Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Clearogen - Ολοκληρωμένη αγωγή κατά της ακμής

Εν συντομία:


 • Για κάθε τύπο δέρματος
 • Μειώνεται η ακμή
 • Καθαρίζεται το δέρμα
 • Χωρίς παρενέργειες

ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΜΗ

1. Αφρός Clearogen

Για να προληφθεί η ακμή θα πρέπει το δέρμα σας  να είναι καθαρό και αυτό είναι το πρώτο βήμα για ένα υγιέστερο δέρμα. Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας για την ακμή των ενηλίκων και των εφήβων είναι ο αφρός  Clearogen για τον καθαρισμό του προσώπου, ο οποίος συμβάλλει αποτελεσματικά στην αφαίρεση των ρύπων, του μακιγιάζ, της υπερβολικής λιπαρότητας και των επιβλαβών βακτηρίων από τα οποία προκαλείται η ακμή, ενώ τα εκχυλίσματα βοτάνων συμβάλλουν στην αναζωογόνηση και στην ανανέωση του δέρματος. 

Καθαρίζει με ασφάλεια διατηρώντας μια τέλεια υγρασία στο δέρμα

Συμβάλλει στην πρόληψη και στη θεραπεία της ακμής

Για όλους τους τύπους δέρματος

Έχει αποδειχθεί από κλινικές μελέτες ότι το ποσοστό επιτυχίας του Clearogen φθάνει το 90% και η  λειτουργία του δεν περιλαμβάνει παρενέργειες 

Οδηγίες: Πλένουμε το πρόσωπο με το καθαριστικό προσώπου μία φορά την ημέρα. Απλώνουμε τον αφρό καλά πάνω στο υγρό δέρμα, ξεπλένουμε καλά και στεγνώνουμε. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Δραστική ουσία: σαλικυλικό οξύ 2%

Άλλα συστατικά: απιονισμένο νερό, λαυρυλοθειικό αμμώνιο, βουτυλενογλυκόλη, Di-PPG-2 Myreth-10 Αδιπικές, πολυσορβικό 20, Τριαιθανολαμίνη, υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού, υδρολυμένο άμυλο σιταριού, Τζελ Αλόης (Aloe arbadensis), εκχύλισμα δενδρολίβανου, Φαινοξυαιθανόλη, Λεβάντα E.O

2. Clearogen Clarifying Toner

Το Clearogen Clarifying Toner αποτελεί ένα από τα καλύτερα προϊόντα για την ακμή ενηλίκων και το οποίο χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό καθώς συμβάλλει στην εξάλειψη του σμήγματος στους πόρους, στη μείωση του μεγέθους των πόρων, και επίσης στη μείωση της ερυθρότητας και της ευαισθησίας.   Σε αυτό το προϊόν για τη θεραπεία της ακμής περιέχονται εκχυλίσματα βοτάνων, για την ενίσχυση της αναζωογόνησης της επιδερμίδας, καθώς την αφήνει ζωντανή και απαλή και είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα για την ορμονική ακμή.

 • Η δράση του Clearogen είναι  γρήγορη με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή
 • Το σμήγμα στους πόρους εξαλείφεται και αποτρέπεται η  λιπαρότητα 
 • Με τη βοήθειά του προλαμβάνεται και θεραπεύεται η ακμή του δέρματος
 • Για όλους τους τύπους δέρματος

Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε μία φορά την ημέρα. Απλώστε σε όλο το πρόσωπο με ένα βαμβάκι και αφήστε το να στεγνώσει. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Δραστική ουσία: σαλικυλικό οξύ 1%.

Άλλα συστατικά: SD αλκοόλ 40 B, απιονισμένο νερό, Απόσταγμα Witch Hazel, Δωδεκυλό- γαλλικό, Πρόπυλο γαλλικό, γλυκερίνη PEG-12/SMDI Συμπολυμερή, πολυσορβικό 20, εκχύλισμα Comfrey, εκχύλισμα ινδικού Plantain, εκχύλισμα υδρολυμένου σίτου, Πανθενόλη PCA, υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου, Φαινοξυαιθανόλη, υδρολυμένο άμυλο σίτου, εκχύλισμα δενδρολίβανου, εκχύλισμα χαμομηλιού, Di-PPG-2-Myreth-10 Αδιπικές, Αλλαντοΐνη, γλυκυρριζινικό κάλιο.

