Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ISOTROPIN® MOOD - Βελτιώστε τη ψυχολογία σας χωρίς παρενέργειες!

Εν συντομία:


  • Υποστηρίζει τη ψυχική ευεξία
  • Βελτιώνει τη μνήμη
  • Προσφέρει ενέργεια
  • Βοηθάει στη χαλάρωση
  • Μειώνει το αίσθημα της κούρασης

Το ISOTROPIN® Mood προσφέρει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα :

  • Διατηρεί την ψυχική και συναισθηματική ευεξία
  • Ενισχύει τη λειτουργία της μνήμης
  • Αυξάνει την ενέργεια, την επιθυμία και την αντοχή
  • Ρυθμίζει το στρες 

Πώς λειτουργεί

Το ISOTROPIN ® MOOD είναι μία ολοκληρωμένη φόρμουλα από ρίζα Siberian δρα αποτελεσματικά στη βελτίωση της διάθεσης και την αποφυγή της κατάθλιψης. Το καινοτόμο αυτό τονωτικό συμβάλλει σε μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια αλλάζοντας την ποιότητα ακόμα και των ονείρων. Βελτιώνει την ψυχική και σωματική απόδοση, μειώνοντας την κούραση, προστατεύει τον οργανισμό από νοσήματα σε μεγάλα υψόμετρα. Σε μία μελέτη, μεταξύ δύο ομάδων, η ομάδα η οποία κατανάλωσε τη ρίζα Siberian μείωσε τις αρνητικές επιδράσεις κατά 88%, ενώ η ομάδα ελέγχου είχε μία αύξηση κατά 84%. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η ρίζα Siberian παρέχει τη δυνατότητα να βελτιώνει τα επίπεδα Σεροτονίνης και Ντοπαμίνης καθώς και να επιδρά θετικά στα Οπιοειδή πεπτίδια, όπως, οι Βήτα-Ενδορφίνες.

Συστατικά

Η Rhodiola Rosea (Ρίζα Siberian) περιλαμβάνει εν δυνάμει δραστικές ενώσεις όπως  Φαινυλοπροπανοειδή,  φλαβονοειδή και φαινολικά οξέα. Χρησιμοποιείται από τους κατοίκους της Σιβηρίας στην ψυχική και σωματική εξάντληση.

Η Αλβουμίνη ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στη μείωση του άγχους προάγοντας την καλύτερη γενική υγεία.

Πλεονέκτημα προϊόντος

Χρησιμοποιώντας το συνδυασμό της ρίζας Rhodiola Rosea και της Αλβουμίνης το ISOTROPIN ®MOOD έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρόσθετη βοήθεια στο πνεύμα και τα συναισθήματα. Το πλεονέκτημα της έγκειται στο ότι η Rhodiola Rosea της φόρμουλας αποτελεί το πιο ισχυρό είδος  φέροντας σε ισορροπία στον οργανισμό.

Συμπλήρωμα

(Rhodiola Rosea) 1X/2X/3X, Αλβουμίνη (USP) 1X/2X/3X. Σε μία βάση από όχι περισσότερο από 20% αλκοόλη USP, 10% USP Γλυκερίνη και κεκαθαρμένο νερό.

Οδηγίες

Για τους ενήλικες προτείνονται 3 ψεκασμοί 3 φορές την ημέρα. 

 Στόμα καθαρό από τροφή ή ποτό πριν και μετά τη λήψη τουλάχιστον για 30 λεπτά. Κρατήστε το κάτω από τη γλώσσα  τουλάχιστον για 10 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε για 5 ημέρες , ή κατά τις οδηγίες του γιατρού σας.

Σχεδιασμένο με άριστης ποιότητας συστατικά τα οποία παράγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ομοιοπαθητικής Φαρμακευτικής των Ηνωμένων Πολιτειών για βέλτιστη δραστικότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Διαβάστηκε 1254 φορές
Κατηγορία Νευρικό σύστημα

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.