Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


HM-Chelat - Το μοναδικό για αποτοξίνωση βαρέων μετάλλων

Κατασκευαστής
Osumex
ML 100

Εν συντομία:


  • Απομακρύνει τα βαρέα μέταλλα
  • Αποτελείται από φυσιολογικά πεπτικά άλατα
  • Μπορεί να επιφέρει σημαντική μείωση των βαρέων μετάλλων

Το HM-Chelat είναι μια ουσία που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων από το σώμα μας.

Στη φυσιολογική του κατάσταση το σώμα μας πρέπει να είναι αλκαλικό , γι αυτό τον λόγο όταν γεννιόμαστε το σώμα μας είναι πολύ αλκαλικό. Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας γίνεται πιο όξινο. Η οξύτητα συχνά προκαλείται από:

  • τις όξινες τροφές 
  • την αδυναμία να αποβάλουμε τοξίνες, άγχος, βαρέα μέταλλα, 
  • τον αέρα που αναπνέουμε
  • το νερό που πίνουμε

Η έλλειψη θρεπτικών ουσιών εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του σώματος και την απαλλαγή από τη συσσώρευση τοξινών. Όσον αφορά την ισορροπία και την αρμονία, η οξύτητα έχει να κάνει με πρωτόνια και η αλκαλικότητα με τα ηλεκτρόνια . «Νερό αλκαλικό» συχνά είναι το νερό, όπου ο αριθμός των ηλεκτρονίων έχει τεχνητά αυξηθεί μέσω της ηλεκτρόλυσης.

Το HM-Chelat είναι μια χειλική ουσία για την απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων από το σώμα με βάση το polyaminopolycarbonic οξύ (DiCalciumEDTA). Αυτό αποτελείται από φυσιολογικά πεπτικά άλατα, σταθεροποιημένο ηλεκτρολυτικά οξυγόνο και αποσταγμένο νερό. Το HM-Chelat δεν είναι κατάλληλο σε οξεία τοξικότητα υδραργύρου ή πολύ υψηλά φορτία ιόντων των άλλων μετάλλων. Είναι καλύτερο και πιο αποτελεσματικό ως χαμηλή ή μέτρια θεραπεία για την χρόνια τοξικότητα των βαρέων μετάλλων.

Τρόπος δράσης του HM Chelat

Το HM-Chelat επενεργεί αργά και αφομοιώνεται ευκολότερα από τα περισσότερα προϊόντα χείλωσης . Ένα πρόγραμμα διάρκειας 6 έως 12 μηνών μπορεί να επιφέρει σημαντική μείωση του φορτίου των βαρέων μετάλλων, χωρίς διατάραξη της ισορροπίας των μετάλλων που είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή κατάσταση του οργανισμού. Το HM-Chelat επενεργεί ήπια καθώς οποιαδήποτε γρήγορη ή επιθετική κινητοποίηση των ιόντων των βαρέων μετάλλων από το σώμα μπορεί συχνά να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες.

HM-Chelat είναι μη τοξικό και μπορεί να προστεθεί σε πόσιμο νερό*. Αυτό κάνει χείλωση σε όλα τα "μεταλλαγμένα μέταλλα», καθιστώντας τα, ηλεκτρονικά ουδέτερα, πράγμα που σημαίνει ότι ο οργανισμός μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μέταλλα που χρειάζεται (ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, κ.λπ.) και να εξαλείψει αυτά που δεν χρειάζεται (υδράργυρο, κάδμιο, μόλυβδο κλπ.) Όταν το σώμα δεν μπορεί να εξουδετερώσει τα ιονισμένα μέταλλα κλειδώνοντας τα επάνω σε ένα αμινοξύ για να τα "ουδετεροποιήσει" το ηλεκτρικό φορτίο και η ικανότητα χηλίωσης μπορεί να βελτιωθεί με τα συμπληρώματα διατροφής. Αυτό κάνει το HM-Chelat .Το HM-Chelat επενεργεί μέσω της δημιουργίας ενός μαγνητικού πεδίου στο αίμα αφού έχει απορροφηθεί μετά την κατάποση. Τα ιόντα των βαρέων μετάλλων, « ελεύθερα» στο αίμα, είναι ουδετεροποιημένα και δεσμεύονται από HM-Chelat. Το γεγονός αυτό προκαλεί ένα «Κενό» στο αίμα, από ιόντα βαρέων μετάλλων, το οποίο στη συνέχεια προκαλεί μια "έλξη" στα ιόντα των βαρέων μετάλλων που έχουν παγιδευτεί στους ιστούς και τα όργανα του σώματος και έτσι αυτά απελευθερώνονται στο αίμα. Έτσι, τα βαρέα μέταλλα αργά αλλά σταθερά εξουδετερώνονται και αποβάλλονται από το σώμα.

Μελέτες

Μία άλλη σημαντική λειτουργία της χείλωσης που είναι η απομείωση της αθηροματικής πλάκας στις αρτηρίες. Αυτό γίνεται με πολύ αργό ρυθμό και έτσι αποφεύγεται ο κίνδυνος αποκόλλησης μεγάλου κομματιού πλάκας.

Οδηγίες

Προτεινόμενη χρήση:

Ενήλικες: 3ml ή περίπου 75 σταγόνες σε ένα λίτρο απεσταγμένου νερού * καθημερινά

Τα παιδιά (12 έτη ή λιγότερο): 2ml ή περίπου 50 σταγόνες (σε ένα λίτρο απεσταγμένου νερού ημερησίως )

Μωρά: 10 σταγόνες σε απεσταγμένο νερό καθημερινά.

(Σημείωση: φιλτραρισμένο ή εμφιαλωμένο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του απεσταγμένου νερού υπό την προϋπόθεση ότι δεν περιέχει βαρέα μέταλλα. Επιβεβαιώστε το κάνοντας έλεγχο με το γενικό τέστ βαρέων μετάλλων της εταιρείας μας). Γυναίκες σε εγκυμοσύνη η θηλάζουσες μητέρες δεν πρέπει να το χρησιμοποιούν. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

Σύνθεση

Σύνθεση

Κιτρικό οξύ - 3 mg

Διτανθρακικό νατρίου - 3 mg

Νάτριο σε χλωριούχο νάτριο - 3 mg

Ασβεστίου σε χλωριούχο ασβέστιο - 6 mg

Ανθρακικό μαγνήσιο - 1 mg

Σταθεροποιημένο οξυγόνο

Απεσταγμένο νερό

 

 

 

Διαβάστηκε 2008 φορές
Κατηγορία Αποτοξίνωση
Κατασκευαστής
Osumex
ML 100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.