Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Revivogen® Natural Scalp Therapy - Λύστε το πρόβλημα της τριχόπτωσης

Εν συντομία:


 • Τοπικός αναστολέας της ορμόνης DHT
 • Τοπικός αναστολέας της λειτουργίας των ανδρογονικών υποδοχέων
 • Ενεργοποιεί την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων
 • Ενισχύει τα μαλλιά αποτρέποντας την τριχόπτωση
 • Αυξάνει το μέγεθος και το πάχος των τριχοθυλακίων
 • Χωρίς παρενέργειες
 • Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

To Revivogen είναι μία φόρμουλα με φυσικούς DHT blockers το οποίο αντιμετωπίζει το πρόβλημα της τριχόπτωσης στη ρίζα

Το Revivogen® Natural Scalp Therapy

είναι μία φυσική λύση δερματολογικά ελεγμένη και εγκεκριμένη για να καταπολεμήσετε την τριχόπτωση, ενώ είναι κατάλληλο και αποτελεσματικό τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Είναι η πιο ισχυρή και αποτελεσματική τοπική αγωγή anti-DHT. 

Τα συστατικά της αναστέλλουν και τους δύο υποτύπους του ενζύμου 5-αR. Το ένζυμο 5-αR μετατρέπει την Τεστοστερόνη σε DHT, η οποία μπλοκάρει την ανάπτυξη της τρίχας. Το Revivogen μπλοκάρει τη δέσμευση του DHT στους ανδρογονικούς υποδοχείς και τονώνει την αναγέννηση των μαλλιών.

Τι θα παραλάβετε

Η συσκευασία Revivogen® Natural Scalp Therapy διαθέτει 3 μπουκαλάκια των 60ml, η οποία διαρκεί 3 έως 6 μήνες.

Πως δουλεύει το Revivogen® Natural Scalp Therapy

Η φόρμουλα του Revivogen® Natural Scalp Therapy δρα με 5 διαφορετικούς μηχανισμούς, αντιμετωπίζοντας σφαιρικά το πρόβλημα της ανδρογενετικής Αλωπεκίας:

 

 1. Αναστέλλει τοπικά την παραγωγή την ορμόνης DHT και τη λειτουργία των ανδρογονικών υποδοχέων
 2. Ενεργοποιεί την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων
 3. Ενδυναμώνει τα μαλλιά αποτρέποντας την τριχόπτωση
 4. Αυξάνει το μέγεθος και το πάχος των τριχοθυλακίων
 5. Δεν έχει παρενέργειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ REVIVOGEN

Σύνθεση του Revivogen® Natural Scalp Therapy

Το Revivogen® Natural Scalp Therapy περιέχει 4 ομάδες ενεργών, φυσικών συστατικών με τις παρακάτω δράσεις

Η 1η ομάδα περιέχει λιπαρά οξέα με ισχυρή anti-DHT δράση

 1. Linoleic Acid
 2. Oleic acid.
 3. Gamma Linolenic Acid (GLA)
 4. Alpha Linolenic Acid (ALA)

Η 2η ομάδα περιέχει φυσικά μόρια για τον ανδρογονικό υποδοχέα

 1. Ψευδάργυρο
 2. Azaleic Acid

Η 3η ομάδα περιέχει εκχυλίσματα  βοτάνων με anti-DHT δράση

 1. Beta-Sitosterol
 2. Saw Palmetto Extract

Η 4η ομάδα περιέχει φυσικά στοιχεία με δυνατή Τριχογενετική δράση

 1. Vitamin E
 2. Λιποσώματα, Transmerol Follicular Delivery System™ (TFDS)
 3. Procyanidin Oligomers
 4. Vitamin B6

Αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα της τριχόπτωσης στη ρίζα του

Το Revivogen® Natural Scalp Therapy χρησιμοποιεί την τεχνολογία Transmerol Follicular Delivery System™ (TFDS) για την απευθείας μεταφορά των ενεργών συστατικών στο τριχοθυλάκιο. Το TFDS™ περιέχει λιποσώματα και παράγωγα φυσικών ελαίων που λειτουργούν ως μεταφορείς των ενεργών συστατικών στα τριχοθυλάκια.

