Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Superflex-3 - Με Γλoυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη, MSM & Βιταμίνη D

Εν συντομία:


  • Για υγιείς αρθρώσεις και χόνδρους
  • Μόνο δύο δισκία την ημέρα
  • Ανακουφίζει από τους πόνους

Η νέα αυτή φόρμουλα περιέχει αγνά φυσικά συστατικά συν βιταμίνη D3 για μεγαλύτερη φροντίδα της υγείας των οστών και των αρθρώσεων.

Δύο δισκία την ημέρα  σας δίνουν

ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ: 1500mg

ΧΟΝΔΡΟΙΤΙΝΗ: 1200mg

MSM: 250mg

Βιταμίνη D3: 400 IU

Τριπλή δράση SUPERFLEX-3 με βιταμίνη D3 με μόνο δύο δισκία την ημέρα!

Τέσσερα προϊόντα για την υποστήριξη των αρθρώσεων σε μια υψηλής δραστικότητας φόρμουλα

Προάγει την υγεία του ιστού της άρθρωσης και του χόνδρου

Αυξάνει την ανακούφιση της άρθρωσης, ελευθερώνει τα άκρα από  την ακαμψία και διευκολύνει  τη μετακίνηση.

Τι είναι η γλυκοζαμινη και πως λειτουργεί;

Ο χόνδρος για να είναι υγιής χρειάζεται τρία πράγματα: νερό για λίπανση και θρέψη, πρωτεογλυκάνες για να προσελκύουν και να διατηρούν το νερό, και κολλαγόνο για να διατηρηθεί το επίπεδο των Πρωτεογλυκανών.

Οι Πρωτεογλυκάνες είναι σαν ένα σχοινί οι οποίες λιπαίνουν και θρέφουν το κολλαγόνο. Αν ο χόνδρος έχει υποστεί ζημιά τότε οι ίνες του σχοινιού καταστρέφονται και έτσι το κολλαγόνο χάνει την τροφή του, έτσι και οι πρωτεογλυκάνες χάνουν την πρόσφυσή τους και επιπλέουν μακριά. Έτσι, ο χόνδρος δεν μπορεί να αντέξει τραντάγματα, σπασίματα και μπορεί να φθαρεί τελείως.

Η γλυκοζαμίνη είναι ένα σημαντικό δομικό στοιχείο του νερού – που αγαπάει τις πρωτεογλυκάνες. Πέραν του ότι είναι ένα δομικό στοιχείο για τη σύνθεση των πρωτεογλυκανών, η απλή παρουσία του λειτουργεί ως κίνητρο για τα κύτταρα που παράγουν πρωτεογλυκάνες - στην πραγματικότητα η γλυκοζαμίνη είναι ένας βασικός παράγοντας η οποία καθορίζει πόσες πρωτεογλυκάνες παράγονται από  τα κύτταρα.

Η Γλυκοζαμίνη έχει αποδειχθεί ότι επιταχύνει την παραγωγή και  των πρωτεογλυκανών και του κολλαγόνου και ομαλοποιεί το μεταβολισμό του χόνδρου, ο οποίος βοηθά στη διατήρηση του χόνδρου από το σπάσιμο.

Έτσι, λόγω της επίδρασης της γλυκοζαμίνης στο μεταβολισμό του χόνδρου μπορεί στην πραγματικότητα να βοηθήσει το σώμα να αποκαταστήσει τη βλάβη ή τη φθορά που έχει υποστεί ο χόνδρος. Με άλλα λόγια, η γλυκοζαμίνη ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς αποκατάστασης του σώματός σας.

Εκτός από την τόνωση της λειτουργίας του χόνδρου, η γλυκοζαμίνη μειώνει επίσης τον πόνο των αρθρώσεων και τη φλεγμονή.

Πώς δρα η θειική χονδροιτινη;

Η Θειική Χονδροϊτίνη δρα σαν «μαγνήτης  υγρού» χωρίς το οποίο ο χόνδρος δεν τρέφεται σωστά, γίνεται ξηρός, πιο λεπτός και πιο εύθραυστος.

