Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Cholest-Rite™ - Αποτελεσματική μείωση χοληστερίνης

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 90

Εν συντομία:


 • Περιέχει Πολυκοζανόλες από Ζαχαροκάλαμο
 • Τοκοτριενόλες, Guggul και σκόρδο
 • Διατηρεί τη χοληστερόλη σε φυσιολογικά επίπεδα

CHOLEST-RITE : για τη διατήρηση της χοληστερόλης σε χαμηλά φυσιολογικά επίπεδα με πολυκοζανόλες από ζαχαροκάλαμο , τοκοτριενόλες, guggul και σκόρδο.

Η CHOLEST-RITE,  ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα υποστηρίζει τον φυσικό μεταβολισμό της χοληστερόλης στο σώμα σας.

Τι είναι η χοληστερόλη;

Η χοληστερόλη, λιπίδιο, που παράγεται από το ήπαρ, και βρίσκεται στη μεμβράνη των κυττάρων και στο πλάσμα του αίματος συμμετέχοντας σε πολλές οργανικές διεργασίες αλλά και παίζοντας αναπτυξιακό ρόλο σε κάποιες δομές του σώματος. Είναι ένα στεροειδές το οποίο μεταφέρεται στο αίμα χωρίς να διαλύεται.

Ποια είναι τα φυσιολογικά επίπεδα χοληστερόλης;

Τα επίπεδά της ποικίλουν από 3.6 mmol / λίτρο  -  7,8 mmol / λίτρο. Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS), του Ηνωμένου Βασίλειου ποσότητα πάνω από 6 mmol / λίτρο είναι υψηλή, αυξάνοντας κατά πολύ τον κίνδυνο καρδιαγγειακού νοσήματος. Συνιστάται τα επίπεδα χοληστερόλης να μην ξεπερνούν τα 5 mmol / λίτρο. 

Τα βασικά συστατικά του CHOLEST-RITE™ και η λειτουργία τους:

 1. Σύμπλεγμα Τοκοτριενόλης / Τοκοφερόλης: Η Τοκοφερόλη με την Τοκοτριενόλη ανήκει στην οικογένεια της βιταμίνης Ε. Η βιταμίνη Ε περιλαμβάνει 8 διαφορετικές ενώσεις. Αυτές περιλαμβάνουν 4 τοκοφερόλες (άλφα, βήτα, γάμα και δέλτα) και 4 τοκοτριενόλες (άλφα, βήτα, γάμα και δέλτα). Απαιτείται διατροφή με ποσότητα λίπους για την απορρόφησή της και τη διανομή της στο σώμα. Η Τοκοτριενόλη μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, ακόμη και σε μικρές δόσεις και δρα καθαρτικά στις αρτηρίες με συσσωρευμένη χοληστερόλη. Η τοκοφερόλη εμποδίζει το σχηματισμό πλάκας στις αρτηρίες, δεν μπορεί όμως να αφαιρέσει την πλάκα. Η μοριακή δομή της συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης.
 2. Πολυκοζανόλες : Οι πολυκοζανόλες συμβάλλουν, χωρίς παρενέργειες, πιο αποτελεσματικά στη μείωση της χοληστερόλης απ’ ότι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την ελάττωσή της. Το έμφραγμα και το εγκεφαλικό επεισόδιο μπορούν να προέλθουν από υψηλά επίπεδα της λιποπρωτεΐνης χαμηλής πυκνότητας (LDL ή «κακή» χοληστερόλη) και χαμηλά επίπεδα υψηλής πυκνότητας της λιποπρωτεΐνης (HDL, επίσης γνωστή ως "καλή" χοληστερόλη). Η αντιστροφή τους προστατεύει από την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων.
 3. Σκόρδο: Το σκόρδο μειώνει τα επίπεδα της «κακής χοληστερόλης»(LDL), και αυξάνει την «καλή χοληστερόλη»(HDL), ενώ ελέγχει τα τριγλυκερίδια στο αίμα. Αυτό μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιαγγειακών ασθενειών.
 4. Κόμμι Γκουάρ: Το κόμμι γκουάρ είναι ένας τύπος διαλυτής ίνας, μη-εύπεπτος , η οποία συγκρατεί το νερό, σχηματίζοντας μια μορφή γέλης στην πεπτική οδό. Αυτό επιδρά στο μεταβολισμό σας, μειώνει την ολική χοληστερόλη, τα τριγλυκερίδια, αυξάνει τη χοληστερόλη HDL, σταθεροποιεί το σάκχαρο της τροφής, θεραπεύει τη φλεγμονή του πεπτικού συστήματος, περιορίζει την όρεξη βοηθώντας στην απώλεια βάρους.
 5. Εκχύλισμα Guggul: Γνωστό ως ρητίνη, ιδανικό για τη μείωση της LDL στο αίμα ανθρώπων στους οποίους, η διατροφή, η άσκηση και τα φάρμακα δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Προέρχεται από το Mukul, ένα ακανθώδες φυτό της Ινδίας, το οποίο εφαρμόζεται κατά της αρθρίτιδας, των ρευματισμών, των δοθιήνων, των καρδιαγγειακών προβλημάτων, της δερματίτιδας, του εκζέματος, της υψηλής  χοληστερόλης, της παχυσαρκίας και της ψωρίασης.
 6. Chromium (Chelavite®):  μεταφορέας λίπους που ελέγχει τα επίπεδα σακχάρου και της χοληστερόλης. Συμμετέχει στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπών. Αναδομεί τις φθορές του μυϊκού ιστού. Περιορίζει την όρεξη και εκκινεί τη θερμογένεση. Χρησιμοποιείται στο διαβήτη, την υπογλυκαιμία, την παχυσαρκία, τις καρδιακές παθήσεις. Το χρώμιο είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του παγκρέατος, την παραγωγή της ινσουλίνης και επίσης συνολικά για τον Παράγοντα Ανοχής Γλυκόζης, για το πώς το σώμα αναγνωρίζει τη ζάχαρη στον οργανισμό και ρυθμίζει την παραγωγή της ινσουλίνης στα κύτταρα. Το Chromium Chelavite, που περιέχει το χρώμιο ,έχει προηγμένες ικανότητες επιδόσεων, πρόσφατα βραβεύτηκε με ένα ειδικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τις ικανότητές του. Σε συνδυασμό με το συμπλήρωμα, σας προτείνουμε μια διατροφή χαμηλή σε κορεσμένα λίπη και τακτική αερόβια άσκηση.

