Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Serrazimes 33mg - Για την καρδιαγγειακή, αναπνευστική & ανοσοποιητική υποστήριξη

Εν συντομία:


  • Υποστηρίζει την λεμφική 
  • Υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό
  • Μειώνει την πίεση
  • Υποστηρίζει το αναπνευστικό

Το Serrazimes® , πρωτεολυτικό μείγμα  από τα ένζυμα των μανιταριών, το Aspergillus oryzae και melleus Aspergillus. Υποστηρίζει την λεμφική και καρδιαγγειακή υγεία μέσω της συμβολής της στη διάσπασης της φιβρίνης. Στην περίσσεια φιβρίνη προσκολλούν τα ερυθρά αιμοσφαίρια, με αποτέλεσμα να μη μεταφέρεται το απαραίτητο οξυγόνο στους ιστούς. Αυτό με τη σειρά του προκαλεί  αύξηση της αρτηριακής πίεσης καθώς το σώμα αναγκάζεται να αντλήσει μεγαλύτερη ποσότητα αίματος καταπονώντας τον εαυτό του. Η περίσσεια φιβρίνη σχετίζεται με τη χρόνια συστηματική φλεγμονή (μια σημαντική πηγή πόνου) και τις αυξημένες πιθανότητες καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου. Το Serrazimes® συμβάλλει στην υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος και σε υγιή αντίδραση σε εξωτερικές πιέσεις. Η σύμφωνα με τις οδηγίες χρήση του, παρέχει ενζυματική δραστηριότητα ισοδύναμη με αυτή του Serrapeptidate (ή serrapeptase).

Η Serrapeptidase εφαρμόζεται στην Ευρώπη και την Ασία στη θεραπεία της καρδιακής νόσου, φλεγμονωδών ασθενειών και βακτηριακών λοιμώξεων πάνω από 25 χρόνια. Το Serrazimes αποδεικνύει ότι είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση της Serrapeptidase στα συμπληρώματα για την καρδιαγγειακή, αντιφλεγμονώδη, αναπνευστική ή ανοσοποιητική υποστήριξη.

Διαβάστηκε 1393 φορές

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.