Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Πόσιμο κολλαγόνο σε σκόνη για υγιή μαλλιά και νύχια

Πολυμέσα

{youtube}N1jxMUsNOxA{/youtube}
Κατασκευαστής
Sovita
Γραμμάρια 300

Εν συντομία:


  • Χαρίζει λαμπερά μαλλιά
  • Κάνει το δέρμα πιο απαλό
  • Ενισχύει τους χόνδρους
  • Δυναμώνει τα νύχια
  • Χωρίς παρενέργειες

Υδρόλυμα πρωτεΐνης από πόσιμο κολλαγόνο: χαρακτηριστικά

Το υδρόλυμα πρωτεΐνης από πόσιμο κολλαγόνο της Sovita έχει ουδέτερη γεύση και είναι υψηλής καθαρότητας υδρόλυμα πρωτεΐνης, από φυσικό κολλαγόνο. Τα δομικά στοιχεία πρωτεΐνης έχουν επιλεγεί για να μοιάζουν με τα scleroproteins του συνδετικού ιστού και του κολλαγόνου των χόνδρων και των αρθρώσεων, ώστε να αναπτύσσονται χόνδροι, αρθρώσεις, συνδετικός ιστός, δέρμα, μαλλιά και νύχια. Σημειώνουμε ότι δεν περιέχει πουρίνες, χοληστερίνη και πρόσθετα. Η πόσιμη ζελατίνη της Sovita διαλύεται σε υγρό, όπως επίσης αναμειγνύετε με γιαούρτι, δημητριακά ή μυζήθρα. Η μακρά κατανάλωση θα έχει εμφανή αποτελέσματα ενδυνάμωσης μαλλιών και νυχιών.

Δοσολογία & οδηγίες λήψης

Συνιστώμενη δοσολογία και προετοιμασία του υδρολύματος 

Πιείτε 2 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα αφού ανακατεύετε 10g ( 2 κουταλιές της σούπας) σε 100 ml νερό, χυμό ή κρύο γάλα. 

Προτείνουμε

Προτείνουμε να διαλύετε το υδρόλυμα πρωτεΐνης από πόσιμο κολλαγόνο της Sovita σε φυσικό χυμό πορτοκάλι. Η βιταμίνη C βοηθάει στην μεγαλύτερη απορρόφηση του κολλαγόνου από τον οργανισμό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιο συμπλήρωμα βιταμίνης C.

Διαβάστηκε 33148 φορές
Κατηγορία Μαλλιά + Νύχια
Κατασκευαστής
Sovita
Γραμμάρια 300

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.