Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


MSM 1500mg - Ενισχύει τις αρθρώσεις

Εν συντομία:


  • Δυναμώνει τις αρθρώσεις
  • Τρέφει τους χόνδρους
  • Βελτιώνει την όψη των μαλλιών
  • Δυναμώνει τα νύχια

 

Το MSM (Methylsulphonylmethane) είναι μια φυσική μορφή θείου και βρίσκεται σε όλους τους έμβιους οργανισμούς. Ωστόσο, η μείωση των επιπέδων θείου λόγω μεταποίησης των τροφίμων καθιστούν τη λήψη συμπληρωμάτων πιο σημαντική από ποτέ.

Το επίπεδο καθαρότητας του NOW® MSM αντιστοιχεί σε 99,7%. Το φυσικά προερχόμενο θείο της MSM δεν είναι παρόμοιο με τα ανόργανα θειούχα, θειώδη και θειικά τα οποία προκαλούν αλλεργίες ορισμένες φορές.

Το MSM με το θείο δυναμώνει αρθρώσεις, χόνδρους, δέρμα, μαλλιά και νύχια. Το MSM μπορεί να ληφθεί και σε συνδυασμό με άλλα κοινά συμπληρώματα, όπως γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη. Όσοι χρησιμοποιούν συμπληρώματα MSM ισχυρίζονται ότι εκτός της οστεοαρθρίτιδας που απαλύνει, έχει αποτελέσματα και στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τον λύκο και άλλες αυτοάνοσες συνθήκες.

Μειώνει τον χρόνιο πόνο στην πλάτη. Σε συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα, όπως η SAMe και η θειική γλυκοζαμίνη, το MSM χρησιμεύει στην αντιμετώπιση της χρόνιας οσφυαλγίας που προκαλείται από τη μυϊκή καταπόνηση, το διάστρεμμα συνδέσμων, ή τις πρόωρες εκφυλιστικές αλλαγές στις αρθρώσεις και τους δίσκους της πλάτης.

Τέλος, μειώνει τις αλλεργίες αναστέλλοντας τη δράση των ισταμίνων, ενώσεις που ερεθίζουν και μολύνουν τις μεμβράνες της μύτης, των ματιών και του λαιμού. Σε αρκετές περιπτώσεις, λειτουργεί πιο αποτελεσματικά από τα διάφορα αντιισταμινικά στις αλλεργίες και χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Διαβάστηκε 81479 φορές
Κατηγορία Μυοσκελετικό

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.