Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Calcium & βιταμινή D3

Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 100

Εν συντομία:


  • Για γερά δόντια
  • Για κόκαλα
  • D3 για γρηγορότερη απορρόφηση

Το ασβέστιο:

Οπωσδήποτε απαραίτητο  στη δόμηση και τη διατήρηση των οστών και των δοντιών παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία των νεύρων, των μυών, της καρδιάς , στην υγεία των αγγείων και στην πήξη του αίματος. 

Επειδή περιορίζει την απώλεια οστικής μάζας από τα οστά μετά την εμμηνόπαυση, απαιτείται η λήψη του από γυναίκες αυτής της ηλικίας. 

Επιπλέον προτείνεται την περίοδο της εγκυμοσύνης, και σε εφήβους λόγω της σωματικής τους ανάπτυξης κατά την οποία έχουν ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες ασβεστίου.

Βιταμίνη D3:

Συνδυάζουμε το ασβέστιο με βιταμίνη D3 για τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση από τον οργανισμό.

Σύνθεση

Σύνθεση

Κάθε κάψουλα περιέχει 400mg ανθρακικού ασβεστίου και 2.5μg βιταμίνης D3.

Δοσολογία

Δοσολογία

1 ταμπλέτα 2 φορές την ημέρα.

Προσοχή!

Προσοχή!

Λόγω του ότι το ασβέστιο αλληλεπιδρά με διάφορα φάρμακα, ιδιαίτερα με αντι-υπερτασικά πρέπει να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν την λήψη του.

Διαβάστηκε 1479 φορές
Κατηγορία Βιταμίνες
Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.