Κάντε το όπως η φύση - Θα εκπλαγείτε!

Η μείωση του DHT θα φέρει ξανά πυκνά και δυνατά μαλλιά, καθώς το Revivogen® Natural Scalp Therapy εστιάζει ακριβώς στη ρίζα του προβλήματος σε κυτταρικό και μοριακό επίπεδο, αναζωογονώντας και προστατεύοντας τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο.

Οδηγίες χρήσης

Για να χρησιμοποιήσετε το Revivogen® Natural Scalp Therapy ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανακινήσατε καλά το μπουκαλάκι Revivogen® Natural Scalp Therapy πριν από τη χρήση.
2. Χτενιστείτε.
3. Βάλτε περίπου 1 με 2 ml στις περιοχές όπου παρουσιάζεται το πρόβλημα και στις γύρω περιοχές, 1 φορά την ημέρα. Προτείνεται η εφαρμογή να γίνεται το βράδυ, πριν τον ύπνο. 
4. Κάνετε ένα απαλό μασάζ για περίπου 20 δεύτερα. Στη συνέχεια αφήστε το να δράσει τουλάχιστον 3 ώρες. Στη συνέχεια λουστείτε.

 

Σημαντική σημείωση: Το Revivogen® Natural Scalp Therapy πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά. Συνιστάται ο συνδυασμός του προϊόντος με τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της σειράς Revivogen για να επιτύχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. 

Προσδοκίες

Σε 2-4 εβδομάδες: Στην αρχή μπορεί η τριχόπτωση να αυξάνεται αντί να μειώνεται καθώς το Revivogen® Natural Scalp Therapy ενεργοποιεί ξανά τον κύκλο ανάπτυξης των θυλάκων της τρίχας. Επομένως, οι τρίχες πέφτουν και αναπτύσσονται νέες μέσω των θυλάκων.

Σε 8-12 εβδομάδες: Θα διαπιστώσετε μεγάλη μείωση της τριχόπτωσης, ενδυνάμωση και βελτίωση της εμφάνισης των μαλλιών που ήδη έχετε με το Revivogen® Bio-Cleansing Shampoo και το Revivogen Hair Thickening Conditioner.

Σε 4-6 μήνες: αυξημένη πυκνότητα στα μαλλιά σας εφόσον και νέες τρίχες σε μήκος 1 έως 3εκ. από τη χρήση του Revivogen® Natural Scalp Therapy. 

Μετά από 16 με 18 μήνες τακτικής καθημερινής χρήσης: Θα έχει επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα ενώ μπορείτε να μειώσετε τη χρήση του σε 3–5 φορές την εβδομάδα για συντήρηση του επιτυχημένου αποτελέσματος.

Τι είναι η απόπτωση που εμφανίζεται με την έναρξη χρήσης του Συστήματος Revivogen®;

Όταν προκαλείται η ανάπτυξη της τριχοφυΐας από το Revivogen® ένα μεγάλο ποσό των θυλάκων οδηγούνται (συγχρονισμένα) στην τελογενή φάση (φάση ανάπαυσης), διαδικασία με την οποία πέφτουν προσωρινά οι τρίχες κατά την αρχική φάση της θεραπείας (απόπτωση). Μία έντονη τριχόπτωση στην αρχή της θεραπείας είναι θετική ένδειξη γιατί δείχνει ότι τα τριχοθυλάκια του κεφαλιού σας ανταποκρίνονται στην αγωγή! Οι αγωγές ενάντια της τριχόπτωσης δρουν στα καινούρια μαλλιά που θα βγουν.

Τα τριχοθυλάκια αποβάλλουν τα παλιά μαλλιά και σε 2-3 μήνες βγαίνουν καινούρια ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ με τη βοήθεια Revivogen®!

Συνεχίστε την αγωγή χωρίς διακοπή! Τα νέα μαλλιά που αντικαθιστούν τα παλαιά θα έχουν μεγαλύτερο πάχος, θα είναι ανθεκτικότερα και με περισσότερο χρώμα.

Διαβάστηκε 1612540 φορές
Κατηγορία Μαλλιά + Νύχια

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.