Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ANASOR.E™ Psoriasis Spray - Σπρέυ για την ψωρίαση

Εν συντομία:


  • Καταπραΰνεται το κάψιμο &  η  ερυθρότητα
  • Μειώνεται η φλεγμονή
  • Με τη βοήθειά του εξαλείφονται οι πληγές και οι φουσκάλες

ΠΩΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΠΡΕΥ  ANASOR.E TM

Το  σπρέι ANASOR.ETM   δρα αποτελεσματικά, καταπραϋντικά στη θεραπεία της ψωρίασης, διότι εφαρμόζεται για το κάψιμο, την ερυθρότητα, την απολέπιση του δέρματος και για τη φλεγμονή συνήθως της ψωρίασης. Αντίθετα με τις άλλες θεραπείες της ψωρίασης, στις  οποίες συνήθως περιέχονται στεροειδή χημικά, στην ANASOR.ETM περιέχονται φυσικά συστατικά όπως: εκχύλισμα Αλόης, φύκια, και έλαιο Τεϊόδεντρου.

Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει  να χρησιμοποιήσετε το σπρέι ANASOR.E ™ για τη θεραπεία της ψωρίασης είναι οι εξής:

  • Καταπραΰνεται το κάψιμο &  η ερυθρότητα
  • Μειώνεται η φλεγμονή
  • Με τη βοήθειά του εξαλείφονται οι πληγές και οι φουσκάλες

Τα ισχυρά συστατικά  τα οποία συμβάλλουν στην μεγάλη αποτελεσματικότητα του σπρέι ANASOR.E ™ είναι:

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΛΟΗΣ

Περιέχονται φυσικές  αντισηπτικές και αντί-φλεγμονώδεις ιδιότητες, διότι με τη βοήθεια του εκχυλίσματος της  Αλόης μειώνεται η  φλεγμονή της ψωρίασης, καταπολεμούνται τα βακτήρια και τα μικρόβια  και  μειώνεται η  ευαισθησία του δέρματος και επίσης καταπραΰνεται ο πόνος.

Εκχύλισμα φυκιών

Ο συνδυασμός του εκχυλίσματος φυκιών και Ecklonia, αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο στη μείωση των βλαβών, της φλεγμονής και του πόνου. Με το εκχύλισμα των φυκιών ενισχύεται επίσης το ανοσοποιητικό και καθαρίζεται το σώμα από τις βλαβερές τοξίνες.  

Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρου

Φυσική θεραπεία η χρησιμοποίηση της οποίας συμβάλλει στη θεραπεία των ερεθισμών του δέρματος, στη μείωση των δευτερογενών λοιμώξεων και στη δυσφορία, η οποία προκαλείται από τις αλλοιώσεις του δέρματος, από τα λέπια και από τη φλεγμονή των ιστών. 

Η εφαρμογή της είναι εύκολη όπως γρήγορη είναι και η απορρόφησή της ,  το σπρέι ANASOR.E ™ για την ψωρίαση αποτελεί ένα ασφαλές, φυσικό και αποτελεσματικό προϊόν, το οποίο βοηθά στο να μειώνεται ο κνησμός, ενώ παράλληλα ενυδατώνεται το δέρμα,  καθώς αποκαθιστάται η φυσική ισορροπία του.

Οδηγίες

Καθαρίστε την πληγείσα περιοχή  και το στεγνώστε. Ψεκάστε 2-3 φορές την ημέρα στην πάσχουσα περιοχή. Αφήστε το να στεγνώσει. Μην τρίβετε. Για βελτιωμένη θεραπεία, εφαρμόστε την κρέμα ANASOR.E ™ για την ψωρίαση 30-45 λεπτά αργότερα, μετά την απορρόφηση του σπρέι.

Συστατικά

Νερό, εκχύλισμα Αλόης, εκχύλισμα  φυκιών, Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρου, Υαλουρονικό Οξύ, Aqua Em, Germall Plus.

Διαβάστηκε 19884 φορές
Κατηγορία Δέρμα
Ετικέτες

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.