Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


MILK THISTLE/SILYMARIN 150mg 60 Vcaps®

Εν συντομία:


  • Με χημειο-προστατευτικές ιδιότητες
  • Με αντιοξειδωτική δράση
  • Ενισχύει και προστατεύει το συκώτι

Το Silymarin ή Milk Thistle από τους καρπούς του γαϊδουράγκαθου περιέχει ένα σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών φλαβονοειδών και εδώ και 2000 χρόνια ενδυναμώνει και προστατεύει τη λειτουργία των κυττάρων. Έχει χημειο-προστατευτικές ιδιότητες ενώ περιέχει αντιοξειδωτικά, σταθεροποιητικούς παράγοντες για τις κυτταρικές μεμβράνες, παράγοντες ενίσχυσης της έκκρισης της χολής και θρεπτικά στοιχεία που προλαμβάνουν την μείωση των ενδογενών αντιοξειδωτικών, όπως η γλουταθειόνη. Η ηπατική προστασία είναι απαραίτητη όχι μόνο για το ίδιο, αλλά και για την γενική υγεία και ευεξία όλου του σώματος. Το εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου είναι ευρέως αναγνωρισμένο για την προστασία του συκωτιού.

Συγκεκριμένα, προστατεύει από το μελάνωμα και μειώνει τον κίνδυνο διασποράς στο μελάνωμα και στις υπομελαγχρώσεις σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες χειρουργικές ή συντηρητικές. Επίσης, η σιλυμαρίνη αντιμετωπίζει την ψωρίαση αφού καταστέλλει τη σύνθεση των λευκοτριενίων (τα λευκοτριένια προκαλούν φλεγμονή).

Δοσολογία

2 Κάψουλες ημερησίως

 

Διαβάστηκε 827 φορές
Κατηγορία Αποτοξίνωση

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.