Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Mood Support - Για τη βελτίωση της διάθεσης

Εν συντομία:


  • Διεγείρει τη παραγωγή σεροτονίνης
  • Χωρίς εθισμούς
  • Για ένα υγιές νευρικό σύστημα
  • Ισορροπεί τη διάθεση

Το NOW® MOOD SUPPORT αποτελώντας  ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συμπληρώματα διατροφής, συμβάλλει σ’ ένα υγιές νευρικό σύστημα και μια θετικά ισορροπημένη διάθεση.

Το NOW® MOOD SUPPORT περιέχει εκχύλισμα του St. John’s wort, που συμβάλλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της ήπιας-μέτριας κατάθλιψης. Το St. John's Wort χρησιμοποιείται ανέκαθεν για καταστάσεις ψυχικής υγείας, για νευραλγικούς πόνους όπως πόνος στην πλάτη, στην επούλωση πληγών, ως βάλσαμο για εγκαύματα, αλλά και ως διουρητικό. Αποφέρει ισορροπία στη διάθεση, προσφέρει αίσθημα ηρεμίας και προάγει έναν υγιή ύπνο. 

Η Hypericin, ενεργό χρωστικό στο St. Johns Wort, διεγείρει την παραγωγή της σεροτονίνης για την καλύτερη διάθεση και με πολύ λιγότερες παρενέργειες από αυτές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Τέλος, το συμπλήρωμα αυτό περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Ταυρίνη, Τυροσίνη, GABA και άλλα ουσιαστικά συστατικά, ανακουφίζοντας νου και σώμα. Έτσι, το NOW® MOOD SUPPORT γίνεται ένα αποτελεσματικό και μοναδικό αγοραστικό προϊόν.

 

Διαβάστηκε 922 φορές
Κατηγορία Νευρικό σύστημα

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.