Συσκευασία

Μέγεθος μερίδας: 3 Caps®

Μερίδες ανά  κυτίο:  30 

Ποσοτική ανάλυση

 • Θερμίδες  5
 • Υδατάνθρακες 1g 
 • Φυτικές Ίνες  0.5 g
 • Χρώμιο (Chromium Chelavite®) 200 mcg
 • Σκόρδο (Allium sativum) (min. 10,000 ppm Αλλικίνη) (Βολβός) 300 mg
 • Κόμμι Γκουάρ (Cyamopsis tetragonoloba) (Σπόρος) 300 mg
 • Εκχύλισμα Guggul (min. 2.5% Guggulsterones) 220 mg
 • Τοκοτριενόλη/Σύμπλεγμα Τοκοφερόλης (από Κόκκινο Φοινικέλαιο) (Tocomax™) 35 mg
 • Πολυκοζανόλες (από ζαχαροκάλαμο) 10 mg  
 • Τυπικό Προφίλ φυσικών  θρεπτικών συστατικών (ανά μερίδα) 
 • Βιταμίνη E (ως d-άλφα τοκοφερόλη) 10 IU 
 • Άλφα Τοκοτριενόλη 9 mg 
 • Βήτα Τοκοτριενόλη 1 mg 
 • Γάμα Τοκοτριενόλη 14 mg 
 • Δέλτα Τοκοτριενόλη 4 mg  

Άλλα συστατικά: Κυτταρίνη, Κυτταρίνη (κάψουλα), Μαλτοδεξτρίνη, Παλμιτικό Ασκορβύλιο και διοξείδιο του πυριτίου.

Δεν περιέχει αλάτι, μαγιά, σιτηρά, γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγά, οστρακοειδή ή συντηρητικά.

Ιδανικό για Χορτοφάγους 

Η Chelavite® αποτελεί σήμα κατατεθέν των εργαστηρίων Albion,  Tocomax™ αποτελεί σήμα κατατεθέν  της Carotech Inc, Vcaps® αποτελεί σήμα κατατεθέν της Capsugel.

Οδηγίες

Ως συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 3 Vcaps ® 2 φορές καθημερινά, κατά προτίμηση με φαγητό. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να αποφεύγεται η λήψη από εγκύους ή θηλάζουσες. Τα άτομα που χρησιμοποιούν στατίνες θα πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους πριν τη χρήση. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ εάν το προϊόν δεν είναι πλήρως ασφαλισμένο. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.

Διαβάστηκε 2007 φορές
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 90

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.