Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Βιταμίνη Ε σε κάψουλες

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 150

Εν συντομία:


  • Βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος
  • Με αντιθρομβωτική δράση
  • Βοηθάει απέναντι στην αρθρίτιδα
  • Για την υγεία της καρδιάς
  • Ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό

Η βιταμίνη E, ή τοκοφερόλη, περιέχεται κυρίως στο σιτάρι και στα φυτικά έλαια, στα πράσινα πλατύφυλλα λαχανικά, όπως το μαρούλι, το σπανάκι, το λάχανο και τα πράσα, στα όργανα ζώων ,όπως το συκώτι και τα νεφρά. Η βιταμίνη Ε βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, διαθέτει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας τα κύτταρα και τους ιστούς από τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, βοηθά τον οργανισμό απέναντι στην ρευματοειδή αρθρίτιδα και συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς διότι διαστέλλει τα αγγεία και επιτρέπει την καλύτερη ροή του αίματος προς την καρδιά. Εμποδίζει την οξείδωση των λιπών και έτσι προστατεύει από τον σχηματισμό αθηρωματικής πλάκας. Τέλος, ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα εντείνοντας την παραγωγή αντισωμάτων και λευκών αιμοσφαιρίων.

 

Σύνθεση

Οι κάψουλες βιταμίνης Ε forte 268mg της Αscopharm περιέχουν υψηλές δόσεις της φυσικής βιταμίνης Ε. Δηλαδή, κάθε κάψουλα περιέχει 400 IU (268,4 mg) βιταμίνης Ε. Αυτό σημαίνει ότι μία κάψουλα αρκεί για να καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες, ή έστω να αποφευχθεί η έλλειψη αυτής της σημαντικής βιταμίνης.

Περιέχει σορβιτόλη

Δοσολογία

Εκτός αν άλλως ορίζεται, οι νέοι και οι ενήλικες που ζυγίζουν περισσότερο από 50 kg μπορούν να λάβάνουν μία μαλακή κάψουλα ημερησίως. Τα παιδιά χρειάζονται την μισή ποσότητα από αυτή των ενηλίκων (200 ΙΕ)

Διαβάστηκε 1805 φορές
Κατηγορία Βιταμίνες
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 150

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.