Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ODORLESS GARLIC - Άοσμο σκόρδο για τη καρδιά και το ανοσοποιητικό

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 120

Εν συντομία:


  • Λειτουργεί ως αντιθρομβωτικό
  • Μειώνει τη χοληστερίνη
  • Ρίχνει τη πίεση
  • Θωρακίζει από το κρυολόγημα

Τι είναι το άοσμο σκόρδο;

Το σκόρδο διατηρεί στο αίμα φυσιολογικά τα επίπεδα της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης. Το άοσμο σκόρδο της Newton Everett® συγκεντρώνει ειδικά συστατικά από ολόκληρη τη σκελίδα σκόρδου παρέχοντας 1.000mg βολβού φρέσκου σκόρδου.

Καρδιαγγειακή Υγεία

Το σκόρδο βελτιώνει την υγεία της καρδιάς. Οι ενώσεις στα συμπληρώματα σκόρδου παρεμποδίζουν το σχηματισμό θρόμβων του αίματος. Μπορούν επίσης να μειώσουν την ολική και χαμηλή πυκνότητα λιποπρωτεΐνης ή «κακής» χοληστερόλης καθώς και την αρτηριακή πίεση.

Κοινό κρυολόγημα

Το άοσμο συμπλήρωμα σκόρδου μπορεί να αποτρέψει ή να θεραπεύσει το κοινό κρυολόγημα ενώ, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ μειώνει τη σοβαρότητα των άνω αναπνευστικών λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένων του βήχα και του κρυολογήματος, χωρίς όμως να θεραπεύει, καθώς δεν υπάρχει καμία θεραπεία για οποιαδήποτε ιογενή λοίμωξη. 

Παρενέργειες

Αν συνέπειες όπως, οσμή αναπνοής και σώματος, στομαχική διαταραχή, ή καούρα επιμένουν ή επιδεινώνονται, επικοινωνήστε με το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας αμέσως. Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως εάν οποιαδήποτε από αυτές τις σπάνιες αλλά πολύ σοβαρές παρενέργειες συμβεί: ασυνήθιστος μωλωπισμός / αιμορραγία. 

Απευθυνθείτε άμεσα στο γιατρό σας αν προκύψει οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα μιας σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης: εξάνθημα, κνησμός / πρήξιμο (ιδιαίτερα του προσώπου / της γλώσσας / του φάρυγγα), σοβαρή ζάλη, δυσκολία στην αναπνοή. 

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με την ακόλουθη φαρμακευτική αγωγή λόγω σοβαρών αλληλεπιδράσεων: αναστολείς πρωτεάσης (π.χ. ινδιναβίρη, σακουιναβίρη), μη νουκλεοσιδικούς αναστολείς της ανάστροφης μεταγραφάσης (NNRTIs νεβιραπίνη, όπως, efavirenz) -  (e.g., indinavir, saquinavir), non-nucleoside reverse transcriptase inhibitors (NNRTIs such as nevirapine, efavirenz).

Σύνθεση

Μέγεθος δόσης: 1 κάψουλα

Δόσεις ανά συσκευασία: 120

Ποσότητα ανά δόση

Άοσμο σκόρδο (Allium sativum) (λαμπτήρας) 1000mg

(Από 10mg Συμπυκνωμένο λάδι σκόρδου)

(Ισοδύναμο με 1.000 mg φρέσκο σκόρδο λαμπτήρα)

Άλλα συστατικά: Λάδι σόγιας, ζελατίνη, γλυκερίνη λαχανικών, διοξείδιο του πυριτίου.

Δεν περιέχει τεχνητό χρώμα, ενισχυτικό γεύσης, γλυκαντικό, συντηρητικά, ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά, οστρακοειδή και νάτριο.

Δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους

Οδηγίες

Οι ενήλικες, λαμβάνουν μία (1) κάψουλα τέσσερις φορές την ημέρα, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Διαβάστηκε 1813 φορές
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 120

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.