Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Ιχθυέλαιο Ωμέγα-3 Προστατεύει από καρδιαγγειακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Εν συντομία:


 • Βελτιώνει την υγεία του καρδιαγγειακού 
 • Μειώνει τις πιθανότητες εγκεφαλικού
 • Ενισχύει τις εγκεφαλικές λειτουργίες 
 • Βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης
 • Μειώνει τις πιθανότητες καρδιακής προσβολής 

Τι είναι το Ιχθυέλαιο Ωμέγα-3;

Το ιχθυέλαιο, προέρχεται από τον λιπαρό ιστό των ψαριών όπως: σολομό,  τόνο, σκουμπρί, ρέγγα, πέστροφα λίμνης και σαρδέλες. Το ιχθυέλαιο περιέχει λιπαρά οξέα Ωμέγα-3, κυρίως εικοσιπεντανοϊκό οξύ (EPA) και δοκοσαεξανοϊκό οξύ (DHA). 

Πώς λειτουργεί;

Τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 του ιχθυελαίου παρέχουν πολλά οφέλη στον οργανισμό, ο οποίος δεν παράγει δικά του. Ούτε μπορεί το σώμα να παράγει λιπαρά οξέα ωμέγα-3 από λιπαρά οξέα ωμέγα-6, συνηθισμένα στη Δυτική διατροφή. 

Τα λιπαρά οξέα Ωμέγα-3 μειώνουν τον πόνο και το πρήξιμο, θεραπεύουν την ψωρίαση και την ξηροφθαλμία. Τα λιπαρά αυτά οξέα λειτουργούν  αντιπηκτικά στο αίμα, καθιστώντας το χρήσιμο για ορισμένες καρδιακές παθήσεις. Εκτιμάται ότι μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και στεφανιαίας νόσου, την κατάθλιψη, να καταπολεμήσουν τη διπολική διαταραχή και τη  σχιζοφρένεια.

Πιθανά οφέλη

Το EPA είναι ένα λιπαρό οξύ ωμέγα-3 που βρίσκεται σε ψάρια κρύων θαλασσών και  το οποίο αντιπροσωπεύει το δοκοσαεξανοϊκό οξύ και το εικοσιπεντανοϊκό οξύ. Το EPA και το DHA είναι πολυακόρεστα λιπαρά λόγω του ότι περιέχουν 6 και 5 διπλούς δεσμούς στη μεγάλη δομή της αλυσίδας τους. 

Τα EPA και DHA είναι ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες και μπορούν να ληφθούν από τον εγκέφαλο και το Retina-DHA  δομικό στοιχείο του εγκεφαλικού ιστού και του αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού. Βοηθά στο σχηματισμό νευροδιαβιβαστών, όπως η φωσφατιδυλοσερίνη. Το DHA βρίσκεται στον αμφιβληστροειδή του ματιού και είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των υγιών επιπέδων του DHA και την καλή λειτουργία των ματιών. 

Τέλος, προλαμβάνει εγκεφαλικά επεισόδια και ενισχύει την εγκεφαλική λειτουργία και μνήμη.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα 

Μερίδες ανά συσκευασία: 60 

Ποσότητα ανά μερίδα: 

 • Θερμίδες 15 
 • Θερμίδες λίπους 10 
 • Συνολικό Λίπος 1.5g 
 • Πολυακόρεστα Λιπαρά 1g 
 • Χοληστερόλη <5mg 
 • 1360mg Ιχθυέλαιο 
 •    παρέχει 950mg σύνολο λιπαρών οξέων ωμέγα-3 που αποτελούνται από: 
 •    EPA (εικοσιπεντανοϊκό οξύ) 625mg 
 •    DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ) 244mg 
 •    Άλλα λιπαρά οξέα

Άλλα συστατικά: Ζελατίνη, γλυκερίνη λαχανικών, Μείγμα φυσικών τοκοφερολών. 

Πληροφορίες για αλλεργικούς : Περιέχει συστατικά ψαριών (γαύρο, σκουμπρί, σαρδέλα). 

Δεν περιέχει τεχνητό άρωμα ή γλυκαντική ουσία, συντηρητικά, ζάχαρη, γάλα, λακτόζη, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά. 

Χωρίς Νάτριο

Ακατάλληλο για χορτοφάγους

Οδηγίες

Για τους ενήλικες, πάρτε μία (1) μαλακή κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με ένα γεύμα.

Καθαρότητα

Η Newton-Everett ® εγγυάται την καθαρότητα από τον υδράργυρο, το μόλυβδο, τα PCB και άλλες επιβαρυντικές ουσίες. Μικροβιολογικές δοκιμές έχουν πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα για να εξασφαλιστεί επίσης η καθαρότητα του συμπληρώματος και η ασφάλεια.

Βιοδιαθεσιμότητα

Καθαρότητα, αποτελεσματικότητα και εγγυημένη βιοδιαθεσιμότητα

Η Newton-Everett® προσφέρει ένα ιδιαίτερα ισχυρό, εξαιρετικά καθαρό διατροφικό προϊόν με απαράμιλλη ποιότητα για μέγιστη απορρόφηση και αύξηση βιοδιαθεσιμότητας.

Η βιοδιαθεσιμότητα των συμπληρωμάτων διατροφής είναι ένας παράγοντας ο οποίος συχνά παραβλέπεται. Η βιοδιαθεσιμότητα είναι το ποσοστό απορρόφησης της λαμβανόμενης ουσίας από τον οργανισμό. Μέσω του εντέρου, τα συστατικά εισέρχονται στο αίμα βρίσκοντας το όργανο-στόχο τους ή το σύστημα του οργανισμού, και εκεί εκτελούν όλες τις διεργασίες προς υποστήριξη της καλής υγείας.

Διαβάστηκε 1969 φορές
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 60

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.