Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Βιταμίνη K2 - Ρυθμιστής του ασβεστίου

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 120

Εν συντομία:


  • Μειώνει τη πιθανότητα αρτηριοσκλήρωσης
  • Μειώνει τη πιθανότητα οστεοπόρωσης
  • Για τους κιρσούς
  • Για το δέρμα

Τι είναι η βιταμίνη Κ2

Η βιταμίνη Κ2 ενεργοποιεί τη βιταμίνη Κ, η οποία εξαρτάται από πρωτεΐνες υπεύθυνες για την υγεία των ιστών. Ενεργοποιεί την οστεοκαλσίνη των οστών, μια απαραίτητη για τη δέσμευση του ασβεστίου. Στην κυκλοφορία, η βιταμίνη Κ2 συμμετέχει στην καρβοξυλίωση του (MGP), ο πιο ισχυρός αναστολέας της αρτηριακής αποτιτάνωσης, περιορίζοντας τις πιθανότητες καρδιαγγειακής βλάβης. Οι τελευταίες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τη δραστικότητα της βιταμίνης Κ  στη νόσο του Αλτσχάιμερ, σε διαφόρων μορφών καρκίνους, στη βελτίωση των κιρσών, ακόμα και στη γήρανση του δέρματος.

Τα Οφέλη για την υγεία της βιταμίνης Κ2

Η ανεπάρκεια της βιταμίνης Κ2 προκαλεί αρτηριοσκλήρυνση και  οστεοπόρωση, καθώς παρατηρείται άμεση σχέση μεταξύ της υπερβολικής ποσότητας ασβεστίου στο αίμα και της έλλειψης του στα οστά.

Η έλλειψη ασβεστίου στον ιστό του οστού δημιουργεί την οστεοπόρωση ενώ η υπερβολική ποσότητα του ασβεστίου στις αρτηρίες είναι αιτία της στεφανιαίας καρδιακής νόσου (CHD) και άλλων εκφυλιστικών καταστάσεων. Έτσι, η βιταμίνη Κ2 ρυθμίζει την ποσότητα του ασβεστίου αλλά και τη μεταφέρει εκεί που είναι αναγκαία, δηλαδή στα οστά. Προάγει, τέλος, την υγεία του δέρματος, του εγκεφάλου και του προστάτη.

Καθαρότητα, αποτελεσματικότητα και εγγυημένη βιοδιαθεσιμότητα.

Η Newton-Everett ® προσφέρει ένα  ιδιαίτερα ισχυρό, εξαιρετικά καθαρό διατροφικό προϊόν με απαράμιλλη ποιότητα. Τα νέα ανώτερης ποιότητας υγρά εκχυλίσματα και κάψουλες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν ιδανικές συνθήκες για μέγιστη απορρόφηση και αύξηση βιοδιαθεσιμότητας.

Καθαρότητα

Όλα τα υγρά εκχυλίσματα και οι υγρές κάψουλες της Newton-Everett ® έχουν εξεταστεί ξεχωριστά με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό και μεθόδους δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων των HPLC και GC-MS για την καθαρότητα και τη δραστικότητα από ξεχωριστά τμήματα εργαστηρίων. Αυτό εγγυάται την καθαρότητα από τον υδράργυρο, το μόλυβδο, τα PCB και άλλες μολυσματικές ουσίες. Μικροβιολογικές δοκιμές έχουν πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα για να εξασφαλιστεί επίσης η  καθαρότητα του συμπληρώματος και η ασφάλεια.

Βιοδιαθεσιμότητα

Η βιοδιαθεσιμότητα των συμπληρωμάτων διατροφής είναι ένας παράγοντας ο οποίος συχνά παραβλέπεται. Η βιοδιαθεσιμότητα σημαίνει ουσιαστικά "η αναλογία μιας θρεπτικής ή βιοδραστικής ουσίας η οποία απορροφάται από το γαστρεντερικό σωλήνα" για χρήση ή αποθήκευση στο σώμα. Αφού εισέλθει μέσα από τα τοιχώματα του εντέρου, τα συστατικά εισέρχονται στο αίμα σας βρίσκοντας το όργανο-στόχο τους ή του συστήματος του οργανισμού, και εκεί εκτελούν όλες τις εργασίες για την υποστήριξη  την υγεία σας κάνοντάς σας να νιώθετε υπέροχα.

Ασφάλεια

Αν παίρνετε αντιπηκτικά φάρμακα, ηπαρίνη, ή άλλο αντιπηκτικό θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε συμπληρώματα της βιταμίνης Κ2. Η βιταμίνη Κ2 βοηθά στη φυσιολογική πήξη του αίματος. Τα υψηλά επίπεδα της Κ2 δεν προκαλούν μη φυσιολογική πήξη του αίματος. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τη λήψη των επιπέδων των 45 mg / ημέρα ή λιγότερο, καθώς πολλές ιαπωνικές μελέτες έχουν δείξει ακόμα ότι και αυτό το υψηλό επίπεδο είναι ασφαλές για τους ενήλικες. Τα περισσότερα συμπληρώματα βιταμίνης Κ2 προσφέρουν 45 έως 150 μικρογραμμάρια ανά ημέρα.

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα 

Τεμάχια ανά συσκευασία: 120  

Ποσότητα ανά μερίδα 

• Η βιταμίνη Κ-2 50mcg 

 (όπως MenaQ7 ™ Μενακινόνη) 

Άλλα συστατικά: ηλιέλαιο, ζελατίνη, γλυκερίνη λαχανικών. Περιέχει <2% των: Φυσικό χρώμα καραμέλας, χρώμα διοξείδιο του τιτανίου. 

Πληροφορίες αλλεργιογόνων: Περιέχει συστατικά σόγιας. 

Δεν περιέχει: τεχνητό άρωμα ή γλυκαντικό, συντηρητικά, ζάχαρη, άμυλο, γάλα, λακτόζη, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά ή ψάρι.  Χωρίς αλάτι 

Δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. 

MenaQ7 ™ είναι εμπορικό σήμα της NattoPharma, Νορβηγία.

Οδηγίες

Οι ενήλικες, πάρτε μία (1) μαλακή κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με ένα γεύμα. 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση. Διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν υπάρχουν τυχόν ανεπιθύμητες αντιδράσεις . ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Διαβάστηκε 1926 φορές
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 120

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.