Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Mariendistel kapsel - Κάψουλες γαϊδουράγκαθου για αποτοξίνωση

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 60

Εν συντομία:


  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • 10 φορές ισχυρότερο από την βιταμίνη Ε
  • Προστατεύει από λοιμώξεις
  • Για τις συνέπειες του αλκοόλ
  • Για τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας
  • Βελτιώνει την υγεία του ήπατος
  • Αποτοξινώνει

Το γαϊδουράγκαθο προστατεύει το συκώτι από λοιμώξεις, από την κατανάλωση αλκοόλ ή από τις χημειοθεραπείες. Το γαϊδουράγκαθο έχει αντιοξειδωτική δράση, 10 φορές αποτελεσματικότερη από την βιταμίνη Ε.

Αυξάνει τη συγκέντρωση της γλουταθειόνης (GSH) στο ήπαρ. Η γλουταθειώνη είναι υπεύθυνη για την αποδόμηση και αποτοξίνωση μοριακών αλυσίδων ορμονών, φαρμάκων και χημικών ουσιών. Μέσω αυτής βελτιώνεται η αποτοξινωτική λειτουργία του ήπατος. Επίσης το γαϊδουράγκαθο συμβάλλει στον περιορισμό βλαβών του ήπατος και στην ανανέωση των κυττάρων του. Χρησιμοποιείται βοηθητικά στην ηπατίτιδα, στον ίκτερο και την κύρωση του ήπατος ,απαραίτητα όμως, με ιατρική καθοδήγηση.

Στα προβλήματα της χοληδόχου κύστης με τη χρήση του αυξάνεται η έκκριση και η ροή της χολής από το ήπαρ και της χοληδόχου κύστης. Λειτουργεί ως αντίδοτο σε δηλητηριάσεις από μύκητες του γένους Amanita αλλά και από άλλες περιβαλλοντολογικές τοξίνες. Δυναμώνει τον εγκέφαλο και τη μνήμη, ανακουφίζει από καταρροή και πλευρίτιδα, αλλά και από ψωρίαση. Πρόσφατα ανακαλύφθηκε, η νευροπροστατευτική αλλά και η καρδιοπροστατευτική του δράση λόγω της μείωσης της χοληστερόλης που επιτυγχάνει.

Σύνθεση

Σύνθεση

Κάθε κάψουλα περιέχει 200mg ξηρό εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου

Δοσολογία

Δοσολογία

1 κάψουλα 1 φορά την ημέρα

Διαβάστηκε 1685 φορές
Κατηγορία Αποτοξίνωση
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 60

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.