Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Retenix ™ - Ενάντια στην κατακράτηση υγρών στο σώμα σας!

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Εν συντομία:


 • Μειώνει τη κατακράτηση υγρών
 • Μειώνει το πρήξιμο
 • Αποτοξινώνει

Retenix™

Το σώμα σας μπορεί να κατακρατεί έως και 10 κιλά νερού υποδόρια και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα δυσάρεστο πρήξιμο. Το Retenix ™ είναι ένα προηγμένο διουρητικό το οποίο σας ανακουφίζει από την αύξηση του σωματικού βάρους, από το πρήξιμο και από το ενοχλητικό φούσκωμα.

Αυτή η φόρμουλα αναδεικνύει σε μέγιστο βαθμό τους μύες, τη σκληρότητα των μυών και διατηρεί ένα καλό επίπεδο ηλεκτρολυτών μετάλλων στο σώμα, καθώς αναπληρώνει τα χαμένα μέταλλα και τις βιταμίνες που απελευθερώθηκαν με την επιπλέον κατακράτηση νερού. Λειτουργεί αποτοξινωτικά, ελαχιστοποιώντας την κούραση και αυξάνει τη θυροξίνη στο θυρεοειδή. 

Περιέχει συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων, φρούτων, βιταμίνης Β-6, και το βασικό μέταλλο κάλλιο το οποίο ρυθμίζει τα επίπεδα του νερού στον οργανισμό σας.

Το Retenix ™ περιέχει 11 βιταμίνες, μέταλλα και βότανα τα οποία συνδυάζονται για την αποβολή των κατακρατημένων υγρών. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία των νεφρών και στη διούρηση. Η Φόρμουλά μας λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην προκαλείται αφυδάτωση ή απώλεια βασικών ηλεκτρολυτών, ενώ περιλαμβάνει επιπλέον κάλιο για την αναπλήρωσή του μετά τη διούρηση. 

Ποια είναι τα κύρια ενεργά συστατικά σε Retenix ™ και πώς λειτουργούν;

