Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Haarkomplex - Για την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 90

Εν συντομία:


  • Για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα
  • Δυναμώνει τα μαλλιά
  • Με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά
  • Δυναμώνει τα νύχια

Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ των ειδικών σε ότι αφορά την πραγματική ομορφιά η οποία κατ’ αυτούς προέρχεται από μέσα μας και ότι η υγεία, τα λαμπερά μαλλιά, το λείο δέρμα και τα δυνατά νύχια είναι αποτέλεσμα μιας όμορφης εμφάνισης. 

Όμως, αυτό είναι εφικτό μόνο, εάν συμβάλλουμε στο να διατηρούμε τη διατροφή μας πλούσια σε ζωτικές ουσίες.

Το κεχρί ως δημητριακό ονομάζεται και "Poaceae" ή "αληθινό χόρτο" και το οποίο αποτελεί ιδιαίτερο πολύτιμο στοιχείο για τον οργανισμό μας. Η θεωρία των κινέζων για αυτό είναι ότι είναι ιερό φυτό, ζωτικής σημασίας καθώς σε αυτό περιέχονται πλούσιες θρεπτικές ουσίες όπως: βιταμίνες, κάλιο, μαγνήσιο, πυρίτιο. Αυτά τα ιχνοστοιχεία περιέχονται στον συνδετικό ιστό και είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για ένα υγιές δέρμα, μαλλιά και νύχια. 

Στο έλαιο του νυχτολούλουδου περιέχεται υψηλή περιεκτικότητά σε πολυακόρεστα λιπαρά, οξέα όπως: το λινολεϊκό οξύ και το γ-λινολενικό οξύ, τα οποία υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία του δέρματος. Επίσης, οι τρίχες και το δέρμα περιλαμβάνουν  υψηλές συγκεντρώσεις ψευδάργυρου, καθώς συμβάλλουν στην ανάπτυξη των κυττάρων.  

Ο μεταβολισμός του δέρματος, η φυσική αναγέννηση των μαλλιών και των νυχιών πραγματοποιείται λόγω της ενεργής συμμετοχής της βιταμίνης Β6, του φολικού οξέος και της βιοτίνης καθώς και του παντοθενικού οξέος 

Το δέρμα προστατεύεται φυσικά από την υπεριώδη ακτινοβολία [όπως αυτή του ηλίου]λόγω του λυκοπένιου, καθώς παρατηρείται ότι η πρόωρη γήρανση του δέρματος προκαλείται εξαιτίας του ήλιου. Και ιδιαίτερα στις γυναίκες οι οποίες θα πρέπει να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα καθώς συνηθίζουν να κάνουν ηλιοθεραπεία. 

Έτσι καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι οι κάψουλες Haarkomplex είναι μια υψηλής ποιότητας φόρμουλα ζωτικής σημασίας  καθώς σε αυτές περιέχονται θρεπτικές ουσίες για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.

Σύνθεση

Σύνθεση

Μία κάψουλα περιέχει 250 mg έλαιο από νυχτολούλουδο , 150mg εκχύλισμα apo κεχρί , 1,5 mg λυκοπένιο, 3 mg ψευδαργύρου, 3 mg βιταμίνης Β6, 9mg παντοθενικό οξύ, 300 μg φυλλικού οξέος, 225 μg βιοτίνη.

Δοσολογία

Δοσολογία

Μία κάψουλα με λίγο νερό δύο φορές την ημέρα

Διαβάστηκε 1564 φορές
Κατηγορία Δέρμα
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 90

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.