Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Joint Support Cream - Κρέμα βελτίωσης της υγείας των αρθρώσεων

Εν συντομία:


  • Κρέμα για τις αρθρώσεις
  • Με καψαϊκίνη
  • Με γλουκοζαμίνη
  • Με boswellin

Η NOW® Joint Support Cream™ , ισχυρό μείγμα γλυκοζαμίνης, boswellin και καψαϊκίνης, που ξεκουράζει τις κουρασμένες και καταπονημένες αρθρώσεις.

Η γλυκοζαμίνη είναι αμινοσάκχαρο, παράγεται από τη χιτίνη των οστρακοειδών και χρησιμεύει στην υγεία των συνδέσμων. Αποτελείται από γλυκόζη (σάκχαρο) και γλουταμίνη (αμινοξύ) και τα χονδροκύτταρα τη χρησιμοποιούν για να σχηματίσουν γλυκοζαμινογλυκάνες -glycosaminoglycans (GSG) και πρωτεογλυκάνες- proteoglycans (PG). Τα χονδροκύτταρα προσελκύουν και δεσμεύουν το νερό στους χόνδρους, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα.

Τα Boswellic οξέα μειώνουν τη διόγκωση της άρθρωσης, διατηρούν την παροχή αίματος στις αρθρώσεις με φλεγμονή, βελτιώνουν την κινητικότητα και ανακουφίζουν από τον πόνο στις αρθρώσεις. Κατά την αντιφλεγμονώδη δράση τους αναστέλλουν την παραγώγή του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για την παρασκευή leukotrienes και οι οποίες διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία, οδηγώντας σε διόγκωση και ευαισθησία, δηλαδή σε φλεγμονή.

Η καψαϊκίνη (capsaicin) είναι η δραστική ουσία της ξερής κόκκινης πιπεριάς ("τσίλι"), η οποία ανακουφίζει από πόνους μυών και αρθρώσεων. Η Καψαϊκίνη εμποδίζει τη δράση του Decapeptide Substance P, μια ουσία στο αρθρικό υγρό των συνδέσμων, που λειτουργεί καταστροφικά για τον χόνδρο αυξάνοντας την ένταση του πόνου.

Η NOW® Joint Support Cream™ σχεδιάστηκε ειδικά για να οδηγεί σε άριστη κατάσταση τη δομή και τη λειτουργία των χόνδρων. Σε συνδυασμό με τις NOW® Joint Support™ capsules, αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο του οργανισμού για την προστασία και σωστή λειτουργία των συνδέσμων.

Διαβάστηκε 1214 φορές
Κατηγορία Μυοσκελετικό

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.