 1. Juniper Berry: Το λάδι Juniper Berry έχει διουρητική δράση αραιώνοντας τα ούρα και ανακουφίζει από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, όπως η κυστίτιδα και η ουρηθρίτιδα. Το πτητικό συστατικό ελαίου, terpinen-4-ol, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αύξηση του ρυθμού της σπειραματικής διήθησης των νεφρών (η τιμή κλίμακας καθαρισμού των νεφρών), παρέχοντας μία ακόμη ωφέλεια στον οργανισμό. 
 2. Buchu Φύλλα: Διουρητικό από τη Ν. Αφρική χρησιμοποιούνται στη θεραπεία της φλεγμονής της ουρήθρας, του αίματος στα ούρα, των μολύνσεων της ουροδόχου κύστεως, και άλλων παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος. Κατάλληλο, για τις πέτρες στα νεφρά, την κυστίτιδα, και τους ρευματισμούς. Δρα ως αντί-φλεγμονώδες στις φλεγμονές του παχέος εντέρου, των ούλων, των βλεννογόνων, του προστάτη, των ιγμορείων, και του κόλπου. Το Buchu είναι αποτελεσματικότερο, ως έγχυση δροσερού νερού. Μαζί  με το Uva Ursi, δεν πρέπει να υποβάλλεται σε βρασμό, καθώς καταστρέφονται τα δραστικά τους συστατικά και τα πτητικά έλαια. Ζεστό, προκαλεί μια τονωτική εφίδρωση, χρήσιμο για τη θεραπεία της υπερτροφίας του προστάτη και τον ερεθισμό της ουρήθρας. 
 3. Το φύλλο της πικραλίδας σε σκόνη είναι μια πλούσια πηγή καλίου διατηρώντας τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών. Έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία παθήσεων του ήπαρ, των νεφρών, του οιδήματος, των στομαχικών διαταραχών, των δερματικών προβλημάτων και της καούρας.  Οι διουρητικές ιδιότητες της πικραλίδας βοηθούν τα νεφρά να αποβάλλουν το νάτριο και το νερό, ενώ συμπληρώνει τον οργανισμό με το χαμένο κάλιο. Η Πικραλίδα ανακουφίζει το οίδημα και το πρήξιμο στα κάτω άκρα, στα πόδια και στα χέρια, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center.
 4. Βιταμίνη Β6: (πυριδοξίνη), Η βιταμίνη B6 είναι μια ομάδα στενά συνδεδεμένων ουσιών της πυριδοξίνης, του pyridoxinal και του pyridoxaminc οι οποίες  συνεργάζονται. Αποβάλλονται από τον οργανισμό περίπου οκτώ ώρες μετά την κατανάλωση, οπότε η βιταμίνη Β6 θα πρέπει να αναπληρώνεται τακτικά. Ρυθμίζει τα επίπεδα του νερού και του καλίου-νατρίου, και αποβάλλει την περιττή ποσότητα νερού από το σώμα. Είναι χρήσιμο στους αθλητές για την αποβολή της περιττής ποσότητας νερού πριν από τον αγώνα. Η βιταμίνη Β6 είναι μια φυσική λύση για τη μείωση της κατακράτησης των υγρών πριν την έμμηνο ρύση.
 5. Πράσινο τσάι: στην παραδοσιακή Κινεζική και Ινδική ιατρική έχει χρησιμοποιηθεί ως τονωτικό, διουρητικό,  στυπτικό (για τον έλεγχο της αιμορραγίας και την επούλωση των πληγών), και βελτιώνει την υγεία της καρδιάς. Η καφεΐνη του προσδίδει διουρητικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα πράσινου τσάι ενεργοποιεί το μεταβολισμό και για να κάψετε λίπος, ενώ διατηρεί την απώλεια βάρους σε υπέρβαρα και μετρίως παχύσαρκα άτομα. Οι πολυφαινόλες, και συγκεκριμένα οι κατεχίνες, θεωρούνται υπεύθυνες στην καύση του λίπους.
 6. Κάλιο: Το κάλιο σε διουρητική αγωγή κρατάει τα υγρά στο εσωτερικό των κυττάρων. Είναι ένας από τους τρεις κύριους ηλεκτρολύτες στο σώμα σας, για την ανακούφιση από το οίδημα αφού ρυθμίζει τα επίπεδα ροής των υγρών στους ιστούς και στα κύτταρά σας.
 7. Corn Silk: Οι ίνες από μετάξι του καλαμποκιού, που συλλέγονται από τον εσωτερικό φλοιό του καλαμποκιού πριν την επικονίαση, είναι φυσικό διουρητικό, το οποίο διεγείρει την αποβολή των περιττών υγρών από τα πόδια. Το μετάξι του καλαμποκιού είναι επίσης πλούσιο σε κάλιο το οποίο και αναπληρώνει μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιακής αρρυθμίας και μυϊκών κραμπών. Το Μετάξι του καλαμποκιού χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για τον καθαρισμό του αίματος, ως τονωτικό για την καρδιά. Εφαρμόζεται στη θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας, όπου τα δάχτυλα των κάτω άκρων και τα πόδια είναι ερεθισμένα και πρησμένα.
 8. Ξύδι από χυμό μήλου: ένα από τα καλύτερα διουρητικά προϊόντα. Σταθεροποιεί τα επίπεδα του καλίου, που πρόκειται να χαθεί με πολλά άλλα διουρητικά. 
 9. Μούρο: Διουρητικό, το οποίο ανακουφίζει από το οίδημα, και το οποίο θα πρέπει να αποτελεί βασικό ρόλο στη διατροφή όλων των γυναικών ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της κυστίτιδας και των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Αποτελεσματικό στη θεραπεία των νεφρών συμβάλει στη διάλυση της πέτρας στα νεφρά και στη χολή. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορεί να προστατεύσουν από σοβαρές παθήσεις, όπως τον καρκίνο των ωοθηκών. 
 10. Καρπούζι: Το κύριο ενεργό συστατικό στο καρπούζι είναι η κιτρουλίνη, που αυξάνει το επίπεδο της ουρίας στο αίμα και στα ούρα, βοηθώντας στη θεραπεία των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Ένα άλλο δραστικό συστατικό του η curcubocitrin, η οποία ρίχνει την αρτηριακή πίεση. Το καρπούζι καθαρίζει τον οργανισμό, είναι αλκαλικό, διουρητικό με μεταλλικά στοιχεία. Λειτουργεί αποφρακτικά στο έντερο, καθαρίζοντας το σώμα από τοξικά απόβλητα. Εύπεπτο και με την πλήρη απορρόφηση των μεταλλικών στοιχείων του παρέχει τα αναγκαία για το σώμα. Το αποτέλεσμα της αλκαλοποίησης διατηρεί την οξύ-αλκαλική ισορροπία στο σώμα, εξουδετερώνει την τοξική κατάσταση του σώματος η οποία προκύπτει από την υπερβολική πρόσληψη του οξέος των τροφίμων. Η διουρητική δράση του είναι ιδιαίτερα σημαντική στις γυναίκες κατά τη διάρκεια της περιόδου και των εγκύων γυναικών.
 11. Σπαράγγια: Το σπαράγγι, διουρητικό,  ανακουφίζει το στομάχι και από τις εντερικές διαταραχές. Τα Σπαράγγια περιέχουν την σπαριγίνη - μια αλκαλοειδής χημική ουσία η οποία ενδυναμώνει τη νεφρική λειτουργία, μεγιστοποιώντας την απομάκρυνση αποβλήτων από το σώμα. 
 12. Η πάπρικα: Βοηθά στην αποβολή τόσο με τα ούρα όσο και με τα περιττώματα που αποβάλλονται από το έντερο. Έχει σημαντικές, αποδεδειγμένα, αντιμυκητιακές δράσεις.

