Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Molecularly Distilled Liquid OMEGA-3 - Ωμέγα-3 λιπαρά σε υγρή μορφή

Εν συντομία:


  • Με λιπαρά οξέα
  • Χωρίς βαρέα μέταλλα
  • Για το καρδιαγγειακό
  • Βελτιώνει την HDL
  • Χωρίς παρενέργειες

 

Tο φυσικό ιχθυέλαιο της NOW κατασκευάζεται στη Νορβηγία και είναι απαλλαγμένο από επιβλαβή επίπεδα “ρύπων” , (δηλαδή τον υδράργυρο, τα βαρέα μέταλλα, οι PCB, οι διοξίνες και άλλες ουσίες), με τη μέθοδο της μοριακής απόσταξης, παράγοντας υψηλής καθαρότητας EPA / DHA τριγλυκεριδίων Omega-3 Fish Oils και ελαχιστοποιώντας ξένες προσμείξεις.

Το Ωμέγα-3 ιχθυέλαιο θωρακίζει την καρδιοαγγειακή λειτουργία. Αραιοποιεί το αίμα, εμποδίζοντας τη συσσώρευση αιμοπεταλίων, εξαιτίας της οποίας, η στεφανιαία αρτηριακή ροή γίνεται κολλώδης και με τάση να πήζει. Τέλος, το ιχθυέλαιο βελτιώνει τη HDL (καλή) χοληστερόλη, μειώνοντας παράλληλα τα τριγλυκερίδια, στα φυσιολογικά όρια.

Το NOW®  Molecularly Distilled Liquid OMEGA-3 είναι ένα έλαιο που δε δημιουργεί παρενέργειες ή άλλου είδους επιπτώσεις και εκτός της ιδανικής του περιεκτικότητας σε Eicosapentaenoic Acid (EPA) και Docosahexaenoic Acid (DHA), περιέχει κι ένα αντιοξειδωτικό μείγμα από εκχύλισμα Rosemary, ασκορβικό εστέρα παλμιτικού οξέως και φυσικές Τοκοφερόλες.

Άτομα με διαταραχές της διάθεσης ή με δυσκαμψία στις αρθρώσεις, φλεγμονή και περιστασιακούς πόνους, συλλογικά εμφανίζουν χαμηλά επίπεδα EPA και DHA. Γι αυτό και εξετάζεται η συμβολή του ιχθυελαίου στην κατάθλιψη, τη διάθεση, την όραση, το δέρμα, τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την εγκυμοσύνη, την υγεία των συνδέσμων και τις ημικρανίες. 

Διαβάστηκε 69392 φορές

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.