3. Λοσιόν Clearogen για την Ακμή

Η Λοσιόν Clearogen για την Ακμή αποτελεί το τελευταίο βήμα και το πιο σημαντικό μέρος του συστήματος για τη θεραπεία της ακμής, καθώς σε αυτή περιέχονται φυσικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί συμβάλλουν στη μείωση της παραγωγής της DHT και στην αποκατάσταση της φυσιολογικής έκκρισης του ελαίου στο δέρμα. Σε αυτή τη λοσιόν περιέχονται επίσης, υπεροξείδιο του βενζολίου, για την απόφραξη των πόρων και την καταστροφή των βακτηρίων, από τα οποία προκαλείται η ακμή. 

Αυτός ο συνδυασμός των προϊόντων καθιστά τη Λοσιόν Clearogen ένα από τα καλύτερα προϊόντα για τον καθαρισμό της ακμής στην αγορά σήμερα.

 • Οι υπάρχουσες κηλίδες εξαφανίζονται, ενώ το δέρμα ενυδατώνεται
 • Με τη βοήθειά της προλαμβάνεται η έξαρση της ακμής
 • Για όλους τους τύπους δέρματος

Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε μία φορά την ημέρα. Μετά τη χρήση του προϊόντος Clearogen Clarifying Toner, εφαρμόστε τη λοσιόν ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο. Αυτό το προϊόν για την ακμή είτε για ενήλικες είτε για εφήβους, είναι το τελικό βήμα για την εξάλειψη της ενοχλητικής ακμής και θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή από τα προϊόντα για την ακμή που κυκλοφορούν σήμερα.

Δραστική ουσία: υπεροξείδιο του βενζολίου 2,5 % .

Άλλα Συστατικά: Νερό ( Aqua ), λινολενικό οξύ ( άλφα & γάμα ), λινολεϊκό οξύ, γλυκερίνη, γλυκίνη σόγια (σόγια ), στερόλες, δωδεκυλεστέρας γαλλικός, Octyl Ethylhexyl Gallate, Serenoa Serrulata (Saw Palmetto) εκχύλισμα φρούτων, Καπρυλικό/Καπρικό, τριγλυκεριδίων, Κετεαριλική αλκοόλη & δικετυλοφωσφορικό & Ceteth - 10 Φωσφορικό, Διμεθικόνη, Εκχύλισμα φύλλου Αλόης Barbadensis, γλυκερίλη & Στεατικό PEG - 100, Στεατικό, Υαλουρονικό Νάτριο, κετυλική αλκοόλη, Καπριλική γλυκόλη, Φαινοξυαιθανόλη, Εκχυλίσματα Malva Sylvestris ( Μολόχα ), εκχύλισμα των φύλλων Mentha Piperita ( μέντα ) εκχύλισμα Primula Veris, εκχύλισμα Alchemilla Vulgaris, εκχύλισμα Veronica Officinalis, εκχύλισμα των φύλλων Melissa Officinalis, εκχύλισμα Αχιλλέα Millefolium, εκχύλισμα ρίζας Imperata Cylindrica, στεατικό οξύ, εκχύλισμα Symphytum Officinale, εκχύλισμα των φύλλων Camellia Oleifera ( πράσινο τσάι ), τοκοφερόλη, εκχύλισμα σπόρων Ovata Plantago, υδρολυμένη πρωτεΐνη σίτου, τοκοφερόλη, εκχύλισμα φύλλων Melia Azadirachta, εκχύλισμα άνθους Χαμομηλιού Recutita, κόμμι ξανθάνης, Ethyhexyl γλυκερίνη, θείο, δινάτριο EDTA , μαγνήσιο πυριτικό αργίλιο, εξαλένιο .

"Χρησιμοποιώντας πολλά προϊόντα τα οποία υπόσχονται αποτελέσματα, τίποτα από αυτά δε συνέβαλλε  στη λειτουργία   για μένα με τον τρόπο τον οποίον συνέβαλλε  το CLEAROGEN. Τα προβλήματα με το δέρμα μου ξεκίνησαν στην ηλικία των 10 ετών, τα οποία συνέχισαν μέχρι την ηλικία των 14 ετών όπου και χειροτέρεψαν.  Τέσσερις μήνες μετά έχοντας χρησιμοποιήσει το σύστημα Clearogen το δέρμα μου (στο πρόσωπο, στο στήθος και στην πλάτη) είναι ΚΑΘΑΡΟ!"

