Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


ARTHROLACTIN® - Έως 60% μεγαλύτερη βελτίωση στις αρθρώσεις από τη γλυκοζαμίνη

Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 180

Εν συντομία:


  • Για τις αρθρώσεις
  • 60% πιο αποτελεσματικό από τη τη γλουκοζαμίνη
  • Μειώνει τον πόνο
  • Περιορίζει τη δυσκαμψία

Βελτιώνει την υγεία των αρθρώσεων. Σταματάει τον πόνο.

Το ARTHROLACTIN® ενισχύει το αντιφλεγμονώδες σύστημα του σώματος. Μειώνει γρήγορα τον πόνο μετά από καθημερινή κόπωση. Αυξάνει την άνεση και την ελευθερία των κινήσεων. Θεωρείται κατά 60% αποτελεσματικότερη από ότι η θεραπεία με γλυκοζαμίνη στη λειτουργικότητα της άρθρωσης.

Βελτιώνει την υγεία των αρθρώσεων. Σταματάει τον πόνο

Το ARTHROLACTIN® περιέχει ένα επαναστατικό νέο συστατικό το οποίο έχει αποδειχτεί κλινικά ότι μειώνει σημαντικά τον πόνο των αρθρώσεων, περιορίζει τη δυσκαμψία ενισχύοντας σημαντικά την κινητικότητα και το εύρος της κίνησης. Προάγει την υγεία των αρθρώσεων. Είναι εύληπτο.

Μπορώ να πάρω ARTHROLACTIN® αν παίρνω γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη και MSM;

ΝΑΙ! Επειδή το ARTHROLACTIN®, η γλυκοζαμίνη, η χονδροϊτίνη και το MSM επιδρούν σε διαφορετικούς σωματικούς μηχανισμούς, λειτουργούν ακόμα αποτελεσματικότερα συνειργικά.

Οδηγίες

Ως συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε δύο κάψουλες δύο φορές την ημέρα με νερό για τις πρώτες 10-14 μέρες (φάση φόρτωσης). Πάρτε μία κάψουλα, δύο φορές την ημέρα με νερό στη συνέχεια για τη συντήρηση.

Λεπτομέρειες

Μέγεθος δόσης: 2 κάψουλες

Δόσεις ανά συσκευασία: 90

Ποσότητες ανά δόση:

Πρωτεΐνη λιγότερο από 1g

Microlactin 1000 mg

Άλλα συστατικά: Ζελατίνη, αλεύρι ρυζιού, διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο.

Διαβάστηκε 70633 φορές
Κατηγορία Μυοσκελετικό
Κατασκευαστής
Newton everett
Κάψουλες 180

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.