Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


JOINT SUPPORT CREAM NOW FOODS - Κρέμα για τις αρθρώσεις

Κατασκευαστής
Now Foods
Γραμμάρια 113

Εν συντομία:


  • Για την επιδιόρθωση του συνδετικού ιστού
  • Για την ενίσχυση των αρθρώσεων
  • Πραγματικά αποτελεσματική
  • Περιέχει γλυκοζαμίνη, Boswellin & Καψαϊκίνη

Η Joint Support Cream™ αποτελεί ισχυρότατο μίγμα γλυκοζαμίνης, καψαϊκίνης και boswellin που βοηθά στην ανακούφιση καταπονημένων αρθρώσεων.

Η γλυκοζαμίνη αποτελεί αμινοσάκχαρο, που προέρχεται από χιτίνη οστρακοειδών και χρησιμοποιείται για την υποστήριξη  της υγιούς δομής συνδέσμων. Αποτελείται από γλυκόζη, γλουταμίνη και χρησιμοποιείται από χονδροκύτταρα για σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών και πρωτεογλυκανών, που δεσμεύουν νερό στους χόνδρους τονώνοντας την ανθεκτικότητα.

Τα Boswellic οξέα μειώνουν τη διόγκωση στην άρθρωση, βοηθώντας στη διατήρηση κινητικότητας στις αρθρώσεις, στη διατήρηση παροχής αίματος σε αρθρώσεις με φλεγμονή και στη μείωση πόνου στις αρθρώσεις. Τα Boswellic οξέα αναστέλλουν ένα ένζυμο που ευθύνεται για την παρασκευή λευκοτριενών. Οι Λευκοτριένες βελτιώνουν τη διαπερατότητα αιμοφόρων αγγείων που οδηγεί σε διόγκωση και ευαισθησία λόγω φλεγμονής.

Η καψαϊκίνη είναι η δραστική ουσία που συναντάται στην ξερή κόκκινη πιπεριά ("τσίλι"), η οποία χρησιμοποιείται για προσωρινή ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και πόνους  στις αρθρώσεις. Η Καψαϊκίνη αναστέλλει τη δραστηριότητα του δεκαπεπτιδίου P που βρίσκεται στο αρθρικό υγρό συνδέσμων και καταστρέφει τον χόνδρο, μεγεθύνοντας την ένταση του πόνου.

Η φόρμουλα Joint Support Cream™ είναι σχεδιασμένη γα την υποστήριξη της δομής και λειτουργίας των αρθρώσεων. Εάν συνδυαστεί με τις κάψουλες Joint Support™, συνιστά πανίσχυρη φόρμουλα για προστασία και ορθή λειτουργία συνδέσμων. 

Για εξωτερική χρήση.

Σύνθεση

De-ionized Water, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride (from vegetable oil), Methyl Salicylate (natural), Glucosamine HCl, Safflower Oil, Vegetable Glycerine, Emulsifying Wax (from coconut/palm/corn oil), Boswellin® Extract, Squalane (from olive oil), Stearic Acid (vegetable source), Xanthan Gum, d-alpha Tocopherol, Sorbic Acid, Grapefruit Seed Extract, Capsaicin, Ascorbyl Palmitate, Cypress/Cedar Extract and Retinyl Palmitate.

Διαβάστηκε 1385 φορές
Κατηγορία Μυοσκελετικό
Κατασκευαστής
Now Foods
Γραμμάρια 113

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.