Τι να περιμένετε από  τη χρήση του Clearogen για την ακμή

Όπως αποδεικνύεται μέσα από κλινικές δοκιμές, χρησιμοποιώντας με τον κατάλληλο τρόπο το Clearogen, μειώνεται με ασφάλεια και με αποτελεσματικότητα η ακμή που ήδη υπάρχει και αποτρέπεται η έξαρσή της. Η παραγωγή της DHT διακόπτεται και ρυθμίζεται η έκκριση του ελαίου στο δέρμα, καθώς το Clearogen αρχίζει να λειτουργεί από την πρώτη μέρα. Επίσης καθαρίζεται αμέσως η ακμή που ήδη υπάρχει. Αποκαθιστάται η φυσική ομορφιά της επιδερμίδας σας, για μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνο μέσα σε λίγες εβδομάδες, αφού χρησιμοποιήσετε το ολοκληρωμένο σύστημα του Clearogen για τη θεραπεία της ακμής.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΕΑΣ ΑΚΜΗΣ 

Η λιπαρότητα του δέρματος μειώνεται καθώς το CLEAROGEN συμβάλλει στην πρόληψη της εμφάνισης της νέας ακμής,

καθώς επίσης και στον καθαρισμό της ακμής που ήδη υπάρχει.

Εντός 30 ημερών: η υπάρχουσα ακμή αρχίζει να εξαφανίζεται και η νέα ακμή σταματά να εμφανίζεται. Το δέρμα γίνεται λιγότερο λιπαρό και πιο υγιεινό.

Μέσα σε 45-60 ημέρες: Μπορείτε να παρατηρήσετε σημαντική βελτίωση σε αυτό το στάδιο.

Μετά την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Clearogen λιγότερο συχνά, για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα και να προλάβετε μια νέα έξαρση. 

Η εγγύησή μας: αν δεν ικανοποιηθείτε από τα αποτελέσματα του Clearogen, μετά από 60 ημέρες, μας επιστρέφετε τα χρησιμοποιημένα ή αχρησιμοποίητα προϊόντα σας και σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας!

Clearogen - Μία πραγματική λύση για την ακμή

Είναι εξαιρετικά σύνηθες, τόσο οι  άνδρες όσο  και οι   γυναίκες όλων των ηλικιών  να μάχονται ενάντια στη δυσάρεστη και ενοχλητική ακμή. Αναζητώντας την τέλεια λύση στο πρόβλημα της ακμής, πιθανότατα να έχετε οδηγηθεί στη δοκιμή άλλων θεραπειών για την ακμή με μικρή ή καμία επιτυχία. Αν βρίσκεστε σε αυτήν περίπτωση, η πρότασή μας είναι η δοκιμή του Clearogen, ενός διαφορετικού προϊόντος για να θεραπεύσετε την ακμή, καθώς περιλαμβάνει συνδυασμούς φυσικών και φαρμακευτικών συστατικών, έτσι ώστε να καταπολεμηθεί η αιτία της ακμής, δίνοντάς σας, ένα πιο απαλό, πιο υγιές, και αψεγάδιαστο δέρμα.

Παρά το γεγονός ότι τα βακτήρια και το κλείσιμο των πόρων είναι η αιτία της ακμής, στην πραγματικότητα η ακμή ξεκινά λόγω της Διυδροτεστοστερόνης, από την οποία διεγείρονται οι αδένες στο να εκκρίνουν υπερβολική ποσότητα ελαίου και έτσι οι πόροι κλείνουν, επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη των βακτηρίων, από τα οποία προκαλείται η ακμή. 

Ο αφρός Καθαρισμού Clearogen, το Clarifying Toner, και η Λοσιόν  Clearogen για την ακμή, λειτουργώντας σε συνδυασμό συμβάλλουν:

 • Μειώσει της παραγωγής της DHT και στην αποτροπή της έκκρισης μεγάλης ποσότητας ελαίου στον οργανισμό.
 • Μείωση της διέγερσης του αδένα από τον οποίο εκκρίνονται τα έλαια, καθώς μπλοκάρονται οι υποδοχείς των ανδρογόνων. 
 • Άνοιγμα των πόρων και στην εξάλειψη των βακτηρίων από τα οποία προκαλείται η ακμή. 
 • Μείωση του ερεθισμού και της φλεγμονής, επιτρέποντας την αποκατάσταση πλήρως του προβλήματος από το  δέρμα.

