Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Magnesium Opti 250 - Κάψουλες Μαγνησίου

Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 75

Εν συντομία:


  • Απαραίτητο για τα οστά και τα δόντια
  • Πολύτιμο για τους μεις
  • Ενισχύει το καρδιαγγειακό
  • Βοηθάει στη καταπολέμηση του άγχους

Το μαγνήσιο βοηθάει το σώμα μας να χτίσει και να διατηρήσει υγιή οστά και δόντια. Το μαγνήσιο, επίσης, συμμετέχει σχεδόν σε κάθε μεταβολική διαδικασία του σώματος καθώς ενεργοποιεί μεγάλο αριθμό ενζύμων.

Έτσι, το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για τον έλεγχο των μυϊκών συσπάσεων. Επίσης, το μαγνήσιο παίζει σημαντικό ρόλο στην αλληλεπίδραση των μυών και των νευρικών κυττάρων. Συμμαχεί σε καρδιακά προβλήματα όπως  αρρυθμίες, υπέρταση και στηθάγχη εξαιτίας σπασμών της στεφανιαίας αρτηρίας. Το μαγνήσιο εμποδίζει τη συσσώρευση των αιμοπεταλίων και έτσι αποφεύγονται ο θρόμβοι και φράξιμο των αρτηριών. Μειώνει την κακή χοληστερίνη ,και ελέγχει το σάκχαρό τους. Τέλος, η παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια, τα «εργοστάσια» παραγωγής ενέργειας των κυττάρων μας, μπορεί να συμβεί μόνο μέσω του μαγνησίου.

Το μαγνήσιο θεωρείται μέταλλο "αντι-στρες" και χαρακτηρίζεται ως το "άλας της εσωτερικής αρμονίας". Η επαρκής λήψη μαγνησίου, μας καθιστά πιο ισχυρούς στην αντιμετώπιση του άγχους.

Σύνθεση

Σύνθεση

Ένα δισκίο περιέχει 250 mg μαγνησίου.

Δοσολογία

Δοσολογία

Πάρτε ένα δισκίο με λίγο νερό μία φορά την ημέρα.

Διαβάστηκε 1767 φορές
Κατηγορία Βιταμίνες
Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 75

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.