Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Haarkomplex - Δυναμώνει μαλλιά και νύχια

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 60

Εν συντομία:


  • Για λαμπερά και υγιή νύχια
  • Δυναμώνει τα μαλλιά
  • Με φυσικά συστατικά
  • Χωρίς παρενέργειες

Οι κάψουλες Haarkomplex είναι μια υψηλής ποιότητας φόρμουλα με ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Τα λαμπερά μαλλιά, το λείο δέρμα και τα δυνατά νύχια, συμβάλλουν σε μια όμορφη εμφάνιση, κάτι που ωστόσο εξαρτάται από μία διατροφή πλούσια σε ζωτικές ουσίες.

Το κεχρί ή "Poaceae" ή "αληθινό χόρτο" ανήκει στην οικογένεια των δημητριακών. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνες, κάλιο, μαγνήσιο και πυρίτιο. Αυτά τα ιχνοστοιχεία περιέχονται στο συνδετικό ιστό, έχοντας ιδιαίτερη σημασία για το υγιές δέρμα, μαλλιά και τα νύχια.

Το έλαιο νυχτολούλουδου περιλαμβάνει σε μεγάλο ποσοστό πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, όπως το λινολεϊκό οξύ και το γ-λινολενικό οξύ, συντελώντας στην ομαλή λειτουργία του δέρματος. Επίσης, ο ψευδάργυρος παίζει μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη των κυττάρων των τριχών και του δέρματος. Η βιταμίνη Β6, το φολικό οξύ, η βιοτίνη και παντοθενικό οξύ συμμετέχουν ενεργά στο μεταβολισμό του δέρματος, καθώς και στη φυσική αναγέννηση των μαλλιών των τριχών και των νυχιών.

 

Σύνθεση

Σύνθεση

Μία κάψουλα περιέχει 250 mg έλαιο από νυχτολούλουδο , 150mg εκχύλισμα apo κεχρί , 1,5 mg λυκοπένιο, 3 mg ψευδαργύρου, 3 mg βιταμίνης Β6, 9mg παντοθενικό οξύ, 300 μg φυλλικού οξέος, 225 μg βιοτίνη.

Δοσολογία

Δοσολογία

Μία κάψουλα με λίγο νερό δύο φορές την ημέρα

Διαβάστηκε 1784 φορές
Κατηγορία Μαλλιά + Νύχια
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 60

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.