Το Clearogen έχει σχεδιαστεί από το δερματολόγο Δρ Alex Khadavi, με πιστοποίηση από το Διοικητικό Συμβούλιο, έτσι ώστε να αντιμετωπίζεται η υπάρχουσα ακμή και να προλαμβάνονται μελλοντικές εξάρσεις. Σε αυτή τη φόρμουλα έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο συνδυασμός των ασφαλέστερων σε ποιότητα φυσικών συστατικών με φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, οδηγεί στον αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματός σας, καθώς αντιμετωπίζει τη αιτία της ακμής και όχι μόνο τα συμπτώματα.  

Δοκιμάστε το Clearogen, σήμερα, χωρίς φόβο, με εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας 60 - ημερών και δώστε λύση στο  πρόβλημα της ακμής σας !

Η επιστήμη της σύνθεσης του Clearogen

Κλινικές δοκιμές για το Clearogen

Σε ένα κέντρο πολλαπλών εφαρμογών διεξήχθη για 8 εβδομάδες μία  διπλή κλινική δοκιμή  με ένα εικονικό φάρμακο. Το Clearogen συγκρίθηκε για την αποτελεσματικότητά του με το  Υπεροξείδιο του Βενζολίου 5%.

Η σημαντική υπεροχή του Clearogen έναντι του Υπεροξειδίου του Βενζολίου 5% συμβάλλει στο να μειώνονται τόσο τα βλαβερά συμπτώματα της φλεγμονώδους ακμής όσο και στο να μειώνονται τα βλαβερά συμπτώματα της μη φλεγμονώδους ακμής. 

Τα σημάδια της ερυθρότητας μειώθηκαν αποτελεσματικά [ερύθημα] με το Clearogen, χωρίς την ύπαρξη ερεθισμού στο δέρμα.

Με το Clearogen μειώθηκε η παραγωγή του σμήγματος επιβεβαιώνοντας έτσι τη συμβολή του στη μείωση της παραγωγής της DHT, βασική αιτία για την ακμή. 

Παρέχονται αποτελέσματα λόγω των φυσικών του συστατικών του Clearogen, η επιλογή των οποίων όπως έχει  αποδειχθεί επιστημονικά μπλοκάρει  την DHT πιο αποτελεσματικά από ό, τι τα συνθετικά συστατικά, χωρίς παρενέργειες.

Μελέτη Clearogen για τη DHT

 • Μέσα από ελέγχους Βίο-εναλλακτικών δοκιμών στο εργαστήριο για την επαναδόμηση της  ανθρώπινης επιδερμίδας (σε ζώντα ανθρώπινο δέρμα), η Λοσιόν Clearogen έχει την ικανότητα να μειώνει την παραγωγή της DHT στο δέρμα.
 • Η τεστοστερόνη μετατρέπεται σε DHT κατά (49%) λιγότερο λόγω της λοσιόν Clearogen για την ακμή
 • Η μετατροπή της τεστοστερόνης και της DHT σε άλλους μεταβολίτες αποτρέπεται λόγω του Clearogen

Μελέτες για την απόδειξη του Clearogen

Δημοσιεύσεις

Σημαντικές μελέτες έχουν διεξήχθη από το Clearogen έτσι ώστε να λάβετε την καλύτερη λύση για τα προβλήματα του δέρματος σας. Με τη χρησιμοποίηση των καλύτερων συστατικών και την καινοτομία, το Clearogen βρήκε την ορμόνη η οποία ευθύνεται για την έκκριση τις υπερβολικής λιπαρότητας, από την οποία θέτονται οι βάσεις για την κυριάρχηση των βακτηρίων. Ο στόχος των συστατικών του είναι συγκεκριμένος καθώς μειώνονται τα επίπεδα της DHT, από τα οποία ξεκινά ο κύκλος της ακμής.  

