Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


OPC - Δρα ευεργετικά για το δέρμα σας!

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 120

Εν συντομία:


  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • Με αντιγηραντική δράση
  • Με πολυφαινόλες
  • Δρα ευεργετικά για το δέρμα

Με πολύτιμες πολυφαινόλες από μαύρα σταφύλια

Όλο και περισσότερες έρευνες υποστηρίζουν τη θετική επίδραση που έχει στην υγεία του δέρματος η κατανάλωση μαύρων σταφυλιών. Αυτές οι θετικές ιδιότητες οφείλονται κυρίως στις πολυφαινόλες, μια ειδική ομάδα φυτοχημικών. Οι ουσίες αυτές είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά. Μια υποομάδα των πολυφαινολών, που είναι γνωστή ως "ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες" ή OPCs, έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Οι OPCs βρίσκονται κυρίως στους σπόρους και τις φλούδες των μαύρων σταφυλιών.

Τα μαύρα σταφύλια αποτελούν ισχυρό σύμμαχο στην υγεία του δέρματος. Αυτό οφείλεται κυρίως στις πολυφαινόλες, μια ειδική ομάδα φυτοχημικών και στις "ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες" ή OPCs ,υποομάδα των πολυφαινολών, με έντονη αντιοξειδωτική δράση. Οι OPCs βρίσκονται κυρίως στους σπόρους και τις φλούδες των μαύρων σταφυλιών. Η αντιοξειδωτική δράση  του σταφυλιού καταπολεμά ορατά σημάδια της πρόωρης γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες στο πρόσωπο. Επίσης, τονώνει το κολλαγόνο του δέρματος αυξάνοντας την ανθεκτικότητά του.

Σύνθεση

Σύνθεση

Περιέχεται ένα ειδικό εκχύλισμα πολυφαινολών από τα μαύρα σταφύλια στο σκεύασμα OPC. Στα 143 mg εκχύλισματος σταφυλιού τα 100 mg είναι πολύτιμες πολυφαινόλες, και τα 28,5 mg είναι OPCs.

Διαβάστηκε 15510 φορές
Κατηγορία Δέρμα
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 120

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.