Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Spectral.RS - Νέα τεχνολογία για την αραίωση των μαλλιών

Εν συντομία:


 • Ιδανικό για άντρες και γυναίκες
 • Χωρίς χημικές ουσίες
 • Χωρίς παρενέργειες
 • Χωρίς μινοξιδίλη
 • Δε λερώνει το μαλλί
 • Αντιμετωπίζει τη τριχόπτωση

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ

Το Spectral.RS ®, φόρμουλα για την ανάπτυξη της τρίχας είναι κατάλληλο για άνδρες και τις γυναίκες, που αντιμετωπίζουν αραίωση μαλλιών. Δεν περιέχει Μινοξιδίλη προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το Spectral.RS αντιμετωπίζει τις αιτίες, οι οποίες οδηγούν στην αραίωση των μαλλιών, όπως η περιθυλακική ίνωση στρες, ορμονικές διαταραχές, έλλειψη βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, καθώς και ορισμένα φάρμακα.

Στην περιθυλακική ίνωση, το κολλαγόνο χάνει την ελαστικότητα του, ωθώντας τις ρίζες προς τα επάνω και εκτός, διαμέσου της επιφάνειας, με αποτέλεσμα να προκαλείται πρόωρη αποβολή της τρίχας. Η Αμινεξίλη στο Spectral.R  αντιμετωπίζει την κατάσταση του κολλαγόνου.

Το Spectral.RS περιλαμβάνει την Αδενοσίνη με παρόμοια λειτουργία με της Μινοξιδίλης, χωρίς όμως τις παρενέργειές της και την Προσιανιδίνη Β - 2 και C- 1. Βελτιώνει τη θρέψη, την κυκλοφορία και το μεταβολισμό των θυλάκων της τρίχας.

Τα νανοσώματα  του Spectral.RS λειτουργούν σε μεγαλύτερο βάθος σε συγκεκριμένα κύτταρα για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Βασικά πλεονεκτήματα του Spectral.RS

Δεν περιέχει δραστικές χημικές ουσίες, είναι ευχάριστο στην εφαρμογή και ιδιαίτερα αποτελεσματικό, ενώ βελτιώνει τη συνολική κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής.

Συνδυάζεται με ασφάλεια με θεραπείες για την ανδρογόνο αλωπεκία (φαλάκρα ανδρικού τύπου).

Μπορεί να προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα όταν συνδυάζεται με θεραπείες για την ανδρογόνο αλωπεκία.

Το Spectral.RS δεν ενδείκνυται να χρησιμοποιείται ως μονή θεραπεία για την ανδρογόνο αλωπεκία. Για τους άνδρες με ιστορικό, προτείνουμε το Spectral.DNC®, το οποίο περιέχει Μινοξιδίλη καθώς και ένα ευρύ φάσμα βοηθητικών παραγόντων.

Πώς δρα το Spectral.RS ®

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αιτίες της τριχόπτωσης όπως γιατί κάποιοι θύλακες κλείνουν πρόωρα, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται το κλασικό μοτίβο σχήματος U στους άνδρες και στις γυναίκες να παρουσιάζεται αραίωση των μαλλιών σε γενικό πλαίσιο; 

Το Spectral.RS ®:

 1. Καταστέλλει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη (DHT) και τη σύνδεση της DHT με τους υποδοχείς των θυλάκων της τρίχας που οδηγεί σε τριχόπτωση. 
 2. Μειώνει την ποσότητα σμήγματος το οποίο συσσωρεύεται στους θύλακες της τρίχας, βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος.
 3. Επαναφέρει τους θύλακες στη φάση της αναγέννησης.
 4. Βελτιώνει τη συνολική υγεία και τη συνολική κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής.
 5. Προλαμβάνει και αντιστρέφει την περιθυλακική ίνωση, η οποία ευθύνεται για την αλωπεκία, κατά την οποία το κολλαγόνο στις ρίζες χάνει την ελαστικότητα του προκαλώντας πρώιμη απώλεια μαλλιών.

 

Ένας βασικός στόχος της θεραπείας μας είναι η παράδοση της σωστής δοσολογίας των ενώσεων στα κύτταρα των ωοθυλακίων. Διατηρώντας τα δραστικά συστατικά τα οποία δρουν αδιάκοπα και στοχευόμενα, επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότητα στο μέγιστο επίπεδο. 

ΤΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΑ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΡΑΣΗΣ

Το Spectral.RS χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη τεχνολογία για τη μεταφορά των ουσιών, τα Νανοσώματα, τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο σε προϊόντα των εργαστηρίων DS. Τα λιποσώματα αυτά είναι μια τεχνολογία επόμενης γενεάς, η οποία προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη απορρόφηση και σταθερότητα.

Το 1961, τα λιποσώματα πρώτης γενιάς αναπτύχθηκαν στην Αγγλία. Αμέσως, τα λιποσώματα αποτέλεσαν ένα σημαντικό σύστημα τροφοδότησης, επειδή μπορούσαν να μεταφέρουν και υδατοδιαλυτά και ευδιάλυτα σε έλαιο φάρμακα.

Τα λιποσώματα είναι μικροσκοπικά κυστίδια, με μεμβράνες, φυσιολογικά παρόμοια με τα ανθρώπινα κύτταρα, των οποίων η λειτουργία έχει να κάνει με την παράδοση βιταμινών, φαρμάκων, και καλλυντικών ουσιών σε συγκεκριμένα κύτταρα. Όταν ένα λιπόσωμα τοπικής εφαρμογής εφαρμόζεται στο δέρμα, το λιπόσωμα συγχωνεύεται με τις κυτταρικές μεμβράνες του δέρματος και απελευθερώνει το ωφέλιμο φορτίο των δραστικών συστατικών του εντός των κυττάρων.

Παρά τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας, ωστόσο, τα λιποσώματα πρώτης γενιάς υπήρξαν ασταθής σε θερμοκρασία δωματίου, καταστρέφονται εύκολα και επιβιώνουν μόνο μέσα σε ένα στενό πλαίσιο επίπεδου ρΗ, περιορίζοντας έτσι την εφαρμογή τους.

Η σημερινή γενιά των Νανοσωμάτων των εργαστηρίων DS ξεπερνά αυτούς τους περιορισμούς, βελτιώνοντας έτσι θεραπείες, όπως το Spectral.RS.

Τα Νανοσώματα τα οποία δημιουργούνται από τα εργαστήρια  DS, είναι τα πρώτα οργανικά μικροσφαιρίδια, τα οποία υπόσχονται πλήρη εφαρμογή  όσον αφορά την τεχνολογία της ενθυλάκωσης. Αυτό το καταπληκτικό επίτευγμα διαβεβαιώνει ότι τα άτομα που χρησιμοποιούν το Spectral.RS θα αποκομίσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στη θεραπεία για την αραίωση των μαλλιών τους.

ΤΟ SPECTRAL.RS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Στην πραγματικότητα, πολλοί παράγοντες οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους συμβάλλουν στην απόδοση, όπως: η διαδικασία επιλογής, η καθαρότητα, και η αποτελεσματικότητα των διαφόρων συστατικών. Ένα και μόνο συστατικό δεν αποτελεί το παν.

Ένα προϊόν για την ανάπτυξη της τριχοφυΐας με βάση τη Μινοξιδίλη, δεν είναι απαραίτητο ότι θα λειτουργούσε καλύτερα από μία φόρμουλα, η οποία βασίζεται σε φυσικά συστατικά, όπως το Spectral.RS. Τέλος, η συνεργασία του συμπλέγματος με συστατικά υψηλών προδιαγραφών τα οποία έχουν πιστοποιηθεί, προηγμένης τεχνολογίας, εξαιρετικής απόδοσης, και το πάθος μας  για  θεραπείες υψηλών προδιαγραφών συντελούν σε δυνατά αποτελέσματα. Το Spectral.RS θέτει τις βάσεις για τη φυσική αποκατάσταση της τρίχας.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΩΝ