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πραγματικές μελέτες για τις περιπτώσεις της ακμής και διαπιστώστε και μόνοι σας, γιατί το  Clearogen είναι πολύ πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές του, οι οποίοι προσφέρουν μόνο βραχυπρόθεσμα καθαρό δέρμα.

Παρέχονται αποτελέσματα λόγω των φυσικών συστατικών του  Clearogen, η επιλογή των οποίων όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά μπλοκάρει την DHT πιο αποτελεσματικά από ό, τι τα συνθετικά συστατικά, χωρίς παρενέργειες.

Γ-λινολενικό οξύ, α-λινολενικό οξύ, και λινελαϊκό οξύ

Όπως έχει αποδειχθεί στις ακόλουθες μελέτες, το γάμμα λινολενικό οξύ (GLA), το άλφα λινολενικό οξύ (ALA) και το λινελαϊκό οξύ, είναι οι πιο ισχυροί γνωστοί αναστολείς του τύπου 1 και 2 μορφών της 5-άλφα αναγωγάσης, και μειώνουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά τα επίπεδα της διυδροτεστοστερόνης (DHT) όταν εφαρμόζονται τοπικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η επίτευξη λαμβάνει χώρα χωρίς να προκαλεί οποιεσδήποτε συστηματικές επιδράσεις.

Οι μελέτες επίσης δείχνουν περαιτέρω ότι αυτά τα λιπαρά οξέα μπορεί να χρησιμεύσουν στην θεραπεία των διαταραχών οι οποίες έχουν σχέση με τη διυδροτεστοστερόνη, συμπεριλαμβανομένης της ακμής, της ανδρικής τριχόπτωσης και της υπερβολικής τριχοφυΐας στο σώμα των γυναικών (υπερτρίχωση).

Μελέτη Α

AUTHOR: Liang T; Liao S

JOURNAL: Journal of Investigational Dermatology: 1997 Aug; 109 (2): 152-7

Αναστολή της ανάπτυξης των οργάνων στα χάμστερ, με τοπική εφαρμογή γάμμα-λινολενικού και άλλων λιπαρών οξέων αναστολείς της 5-άλφα αναγωγάσης.

ΜΕΛΕΤΗ Β

Η δράση των ανδρογόνων: μοριακός μηχανισμός και ιατρικές εφαρμογές.

AUTHOR: Liao S

JOURNAL: Journal of Formos Medical Association: 1994 Sep; 93 (9): 741-51

ΜΕΛΕΤΗ Γ

AUTHOR: Liang T; Liao S

JOURNAL: Journal of Biochemistry, 1992 Jul 15, 285 ( Pt 2):, 557-62

Αναστολή της στεροειδούς αναγωγάσης 5-άλφα, από ειδικά αλειφατικά ακόρεστα λιπαρά οξέα.

Saw Palmetto

Όπως αποδεικνύεται από τις ακόλουθες μελέτες η αναστολή τόσο του τύπου των μορφών 1 και 2 της 5-άλφα αναγωγάσης (η Finasteride Propecia ® αναστέλλει μόνο τύπου 2) έλαβε χώρα λόγω του εκχυλίσματος του Saw Palmetto, το οποίο είναι πιο ισχυρό από τη Φιναστερίδη και είναι σε θέση να συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση της σύνδεσης της τεστοστερόνης και της DHT με τους υποδοχείς σε διάφορους ιστούς.

Παρακαλώ προσέξτε ότι στις ακόλουθες μελέτες το εκχύλισμα του Saw Palmetto αναφέρεται ως Permixon ή εκχύλισμα λιπιδό-στερόλης (LSESr)

Μελέτη Α

AUTHOR: Iehlé C; Délos S; Guirou O; Tate R; Raynaud JP; Martin PM

JOURNAL: J Steroid Biochem Mol Biol, 54: 5-6, 1995 Sep, 273-9

Ο ανθρώπινος προστάτης με στεροειδή 5 άλφα-αναγωγάσης και ισόμορφα του - μια συγκριτική μελέτη των εκλεκτικών αναστολέων.

ΜΕΛΕΤΗ Β

AUTHOR: Délos S; Carsol JL; Ghazarossian E; Raynaud JP; Martin PM

JOURNAL: J Steroid Biochem Mol Biol, 55: 3-4, 1995 Dec, 375-83

Μεταβολισμός της τεστοστερόνης σε πρωτογενείς καλλιέργειες ανθρώπινων επιθηλιακών κυττάρων του προστάτη και των ινοβλαστών.