Συμπλήρωμα

Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα 

Τεμάχια ανά κυτίο: 60 

Ποσοτική ανάλυση

• Βιταμίνη Β-6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη) 25mg 

• Κάλιο (χλωρίδιο) 25mg 

• Πικραλίδα (4:1 συμπύκνωμα) 225mg 

• Πράσινο τσάι (50% απόσπασμα) 100mg 

• Μούρα (30% εκχύλισμα) 75mg 

• Juniper Berry (4:1 συμπύκνωμα) 50mg 

• Φύλλα Bucchu (4:1 συμπύκνωμα) 50mg 

• Μηλόξυδο (35% απόσπασμα) 50mg 

• Μετάξι καλαμποκιού (βοτάνου σε μορφή σκόνης) 25mg 

• Πάπρικα (βότανο σε μορφή σκόνης) 25mg 

• Καρπούζι (βότανο σε μορφή σκόνης) 25mg 

Άλλα συστατικά: Ζελατίνη, στεατικό μαγνήσιο και διοξείδιο του πυριτίου. 

Οι εν λόγω δηλώσεις δεν έχουν αξιολογηθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.

Οδηγίες

Ως συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε ένα (1) έως δύο (2) κάψουλες ημερησίως.

Προσοχή: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. Έγκυες ή θηλάζουσες μητέρες, τα παιδιά κάτω από την ηλικία των 18 ετών και τα άτομα με γνωστή ιατρική πάθηση θα πρέπει να συμβουλευτούν ένα γιατρό πριν από τη χρήση αυτού ή οποιουδήποτε διατροφικού συμπληρώματος. Αυτό το προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται σε μια μονάδα η οποία μπορεί επίσης να επεξεργάζεται γάλα, σόγια, σιτάρι, αυγά, φιστίκια, ξηρούς καρπούς, ψάρια, και μαλακόστρακα. ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ εάν η ασφάλεια είναι κατεστραμμένη ή λείπει. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.

Διαβάστηκε 2551 φορές
Κατηγορία Δέρμα
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.