Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Βιταμίνη D - Για υγιή κόκαλα και δόντια

Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 180

Εν συντομία:


  • Δυναμώνει τα κόκαλα
  • Ενισχύει τα δόντια
  • Κατάλληλο για εφήβους
  • Υψηλής απορροφησιμότητας

Η βιταμίνη D ενισχύει τα οστά και τα δόντια

Η βιταμίνη D και το ασβέστιο είναι απαραίτητα για το σχηματισμό και τη συντήρηση υγειών οστών και δοντιών, όχι μόνο για τα παιδιά και τους νέους αλλά και για τους ενήλικες - μέχρι μια ηλικία - έτσι ώστε να διατηρήσουν την υγεία των οστών τους με τη λήψη βιταμίνης D. Είναι αναγκαία ώστε να απορροφηθεί το ασβέστιο από τον οργανισμό.

Η βιταμίνη D για να ενεργοποιηθεί είναι απαραίτητη η έκθεση μας στον ήλιο. Μάλιστα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάνω από το 80% των ανδρών και πάνω από το 90% των γυναικών ηλικίας από 14 έως 80 ετών δεν λαμβάνουν αρκετή βιταμίνη D. Ακόμη και σε χώρες με ηλιοφάνεια η χρήση των αντηλιακών εμποδίζει την μετατροπή της βιταμίνης D σε ενεργό μορφή.

Επιπλέον, είναι απαραίτητη για την υγιή διαίρεση των κυττάρων, καθώς και για τη λειτουργία των νεύρων. Επίσης βοηθάει στην λειτουργία του θυρεοειδή αδένα, και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Γι’ αυτό, η βιταμίνη D είναι ένα πολύτιμο συμπλήρωμα διατροφής.

 

Διαβάστηκε 1459 φορές
Κατηγορία Βιταμίνες
Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 180

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.