ΜΕΛΕΤΗ Γ

AUTHOR: el-Sheikh MM; Dakkak MR; Saddique A

JOURNAL: Acta Obstet Gynecol Scand, 67: 5, 1988, 397-9

Η επίδραση του Permixon στους υποδοχείς των ανδρογόνων.

Η έρευνα για το Clearogen

Εκτός από τα εγκεκριμένα φάρμακα για τη θεραπεία της ακμής, όπως το υπεροξείδιο του βενζολίου, το σαλικυλικό οξύ και το θείο, τα οποία χρησιμοποιούνται για να καθαρίσουν την υπάρχουσα ακμή, στο Clearogen περιέχονται φυσικά συστατικά κατά της DHT, μέσω των οποίων αντιμετωπίζεται η αιτία της ακμής στο αρχικό στάδιο. Αν παράγεται μόνο υπερβολική ποσότητα DHT από τους αδένες τότε η σκόνη, το μακιγιάζ, και άλλοι παράγοντες μπαίνουν στο παιχνίδι. Ως εκ τούτου, η εξάλειψη της υπερβολικής λιπαρότητας η οποία οδηγεί την ακμή στην πρώτη θέση θα συμβεί με την διακοπή της παραγωγής της DHT. Το Clearogen είναι το πρώτο προϊόν το οποίο δεν χρειάζεται συνταγή, πλήρως εγκεκριμένο από τον Οργανισμό Φαρμάκων για τη θεραπεία της ακμής, όταν πρωτοεμφανιστεί.

Φυσικά συστατικά που παρέχουν αποτελέσματα

Όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά, η επιλογή των φυσικών συστατικών του Clearogen μπλοκάρει την παραγωγή της DHT, την κύρια αιτία της ακμής. Στα φυσικά συστατικά του Clearogen ® κατά της παραγωγής της DHT περιλαμβάνονται βοτανικές ενώσεις, οι οποίες έχουν υποστεί ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες, καθώς αποδεικνύεται η ικανότητά τους να αναστέλλουν την 5-άλφα-αναγωγάση (για τη μείωση της παραγωγής της DHT) και να μπλοκάρουν τους ανδρογόνους υποδοχείς (ώστε να μειωθεί η διέγερση των αδένων του ελαίου από τη DHT). Στα κύρια φυσικά συστατικά περιλαμβάνονται γ-λινολενικό οξύ (GLA), α-λινολενικό οξύ (ALA), λινελαϊκό οξύ, ελαϊκό οξύ και το εκχύλισμα του Saw Palmetto. Το Clearogen ® είναι το μόνο προϊόν στην αγορά στο οποίο περιέχονται αυτά τα συστατικά, σε μία εύκολη στη χρήση τοπικής εφαρμογής φόρμουλα.

GLA, ALA, Λινελαϊκό οξύ & Ελαϊκό οξύ

Αυτά τα λιπαρά οξέα Γ-λινολενικό οξύ (GLA), α-λινολενικό οξύ (ALA), λινελαϊκό και ελαϊκό οξύ έχουν αποδείξει ότι αναστέλλουν την 5-άλφα αναγωγάση και τα οποία είναι απαραίτητα λιπαρά οξέα τα οποία βρίσκονται στα φυτικά έλαια. Στην πραγματικότητα, αυτοί είναι οι πιο ισχυροί αναστολείς της 5-άλφα αναγωγάσης που γνωρίζουμε σήμερα, και όχι μόνο συμβάλλουν στην αναστολή του τύπου ΙΙ μορφή της 5-άλφα αναγωγάσης, αλλά επίσης και στον τύπο Ι του ενζύμου, το οποίο είναι  παρόν σε υψηλά επίπεδα στους σμηγματογόνους αδένες και στο δέρμα. Επιπλέον, τα GLA, ALA και το ελαϊκό οξύ έχουν ισχυρές αντί-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Ενώ άλλες θεραπείες για την ακμή μπορεί να είναι σύντομης διάρκειας, το Clearogen έχει  τον τρόπο να θεραπεύει την ακμή σε βάθος χρόνου. Το δέρμα σας αποκτά καθαρότητα , και εν συνεχεία σταματούν να εμφανίζονται μελλοντικά κρούσματα πριν καν αρχίσουν, με το Clearogen, το απλό ολοκληρωμένο σύστημα για τον έλεγχο της ακμής.

