Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ASTAXANTHIN - Ισχυρό αντιοξειδωτικό

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 120

Εν συντομία:


  • Ενισχύει το κυκλοφορικό
  • Δυναμώνει το ανοσοποιητικό
  • Με ισχυρή αντιοξειδωτική
  • Δρα αντιγηραντικά

Με το Astaxanthin ενισχύεται το κυκλοφορικό, το ανοσοποιητικό, έχοντας ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση! Πρόκειται για το ισχυρότερο φυσικό αντιοξειδωτικό του πλανήτη!

Ορισμός - Ασταξανθίνη

  • Συστατικό της μεμβράνη των κυττάρων με πολλαπλή χρησιμότητα, με προστατευτική δράση για όλο το σώμα.
  • Η καλή κυκλοφορία του αίματος υποστηρίζεται όπως και των αιμοφόρων αγγείων
  • Ενισχύεται επίσης η καλή και υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Η Ασταξανθίνη είναι ένα καροτενοειδές ανήκοντας σε μια ευρύτερη κατηγορία φυτοχημικών γνωστή ως τερπένια. Το κατατάσσουμε  στην κατηγορία ως ξανθοφύλλη, η οποία σημαίνει "κίτρινα φύλλα" και όπως πολλά καροτενοειδή, αποτελεί μια πολύχρωμη, λιποδιαλυτή χρωστική ουσία. Την Ασταξανθίνη τη βρίσκουμε  σε μικροάλγη, στη μαγιά, στο σολομό, στη πέστροφα, στο κριλ, στις γαρίδες, στις καραβίδες, στα μαλάκια, καθώς και στα φτερά ορισμένων πουλιών.

Το ανθρώπινο σώμα δεν μετατρέπει την Ασταξανθίνη σε βιταμίνη Α αντίθετα με ορισμένα καροτενοειδή [ρετινόλη].  Η  βιταμίνη Α σε μεγάλη ποσότητα είναι τοξική για τον άνθρωπο, αλλά η Ασταξανθίνη έχει μικρότερη τοξικότητα. Ένα αντιοξειδωτικό με ελαφρώς χαμηλότερη αντιοξειδωτική δράση από ότι άλλα καροτενοειδή.

Η Ασταξανθίνη είναι το πιο γνωστό ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό στον πλανήτη μας! Φυσικά στην  Ασταξανθίνη μπορεί να περιέχεται έως και 550 φορές η αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε και 10 φορές η αντιοξειδωτική δράση του β-καροτένιου.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα

Μερίδες ανά κουτί: 120

Ποσότητα:

Ασταξανθίνη 4mg

Άλλα συστατικά: Καρδαμέλαιο, ζελατίνη, γλυκερίνη λαχανικών, Κηρήθρα, λεκιθίνη σόγιας.

Κανένα τεχνητό χρώμα, γεύση ή γλυκαντικό, συντηρητικά, ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά ή ψάρι.

Χωρίς Νάτριο

Δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους

Οδηγίες

}

Οι ενήλικες, πάρτε μία (1) κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με ένα γεύμα.

Προφυλάξεις: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν εμφανιστούν οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες. ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.

Διαβάστηκε 2672 φορές
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 120

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.