Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Βιταμίνη Α σε κάψουλες

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 200

Εν συντομία:


  • Για τη λειτουργία των ματιών
  • Για την υγεία του δέρματος
  • Βελτιώνει την υγεία των μαλλιών

Βιταμίνη Α

Στήριξη στην οπτική απόδοση όταν τα μάτια υπόκεινται σε ένα βαρύ φορτίο.

Η πολύωρη παρακολούθηση τηλεόρασης, ανάγνωσης, η εργασία στο PC, η οδήγηση τη νύχτα, και το έντονο φως του ήλιου είναι παράγοντες, που επιβαρύνουν τα μάτια. Για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας είναι απαραίτητο ένα επαρκές απόθεμα της βιταμίνης Α. Η έλλειψης της βιταμίνης Α μπορεί να οδηγήσει σε κακή όραση στο ημίφως ή τη νύχτα. Η βιταμίνη Α συμβάλλει επιπλέον στην ανάπτυξη των οστών και στο αναπαραγωγικό σύστημα (λειτουργία όρχεων και ωοθηκών). Διατηρεί υγιή το δέρμα και τα μαλλιά καθώς και ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού σε αναπνευστικές μολύνσεις.

Σύνθεση

Σύνθεση

1 μαλακή καψουλα περιέχει: 1,375 mg ρετινόλης παλμιτικής, που αντιστοιχούν σε 2.500 IU βιταμίνης Α.

Σημείωση

Σημείωση

Παλμιτική Ρετινόλη είναι μία από τις ουσίες που αναφέρονται από κοινού ως "βιταμίνη Α". Περιέχει έλαιο σόγιας, αραχιδέλαιο και σορβιτόλη.

Δοσολογία

Δοσολογία

Εκτός αν άλλως ορίζεται, πάρτε 2 κάψουλες την ημέρα μαζί με λίγο νερό. Παιδιά από 4 μέχρι 10 ετών λαμβάνουν 1 κάψουλα την ημέρα.

Διαβάστηκε 1377 φορές
Κατηγορία Βιταμίνες
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 200

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.