Εκχύλισμα Saw Palmetto

Έχει γίνει εκτενής μελέτη του Saw Palmetto τα τελευταία χρόνια για τη θεραπεία της υπερτροφίας του προστάτη στους άνδρες (Καλοήθη Υπερπλασία Προστάτη). Ως γνωστόν το εκχύλισμα του Saw Palmetto δρα κατά των ανδρογόνων καθώς αποτελεί το λιπό-στερολικό εκχύλισμα του καρπού του Saw Palmetto. Όπως έχει αποδειχθεί λόγω της επίδρασης του Saw Palmetto, μπλοκάρεται αποτελεσματικά η DHT και όπως επίσης πιστεύεται εμποδίζονται οι υποδοχείς των ανδρογόνων, οι οποίοι βρίσκονται επί των σμηγματογόνων αδένων.

Γιατί να προτιμήσετε το Clearogen - Γυναίκες

Η λύση στην ακμή, πέρα από φραγμένους πόρους και βακτήρια.

Η επικέντρωση για τη θεραπεία της ακμής από τις γυναίκες γίνεται μόνο πάνω στην απόφραξη των πόρων και στην   καταστροφή των βακτηρίων καθώς χρησιμοποιούν φάρμακα κατά της ακμής.  Το Clearogen προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα για τη θεραπεία της ακμής, αντιμετωπίζει την αιτία της γυναικείας ακμής: DHT.

1. Η υπάρχουσα γυναικεία ακμή αντιμετωπίζεται με το Clearogen και προλαμβάνεται η δημιουργία μιας νέας ακμής καθώς επιδρά στη ρίζα της. 

Όπως έχει αποδειχθεί κλινικά είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Σε κλινικές μελέτες βρέθηκε ότι το Clearogen ήταν κατά 90% επιτυχές, με γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα συγκρίνοντας το με τη θεραπεία Benzoyl Peroxide 5%.  Στο Clearogen περιέχεται μια δοκιμασμένη θεραπεία για τη γυναικεία ακμή, έτσι ώστε να απομακρυνθούν οι υπάρχουσες βλάβες της ακμής, μαζί με τα πιο ισχυρά φυσικά συστατικά τα οποία όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά συμβάλλουν στη μείωση και στη διακοπή της παραγωγής της DHT, και στην ισορροπία της λιπαρότητας του δέρματος και στην πρόληψη της επανεμφάνισης της ακμής. 

2. Το Clearogen για τη θεραπεία της γυναικείας ακμής είναι εύκολο στη χρήση. 

Βήμα 1. Πλύνετε το πρόσωπό σας με τον αφρό καθαρισμού

Βήμα 2. Εφαρμόστε το Clarifying Toner

Βήμα 3. Εφαρμόστε τη Λοσιόν. Τελειώσατε.

Οι εικασίες γύρω από  την καθημερινή θεραπεία της ακμής καταρρίπτονται με τρία βήματα με το σύστημα Clearogen και λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεστε για ένα καθαρό, ελεύθερο από την ακμή νεανικό δέρμα.

3. Το Clearogen δεν έχει συστηματικές παρενέργειες.

Επειδή η εφαρμογή του Clearogen για τη θεραπεία της ακμής λαμβάνει χώρα εκεί όπου χρειάζεται-πάνω στο δέρμα, εμποδίζει μόνο τη DHT από την η οποία προκαλείται η ακμή. Δε διαταράσσονται οι ορμόνες κάπου αλλού και ως εκ τούτου δεν έχει συστηματικές επιπτώσεις.

4. Το Clearogen δρα γρήγορα και για όλους τους τύπους δέρματος.

Όπως έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητες κλινικές μελέτες το Clearogen δρα από την πρώτη εφαρμογή, με ορατά αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες, θεραπεύοντας την ακμή του εμμηνορροϊκού κύκλου. Τα καλύτερα αποτελέσματα εμφανίζονται εντός 30-60 ημερών από τη χρήση.