Η διαδικασία με την οποία δημιουργούνται τα κύτταρα τα οποία έχουν όμοιες δομές με τα Νανοσώματα, απαιτεί ακτινοβολία υπερήχων και άλλες εξελιγμένες τεχνικές των εργαστηρίων DS. Μετά από παρατηρήσεις με το μικροσκόπιο, τα κυστίδια αυτά επόμενης γενιάς παραμένουν άθικτα, σε αντίθεση με προηγούμενα λιποσώματα,  ακόμη και όταν εκτίθενται σε θερμοκρασίες πάνω από 30 ° C και επίπεδα ΡΗ τόσο χαμηλά όπως 3 (όξινο) και τόσο υψηλά όπως 14 (αλκαλικό). Οι διπλές στιβάδες των Νανοσωμάτων είναι παρόμοιες με τη δομή των φυσικών κυτταρικών μεμβρανών. Όταν ένα καλλυντικό προϊόν περιέχει Νανοσώματα, κατά την εφαρμογή του πάνω στο δέρμα, τα συστατικά του διασπώνται, και συγχωνεύονται με τις κυτταρικές μεμβράνες, απελευθερώνοντας ωφέλιμα ενεργά συστατικά μέσα σε κύτταρα. Στόχος είναι η θρέψη των κυττάρων καθώς τα συστατικά τους απελευθερώνονται αργά για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ

Εγγυόμαστε ότι το Spectral.RS ® θα σταματήσει την τριχόπτωση και θα ενισχύει το πάχος, τον όγκο και την πυκνότητα της τρίχας. Αν δεν συμφωνείτε, απλά στείλτε πίσω το άδειο μπουκάλι, και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο χωρίς ερωτήσεις. Η εγγύηση αυτή ισχύει ανεξάρτητα από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο απ’ τον οποίο αγοράσατε το Spectral.RS.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ

Σας εγγυόμαστε ότι το Spectral.RS ® θα σταματήσει την τριχόπτωση και θα βελτιώσει την εμφάνιση των μαλλιών σας, ενισχύοντας το πάχος, τον όγκο και την πυκνότητα. Με λίγα λόγια, θα δείτε περισσότερα μαλλιά στο κεφάλι σας και λιγότερα στο νιπτήρα σας. 

Αν δεν συμφωνείτε, απλά στείλτε πίσω το άδειο μπουκάλι, και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο χωρίς ερωτήσεις. Η εγγύηση αυτή ισχύει ανεξάρτητα από ποιον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο αγοράσατε το Spectral.RS.

ΕΝΚΑΨΥΛΙΩΣΗ:  ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ 

Παρέχει έμμεσα πρόληψη της τριχόπτωσης. Το παρακάτω είναι μια δοκιμή Νανοσωμάτων AQ ®, μία πρωτογενής ένωση του προϊόντος Spectral.RS,  το οποίο περιέχεται σε ένα υδατικό αιώρημα το οποίο εφαρμόζεται για 30 ημέρες χωρίς να περιέχει Aminexil ® ή πρόσθετα συστατικά.

ΠεριγραφήΝανοσωμάτων AQ: ένωση συγκεντρωμένων λιποσωμάτων σε κάψουλα, φυσικά εκχυλίσματα κισσού (Glechoma hederacea), λυκίσκος (Humulus lupulus) και πιπεριά, με Νανοσώματα ρετινόλης, βιταμίνη Β1 (θειαμίνη), βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), βιταμίνη Β3 (νιασίνη), βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ), βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη), βιταμίνη Β9 (φολικό οξύ), βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη), βιοτίνη, χαλκό, σελήνιο και ψευδάργυρο. 

Ένδειξη: αγγειοδιασταλτικό και ισχυρό διατροφικό σύμπλεγμα για το  θύλακα

ΠεριγραφήΝανοσωμάτων AQ: ένωση συγκεντρωμένων λιποσωμάτων σε κάψουλα, φυσικά εκχυλίσματα κισσού (Glechoma hederacea), λυκίσκος (Humulus lupulus) και πιπεριά, με Νανοσώματα ρετινόλης, βιταμίνη Β1 (θειαμίνη), βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), βιταμίνη Β3 (νιασίνη), βιταμίνη Β5 (παντοθενικό οξύ), βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη), βιταμίνη Β9 (φολικό οξύ), βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη), βιοτίνη, χαλκό, σελήνιο και ψευδάργυρο. 

Ένδειξη: αγγειοδιασταλτικό και ισχυρό διατροφικό σύμπλεγμα για το  θύλακα

Διαβάστηκε 1823 φορές
Κατηγορία Μαλλιά + Νύχια

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.