Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


CALCIUM & MAGNESIUM - Για γερά οστά και δόντια

Κατασκευαστής
Now Foods
Κάψουλες 120

Εν συντομία:


  • Ισορροπημένη πηγή Ασβεστίου
  • Αυξημένη απορροφησιμότητα
  • Για υγιή οστά και δόντια
  • Αύξηση οστικής πυκνότητας
  • Καταπολέμηση της οστεοπόρωσης

ΤοCALCIUM & MAGNESIUM, πηγή ασβεστίου με αυξημένη απορροφησιμότητα διατηρεί υγιή οστά και δόντια, αυξάνει την οστική πυκνότητα και καταπολεμεί την οστεοπόρωση. Το NOW®  Calcium & Magnesium προσφέρει βιταμίνη D και ψευδάργυρο και πολλά βασικά μεταλλικά στοιχεία, ιδανικός συνδυασμός για υγιή οστά και δόντια. Επιπλέον, συμμετέχει σε πολλές ενζυμικές αντιδράσεις και δρα αντιοξειδωτικά προφυλάσσοντας από τις ελεύθερες ρίζες. Η φόρμουλα απορροφάται και αφομοιώνεται ευκολότερα απ’ τις κοινές κάψουλες και ταμπλέτες.

Ενισχύεται με τα ακόλουθα συστατικά για την καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου:

Μαγνήσιο: Το σώμα μας περιέχει περίπου 25 γραμμάρια Μαγνήσιο, από τα οποία τα 2/3 βρίσκονται αποθηκευμένα στα οστά και το 1/3 σε άλλους ιστούς. Το Μαγνήσιο συνδέεται κάπως με τον κρύσταλλο των οστών, διατροφικό στοιχείο απαραίτητο σε πάνω από 300 βιοχημικές αντιδράσεις του σώματος μας και σε ένα σημαντικό αριθμό υδατανθράκων όπως και της πρωτεΐνης σε ΑΤΡ (η βασική μορφή ενέργειας των κυττάρων). Το μαγνήσιο ενεργοποιεί τη βιταμίνη D και χαλαρώνει τους μύες. Σε ηλικιωμένους, άνδρες και γυναίκες, αυξάνει την οστική μάζα και την αντοχή των οστών, ενώ το 60% του μαγνησίου βρίσκεται στα οστά όπου χρησιμεύει ιδιαίτερα στην απορρόφηση του ασβεστίου.

Βιταμίνη D: Λειτουργεί στο σώμα σαν μηχανισμός απορρόφησης και διατήρησης του ασβεστίου στο έντερο και τα νεφρά, διατηρεί στη φυσιολογικά τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα, και μεταφέρει το ασβέστιο στα κόκαλα αυξάνοντας την οστική πυκνότητα.

Διαβάστηκε 1986 φορές
Κατηγορία Μυοσκελετικό
Κατασκευαστής
Now Foods
Κάψουλες 120

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.