5. Το Clearogen για τη θεραπεία της γυναικείας ακμής χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα δράσης.

Η δράση του συστήματος Clearogen επιτρέπει στα φυσικά συστατικά του να διαπεράσουν το δέρμα και να φτάσουν στους σμηγματογόνους αδένες, όπου παράγεται η DHT.

Χωρίς αυτό το σύστημα δράσης, αυτά τα σημαντικά συστατικά θα παραμείνουν στην επιφάνεια του δέρματος και δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Γιατί να προτιμήσετε το Clearogen - Άντρες

Η λύση στην ακμή των ανδρών. Καταπολεμά φραγμένους πόρους και βακτήρια.

Ενώ η επικέντρωση των περισσοτέρων θεραπειών για την ανδρική ακμή γίνεται  μόνο πάνω στο άνοιγμα των φραγμένων πόρων και στην καταστροφή των βακτηρίων χρησιμοποιώντας φάρμακα κατά της ακμής, το Clearogen προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα για τη θεραπεία της ακμής, αντιμετωπίζει την αιτία της ακμής: DHT.

1. Η υπάρχουσα ακμή αντιμετωπίζεται με το Clearogen και προλαμβάνεται η δημιουργία μιας νέας ακμής καθώς επιδρά στη ρίζα της. 

Όπως έχει αποδειχθεί κλινικά είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Σε κλινικές μελέτες βρέθηκε ότι το Clearogen ήταν κατά 90% επιτυχές, με γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα συγκρίνοντας το με τη θεραπεία Benzoyl Peroxide 5%.  Στο Clearogen περιέχεται μια δοκιμασμένη θεραπεία για την ανδρική ακμή, έτσι ώστε να απομακρυνθούν οι υπάρχουσες βλάβες της ακμής, μαζί με τα πιο ισχυρά φυσικά συστατικά, τα οποία όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά συμβάλλουν στη μείωση και στη διακοπή της παραγωγής της DHT, στην εμφάνιση της ανδρικής ακμής και στις ορμόνες, και στην ισορροπία της λιπαρότητας του δέρματος και στην πρόληψη της επανεμφάνισης της ανδρικής ακμής. 

2. Το Clearogen είναι εύκολο στη χρήση. 

Βήμα 1. Πλύνετε το πρόσωπό σας με τον αφρό καθαρισμού

Βήμα 2. Εφαρμόστε το Clarifying Toner

Βήμα 3. Εφαρμόστε τη Λοσιόν. Τελειώσατε.

Οι εικασίες γύρω από  την καθημερινή θεραπεία της ακμής καταρρίπτονται με τρία βήματα με το σύστημα Clearogen και λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεστε για ένα καθαρό, ελεύθερο από την ακμή νεανικό δέρμα.

3. Το Clearogen δεν έχει συστηματικές επιπτώσεις

Επειδή το Clearogen για τη θεραπεία της ακμής εφαρμόζεται εκεί όπου χρειάζεται-πάνω στο δέρμα, εμποδίζει μόνο την DHT η οποία προκαλεί την ακμή. Δε διαταράσσει τις ορμόνες κάπου αλλού, και ως εκ τούτου δεν έχει συστηματικές επιπτώσεις.

4. Το Clearogen δρα γρήγορα και για όλους τους τύπους δέρματος

Ανεξάρτητες κλινικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι το Clearogen για τη θεραπεία της ανδρικής ακμής δρα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, με ορατά αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες. Τα καλύτερα αποτελέσματα εμφανίζονται εντός 30-60 ημερών από τη χρήση.

5. Το Clearogen χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα για μεγαλύτερα αποτελέσματα

Το σύστημα δράσης του Clearogen για τη θεραπεία της ανδρικής ακμής επιτρέπει στα φυσικά συστατικά του να διαπεράσουν το δέρμα και να φτάσουν στους σμηγματογόνους αδένες, όπου παράγεται η DHT. Χωρίς αυτό το σύστημα δράσης, αυτά τα σημαντικά συστατικά θα παρέμεναν στην επιφάνεια του δέρματος και δεν θα είχαν κανένα αποτέλεσμα πάνω στην ανδρική ακμή και στις ορμόνες.

Διαβάστηκε 1995 φορές
Κατηγορία Δέρμα

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.