Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


RELEVIA® - Ενίσχυση αρθρώσεων με ένζυμα

Κατασκευαστής
Newton everett
Ταμπλέτες 250

Εν συντομία:


  • Υγιείς σύνδεσμοι
  • Βελτίωση της κινητικότητας
  • Ομαλή κυκλοφορία
  • Αντιγηραντική δράση
  • Ευκολότερη ανάρρωση από αθλητικές κακώσεις

Το RELEVIA ® είναι μια ολοκληρωμένη φόρμουλα για την υποστήριξη της αντιφλεγμονώδους δράσης του οργανισμού. Το RELEVIA® θα αντιμετωπίσει τον πόνο και το πρήξιμο ακίνδυνα και αποτελεσματικά.

Το RELEVIA® περιέχει τα συστημικά ένζυμα, όπως η παγκρεατίνη, βρομελίνη και παπαΐνη που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανακούφιση από τον πόνο της φλεγμονής, λειτουργώντας και σαν παυσίπονο καθώς και στη γρήγορη ανάρρωση από αθλητικές κακώσεις και άλλους τραυματισμούς. Το RELEVIA ® περιέχει επίσης ερυθρίνη, λευκό φλοιό ιτιάς και κουρκούμη, σημαντικά για την καταπολέμηση φλεγμονών. Με τα χρόνια, το σώμα περιορίζει την παραγωγή  συστημικών ενζύμων. Γι’ αυτό δεν ανακάμπτουμε τόσο γρήγορα από τα στελέχη και τα διαστρέμματα, όπως σε μικρότερη ηλικία. Οι αρθρώσεις μας δεν αναρρώνουν εύκολα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει οστεοαρθρίτιδα.

Το RELEVIA ® μπορεί να αναπληρώσει αυτά τα ένζυμα που παρέχουν την ικανότητα αυτοθεραπείας του οργανισμού μακροπρόθεσμα και αποτελεσματικά. Τα ένζυμα είναι μια αποτελεσματική θεραπεία αρθρίτιδας, ευρέως αποδεκτή σε όλη την Ευρώπη για την ανακούφιση των φλεγμονών. Τα συστημικά ένζυμα, όπως η βρομελίνη, η παπαΐνη, η θρυψίνη και η παγκρεατίνη βοηθούν να καταστρέφονται και να διασπώνται κάποιες επιβλαβείς πρωτεΐνες. Κάποιες πρωτεΐνες γνωστές ως κυκλοφορούντα ανοσοσυμπλέγματα (CICs) βρίσκονται στη ρίζα των περισσότερων φλεγμονών των αρθρώσεων. Τα ένζυμα του RELEVIA ® καταστρέφουν τα CICs. Τα ένζυμα του RELEVIA ® διασπούν τις βλαβερές πρωτεΐνες που προκαλούν πόνο στις αρθρώσεις και αργή ανάκαμψη από τους τραυματισμούς. 

Σχεδόν σε κάθε ασθένεια ή τραυματισμό περιλαμβάνεται κάποια μορφή φλεγμονής, που συχνά εκδηλώνεται με πόνο. Ένζυμα, όπως οι πρωτεάσες που διασπούν τις πρωτεΐνες, διευκολύνουν την αντιμετώπιση της φλεγμονής. Τα ένζυμα είναι μόρια που εμπλέκονται στην επιτάχυνση των χημικών αντιδράσεων που απαιτούνται για τις ανθρώπινες σωματικές λειτουργίες. Επειδή τα ένζυμα εμφανίζονται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα, η χρήση τους δεν προκαλεί παρενέργειες. Τα ένζυμα δεν θεωρούνται αντι-φλεγμονώδεις παράγοντες γιατί δεν την  καταπολεμούν τα ίδια αλλά συμμετέχουν στη διαδικασία θεραπείας της.

Μετά τον τραυματισμό, αυξάνεται η διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων, και παράλληλα η εισροή υγρών στην τραυματισμένη περιοχή, οδηγώντας σε οίδημα από τη συσσώρευση αδιάλυτων πρωτεϊνών, ιδιαίτερα ινωδών, όμοια με τοίχο, προκαλώντας πόνο.

Η πρωτεάση υδρολύει τους δεσμούς των πεπτιδίων που ενώνουν τα αμινοξέα μέσα σε μια πρωτεΐνη, διαλύοντας έτσι τις σωρούς των πρωτεϊνών. Έτσι, περισσότερο οξυγόνο φτάνει και αναζωογονεί τα κύτταρα των ιστών. Το πλεονάζον υγρό απορροφάται, μειώνοντας έτσι τη φλεγμονή.

Η έρευνα δείχνει ότι ορισμένα μείγματα των πρωτεολυτικών ενζύμων παρουσιάζουν αντιφλεγμονώδη δράση. Παραδείγματα περιλαμβάνουν την παγκρεατίνη, τη θρυψίνη, τη χυμοθρυψίνη και από ζωικές πηγές, τη βρομελίνη, και τη παπαΐνη από φυτικές πηγές. Οι ασθενείς που έπασχαν από οδοντικά νοσήματα και έλαβαν το μείγμα πριν από την οδοντιατρική χειρουργική επέμβαση και μετεγχειρητικά για αρκετές ημέρες, αύξησαν τα επίπεδα της C-αντιδρώσας πρωτεΐνης - τρόπος μέτρησης της φλεγμονής – κατά τρεις φορές περισσότερα στην ομάδα ελέγχου.

