Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Zink Plus - Κάψουλες Ψευδαργύρου

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 150

Εν συντομία:


  • Για την υγεία των μαλλιών
  • Για την υγεία του δέρματος
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό
  • Για τον προστάτη

Ο ψευδάργυρος για το δέρμα, τα μαλλιά, τον προστάτη είναι ιχνοστοιχείο το οποίο συμμετέχει σε πολλές μεταβολικές διεργασίες. Περιέχεται σε περισσότερα από 300 ένζυμα καιβρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στα ερυθρά αιμοσφαίρια και στα μάτια. 

Επίσης, βρίσκεται στο δέρμα και στα μαλλιά, καθώς και στον αδένα του προστάτη και στο ήπαρ. Παίζει σημαντικό ρόλο στην βιταμίνη Α, στη γλυκόζη, στο λίπος, στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών καθώς και σε ορμονικές λειτουργίες. 

Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα και για τη δημιουργία Τ-Λεμφοκυττάρων (κύτταρα φονείς). Ο ψευδάργυρος «φροντίζει» για την υγεία του προστάτη, μειώνει τον όγκου του διασταλμένου προστάτη συντελώντας έτσι στην αποφυγή της συχνοουρίας.

Οι κάψουλες ψευδαργύρου από την ascopharm περιέχουν 10mg ψευδαργύρου, η συνιστώμενη ποσότητα  για καθημερινή λήψη από τη Γερμανική Εταιρεία Διατροφής. Μαζί με το παντοθενικό οξύ και την βιοτίνη δημιουργείται ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής για όλο το σώμα.

Σύνθεση

Μία κάψουλα περιέχει

Παντοθενικό οξύ 18 mg, 10 mg ψευδαργύρου, 150 μg βιοτίνη.

Δοσολογία

Συνιστώμενη δοσολογία

Πάρτε μια κάψουλα με λίγο νερό μία φορά την ημέρα με το κύριο γεύμα.

Διαβάστηκε 2046 φορές
Κατηγορία Βιταμίνες
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 150

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.