Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Thyroid Energy™ - Ειδική φόρμουλα για τον θυρεοειδή

Εν συντομία:


  • Για τη βέλτιστη θρεπτική υποστήριξη του θυρεοειδή
  • Με ιώδιο
  • Με L-Tyrosine
  • Στηρίζει την υγεία των αδένων

Το NOW® Thyroid Energy™ είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει τη βέλτιστη θρεπτική υποστήριξη στο θυρεοειδή αδένα περιέχοντας βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, ιώδιο σε υψηλή περιεκτικότητα και L-Tyrosine (για την παραγωγή των θυρεοειδικών ορμονών). Στηρίζει παράλληλα την υγεία των αδένων συνολικά. 

Τυροσίνη: αμινοξύ που συνεργεί στην παραγωγή των θυρεοειδικών ορμονών, όπως της επινεφρίνης, νορεπινεφρίνης, σεροτονίνης και ντοπαμίνης. Σε περίπτωση ανεπάρκειάς του μπορεί να επιφέρει υποτονικότητα με συνέπεια την αποθήκευση περισσότερων θερμίδων για ενέργεια.

Ιώδιο: εάν λείπει ο μεταβολισμός είναι αδύνατος. Ο θυρεοειδής είναι αυτός ο αδένας που αναλαμβάνει να απορροφήσει αυτό το   ιχνοστοιχείο. Η έλλειψη ιωδίου έχει συνδεθεί με την διαμόρφωση βρογχοκήλης, μειωμένης ενέργειας και την έλλειψη συγκέντρωσης.

Σελήνιο: έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και λειτουργεί συνεργικά με άλλες βιταμίνες.

Guggul: γνωστό και ως Guggulsterone του οποίου το καθαρό απόσταγμα φυτοστερόλης συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής έκκρισης θυροξίνης και της triiodo-thyronine.

Ayurvedic: υποστηρίζει έναν υγιή μεταβολισμό.

 

 

 

 

Διαβάστηκε 183663 φορές
Κατηγορία Βιταμίνες

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.