Επιπλέον, τα πρωτεολυτικά ένζυμα δρουν αναστέλλοντας τη φλεγμονή καθώς και την άμεση επίδραση της στους υποδοχείς του πόνου, τους αλγοϋποδοχείς. Αυτό σχετίζεται με την επίδρασή τους στις εκφυλιστικές ρευματικές ασθένειες.

Γιατί είναι σημαντικά αυτά τα συστατικά;

  1. Η ερυθρίνη είναι ένα ισχυρό βιοφλαβονοειδές, υδατοδιαλυτή φυτική χρωστική, από το δέντρο φάβα. Τα βιοφλαβονοειδή ανακαλύφθηκαν από τον Albert Szent-Gyorgi, το 1936, ο οποίος τα αποκάλεσε "βιταμίνη Ρ", ενώ έχουν ανακαλυφθεί από τότε πάνω από 4000 βιοφλαβονοειδή. Ο όρος βιοφλαβονοειδή περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά συστατικά, όπως την εσπεριδίνη, τα biofalvonoids εσπεριδοειδή, τη ρουτίνη, τη κερκετίνη. Προστατεύουν τα τριχοειδή αγγεία, προλαμβάνουν μώλωπες, και παρέχουν υποστήριξη για μια σειρά από άλλες βιολογικές λειτουργίες.
  2. Λευκός φλοιός ιτιάς. Η Λευκή ιτιά (Salix alba), είναι πηγή του σαλικυλικού οξέος, στο οποίο βασίζεται η ασπιρίνη. Η λευκή ιτιά έχει χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα για την ανακούφιση του πόνου και του πυρετού, αποτελώντας εναλλακτική λύση για συνθετικές μορφές της ασπιρίνης. Η Λευκή ιτιά θεωρείται αντιφλεγμονώδες.
  3. Το Turmeric (Curcuma longa) είναι ένα βότανο και μέλος της οικογένειας τζίντζερ. Η Κουρκούμη διαθέτει αντιοξειδωτικές ουσίες γνωστές ως curcuminoids, των οποίων η κουρκουμίνη έχει βρεθεί να είναι πιο ισχυρή. Αυτές οι ενώσεις προλαμβάνουν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες ή τις καταστρέφουν. Προάγουν την ηπατική λειτουργία, την πέψη και την αντιφλεγμονώδη δράση.

Γιατί χρειάζομαι το RELEVIA ®;

Με το πέρασμα του χρόνου η παραγωγή ενζύμων μειώνεται σημαντικά καθιστώντας το σώμα αδύναμο να την αναπληρώνει. Αυτό μπορεί να κάνει ένα άτομο ευάλωτο σε ποικίλα προβλήματα υγείας, γι'αυτό το RELEVIA ® με βρομελίνη είναι τόσο σημαντικό.

Πώς δρα το RELEVIA®;

Στα ένζυμα του RELEVIA® περιλαμβάνεται η βρομελίνη, η οποία δρα για την λύση ορισμένων πρωτεϊνών στο σώμα. Ορισμένες πρωτεΐνες μπορεί να είναι πολύ επιβλαβείς  για τις αρθρώσεις, για όργανα και ιστούς. Το RELEVIA ® λειτουργεί αφαιρετικά στις επιβλαβείς πρωτεΐνες ώστε ν’ απαλλαγεί το σώμα απ’ αυτές.

Είναι το RELEVIA® ασφαλές;

Τα παρασκευάσματα ενζύμων γενικά είναι ανεκτά. Οι παρενέργειες, οι οποίες ελέγχονται κατά κανόνα από μείωση της δόσης, περιορίζονται σε διαταραχές του ουροποιητικού, ελαφριά διάρροια και φούσκωμα.  Εάν παίρνετε αντιπηκτικά φάρμακα, ή αν είστε έγκυος ή θηλάζετε θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε RELEVIA®. 

Λεπτομέρειες

Μέγεθος μερίδας: 4 δισκία

Αποκλειστικό μείγμα ενζύμων: Pancrtrypsin 1485mg (Περιέχει: Παγκρεατίνη 4x USP, παπαΐνη, βρομελίνη, θρυψίνη, χυμοθρυψίνη)

Ερυθρίνη: 400mg

Λευκό Bark Willow (15% σαλικίνη): 100mg

Tuemeric: 100mg

Ποσότητα ανά Δόση% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας: Η ημερήσια τιμή δεν έχει καθιερωθεί

Άλλα συστατικά: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, κυτταρίνη, διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο.

Οδηγίες

Οδηγίες

Στη περίπτωση φλεγμονής λαμβάνετε δύο δισκία δύο φορές την ημέρα με άδειο στομάχι με νερό. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασής σας και τη συμβουλή του γιατρού σας, η δόση μπορεί να αυξηθεί σε 8 ταμπλέτες ημερησίως.

Διαβάστηκε 102159 φορές
Κατηγορία Μυοσκελετικό
Κατασκευαστής
Newton everett
Ταμπλέτες 250

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.