Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Έλαιο μαύρου φραγκοστάφυλου - Το καταπραϋντικό της φύσης

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 120

Εν συντομία:


  • Ανακουφίζει από τη Ρευματοειδή Αρθρίτιδα
  • Ενίσχυση του αναπαραγωγικού συστήματος των γυναικών
  • Βοηθά σε Διαταραχές του δέρματος
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Τονώνει δίνοντας ενέργεια

Τι είναι το έλαιο μαύρου φραγκοστάφυλου

Μετά από την ανακάλυψη μιας ομάδας Ευρωπαίων επιστημόνων ότι το λάδι το οποίο βγαίνει μετά από πίεση από τους σπόρους  του Μαύρου Φραγκοστάφυλου , αποτελεί το κλειδί έτσι ώστε να επουλωθεί και να ανακουφιστεί ο οργανισμός από μια  σειρά παθήσεων, οι οποίες διακρίνονται  σε φλεγμονώδεις παθήσεις, σε δερματικές παθήσεις και σε επίμονους πόνους,  επικρατεί ένας ενθουσιασμός, επειδή το λάδι είναι μια αντιπροσωπευτική σημαντική ανακάλυψη στην έρευνα για τη μέθοδο της θεραπείας χωρίς φάρμακα, λόγω της καταπραϋντικής δράσης του σε δυσάρεστα συμπτώματα, όπως στη μη καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στους επίμονους πόνους και στη μειωμένη ανάκτηση της ενέργειας του οργανισμού σε συχνές ή μη διαταραχές.

Η προέλευση του ελαίου από το μαύρο Φραγκοστάφυλο  έγκειται στο φυτό του γένους Ribes Nigrum, περισσότερο γνωστό ως μαύρη σταφίδα. Το μαύρο φραγκοστάφυλο είναι ένα θαμνώδες φυτό  της οικογένειας Saxifragaceae. Γίνεται χρήση όλων των μερών του θαμνώδους φυτού για διάφορους ιατρικούς σκοπούς, στα οποία μέρη συμπεριλαμβάνονται οι σπόροι, οι καρποί, τα φύλλα και ο φλοιός. Ωστόσο, το μέρος που χρησιμοποιείται περισσότερο είναι το λάδι από τον σπόρο του Μαύρου Φραγκοστάφυλου, το οποίο συμβάλλει στην  ανακούφιση πολλών παθήσεων.

Μερικά από τα οφέλη για την υγεία μετά από κατανάλωση:

  • Ανακουφίζεται το σώμα από την Ρευματοειδή Αρθρίτιδα
  • Ανακουφίζεται το αναπαραγωγικό σύστημα των γυναικών
  • Βοηθούνται οι Διαταραχές του δέρματος

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα

Τεμάχια ανά κουτί: 120

Ποσότητα:

Έλαιο από σπόρους Μαύρου φραγκοστάφυλου 535 μιλιγκράμ

Γάμμα λινολενικό οξύ (GLA) 80 μιλιγκράμ

Άλλα συστατικά: Ζελατίνη, γλυκερίνη λαχανικών.

Χωρίς τεχνητό χρώμα, αρωματική ουσία ή γλυκαντικό, χωρίς συντηρητικά, Ζάχαρη, Άμυλο, Γάλα, Λακτόζη, Σόγια, Γλουτένη, Σιτάρι, Μαγιά ή Ψάρι.

Χωρίς Νάτριο

Δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους

Οδηγίες

Οι ενήλικες, πάρτε μία (1) κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με ένα γεύμα.

Διαβάστηκε 2524 φορές
Κατηγορία Μυοσκελετικό
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 120

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.