Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Άλφα-λιποϊκό οξύ 300MG - Μία πραγματικά πολύτιμη ουσία

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Εν συντομία:


 • Για την υπέρταση
 • Για τη στεφανιαία νόσο
 • Για αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης
 • Για διαβήτη
 • Για το ήπαρ
 • Για τη λειτουργία του εγκεφάλου
 • Για εκφυλιστικές ασθένειες,
 • Για το γλαύκωμα και τον καταρράκτη
 • Με αντιγηραντική δράση

Τι είναι το άλφα λιποϊκό οξύ

Το άλφα λιποϊκό οξύ ως λιπαρό οξύ περιέχεται φυσικά μέσα σε κάθε κύτταρο του οργανισμού. Είναι απαραίτητο γιατί έτσι γίνεται η παραγωγή της ενέργειας την οποία χρειάζεται ο οργανισμός για τις φυσιολογικές του λειτουργίες. Η γλυκόζη (σάκχαρο αίματος)  μετατρέπεται σε ενέργεια λόγω του άλφα λιποϊκού οξέος.  

Οι επιβλαβείς χημικές ουσίες οι οποίες ονομάζονται ελεύθερες ρίζες εξουδετερώνονται με το άλφα λιποϊκό οξύ, καθώς περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες.

Η μοναδικότητά του είναι ότι αντίθετα με τις κοινές αντιοξειδωτικές βιταμίνες  C και Ε, μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε νερό και σε λίπος, καθώς τα αντιοξειδωτικά στοιχεία είναι σε θέση να ανακυκλώνονται με τη βοήθειά του, όπως η Βιταμίνη C και η Γλουταθειόνη αφού έχουν εξαντληθεί.

Οι πιθανές βλαβερές ουσίες αποβάλλονται με τη βοήθεια της αντιοξειδωτικής Γλουταθειόνης, όπου η δημιουργία της αυξάνεται με το άλφα λιποϊκό οξύ. 

Πώς λειτουργεί

Το Άλφα-λιποϊκό οξύ ως φαίνεται προλαμβάνει ορισμένα είδη, των οποίων η συμβολή καταστρέφει τα κύτταρα στον οργανισμό, όπως επίσης αποκαθιστούνται τα επίπεδα των βιταμινών Ε και C. Υπάρχουν επίσης αποδείξεις ότι με το  άλφα-λιποϊκό οξύ βελτιώνεται η λειτουργία και η διαβίβαση των νευρώνων στον διαβήτη.

Με τη χρήση του Άλφα-λιποϊκού οξέος διασπώνται οι υδατάνθρακες στον οργανισμό έτσι ώστε να ενισχύεται η λειτουργία των άλλων οργάνων του οργανισμού.

Η αντιοξειδωτική λειτουργία του Άλφα-λιποϊκού οξέος συμβάλλει στην προστασία του εγκεφάλου μετά από βλάβη ή τραυματισμό, όπως επίσης και σε κάποιες ασθένειες του ήπατος.

Γιατί να πάρετε το Άλφα Λιποϊκό Οξύ

Εκτός από τα γενικά αντιοξειδωτικά οφέλη του, μελέτες έχουν δείξει ότι το άλφα λιποϊκό οξύ μπορεί να βοηθήσει στις ακόλουθες καταστάσεις:

 • Στην Υπέρταση (υψηλή αρτηριακή πίεση)
 • Στη Στεφανιαία Νόσο
 • Στο Μεταβολικό Σύνδρομο (υψηλή αρτηριακή πίεση και αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης)
 • Στην Περιφερική νευροπάθεια (την  οποία προκαλεί ο διαβήτης και άλλες καταστάσεις, όπως είναι η νόσος του Lyme, ο αλκοολισμός, ο έρπης, ο θυρεοειδής και η νεφρική ανεπάρκεια)
 • Στο Διαβήτη (βελτιώνεται ο μεταβολισμός της γλυκόζης και οι διαβητικοί μπορούν με τη βοήθειά του να χρησιμοποιήσουν καλύτερα την ινσουλίνη)
 • Στην Ηπατική νόσο
 • Στον μεταστατικό καρκίνο του παγκρέατος (επιμήκυνση του χρόνου επιβίωσης]
 • Στην Διαταραχή της λειτουργίας του εγκεφάλου (ως θεραπεία για εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες εγκεφαλικές διαταραχές, οι οποίες  αφορούν την καταστροφή των ελεύθερων ριζών, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Αλτσχάιμερ)
 • Στις Επιπτώσεις της Γήρανσης (βελτιώνεται η ροή του αίματος και ενισχύεται η  ανοσοποιητική λειτουργία, αποκαθιστώνται τα επίπεδα της Γλουταθειόνης, μια προστατευτική αντιοξειδωτική ένωση αποτοξίνωσης)
 • Στις εκφυλιστικές ασθένειες (Το Άλφα Λιποϊκό είναι ένα ισχυρός αντί-φλεγμονώδης παράγοντας)
 • Στο Γλαύκωμα και στον Καταρράκτη

Προφυλάξεις

Λόγω πιθανών παρενεργειών και της αντίδρασης με άλλα φάρμακα θα πρέπει να λαμβάνετε συμπληρώματα διατροφής μόνο κάτω από παρακολούθηση γιατρού. Τα Αποτελέσματα μελετών δείχνουν ότι οι άνθρωποι που έχουν έλλειψη θειαμίνης (βιταμίνη Β1), μια κατάσταση που συχνά συνδέεται με τον αλκοολισμό, δεν θα πρέπει να λαμβάνουν άλφα-λιποϊκό οξύ. Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να  δείχνουν πόσο ασφαλές ή μη είναι το άλφα-λιποϊκό οξύ για τις γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν, και για αυτό το λόγο οι γυναίκες δεν θα πρέπει να λαμβάνουν Άλφα λιποϊκό οξύ. Το Άλφα-λιποϊκό οξύ μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, έτσι ώστε τα άτομα με διαβήτη ή υπογλυκαιμία να μπορούν να πάρουν άλφα-λιποϊκό οξύ μόνο υπό την επίβλεψη του γιατρού τους. Οι παρενέργειες είναι γενικά σπάνιες και μπορεί να περιλαμβάνουν κάποιο δερματικό εξάνθημα.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα

Τεμάχια ανά κουτί: 60

Ποσότητα:

Άλφα Λιποϊκό οξύ 300 μιλιγκράμ

Άλλα συστατικά: Λάδι σόγιας, ζελατίνη, γλυκερίνη λαχανικών. Περιέχει 2% από : Ascorbyl Palmitate, Συνδυασμός Τοκοφερολών, φυσικό χρώμα καραμέλας, Πυρίτιο.

Δεν περιέχει τεχνητή γλυκαντική ή αρωματική ουσία, συντηρητικά, ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά ή ψάρι.

Χωρίς Νάτριο

Δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους

Οδηγίες

Για τους ενήλικες, μία (1) κάψουλα δύο φορές ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Προφύλαξη: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν εμφανιστούν οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες. ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.

Διαβάστηκε 3126 φορές
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.