Η Θειική χονδροϊτίνη είναι ένα μόριο μακράς αλυσίδας αρνητικού φορτίου. Καθώς αυτές οι αλυσίδες συγκεντρώνονται γύρω από τις πρωτεογλυκάνες, απωθούνται μεταξύ τους και έτσι δημιουργούνται κενά μεταξύ κάθε Πρωτεογλυκάνης. Αυτές είναι γνωστές ως μήτρες εντός του χόνδρου και εκεί είναι ο χώρος  όπου ρέει το υγρό. Μπορεί να υπάρχουν 10.000 από αυτές τις αλυσίδες σε ένα μόνο μόριο πρωτεογλυκανών - έτσι έχουμε έναν εξαιρετικό τρόπο συγκράτησης του νερού, καθώς αυτές οι αλυσίδες κρατούν αυτά  τα μόρια το ένα μακριά από το άλλο και έτσι δεν μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους. Εκτός του ότι συμβάλλει σημαντικά στα υγρά, η χονδροϊτίνη προστατεύει τον χόνδρο και τον εμποδίζει από το να διασπά και να αναστέλλει ορισμένα ένζυμα τα οποία παρεμβαίνουν στο μεταβολισμό άλλων ενζύμων, τα οποία καταστρέφουν το υγρό του χόνδρου.

MSM (Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο) - Προωθεί μια υγιή αντίδραση στη φλεγμονή

Το MSM είναι ένα φυσικό θρεπτικό συστατικό και μια θειούχα ένωση. Το θείο είναι ένα συστατικό των οστών, των δοντιών και του κολλαγόνου (η πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού) που διατηρεί την υγεία απέναντι σε μια φλεγμονή στους ιστούς των αρθρώσεων. Το θείο είναι απαραίτητο για την παραγωγή των πρωτεϊνών των μαλλιών, των μυών και του δέρματος.

Βιταμίνη D3

Η βιταμίνη των ηλιακών ακτινών, ή η βιταμίνη D3 μπορεί να βρεθεί σε μικρές ποσότητες σε μερικές τροφές, όπως τα λιπαρά ψάρια, όπως ρέγκα, σκουμπρί, σαρδέλες και τόνο. Για να γίνει η βιταμίνη D πιο απορροφήσιμη, προστίθεται σε γαλακτοκομικά προϊόντα, χυμούς, και δημητριακά. Αλλά μεγαλύτερη ποσότητα βιταμίνης D λαμβάνεται μέσω της έκθεσης στο ηλιακό φως.  

Η βιταμίνη D3 επίσης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των αδύναμων οστών (οστεοπόρωση), για τον πόνο των οστών (οστεομαλακία), την απώλεια οστού σε άτομα με μία πάθηση, η οποία ονομάζεται υπερ-παραθυρεοειδισμός και μια κληρονομική ασθένεια (ατελή οστεογένεση), όπου τα οστά είναι ιδιαίτερα εύθραυστα και σπάνε εύκολα. Επίσης χρησιμοποιείται για την πρόληψη των πτώσεων και των καταγμάτων σε άτομα με κίνδυνο να παρουσιάσουν οστεοπόρωση, και προλαμβάνει την απώλεια χαμηλών επιπέδων ασβεστίου και την οστική απώλεια (νεφρική οστεοδυστροφία) σε άτομα με νεφρική ανεπάρκεια.

Πόσο καιρό πρέπει να παίρνω ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ / ΧΟΝΔΡΟΙΤΙΝΗ / MSM/ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3;

Η μακροχρόνια χρήση του Glucosamine / Chondroitin / MSM/ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3, είναι πιο ευεργετική αλλά τα αποτελέσματα είναι ορατά έπειτα από τρεις μήνες και εξής.

Χαρακτηριστικά συμπληρώματος

Μέγεθος μερίδας: 2 δισκία

Τεμάχια ανά συσκευασία: 75 

Ποσότητα ανά μερίδα

• Η βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη ως) 400IU

• ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ HCl 1500mg

• ΘΕΙΚΗ ΧΟΝΔΡΟΙΤΙΝΗ 1200mg

• Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM) 250 mg 

Άλλα συστατικά: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό οξύ, φαρμακευτικό βερνίκι. 

Προειδοποίηση αλλεργιογόνων: Περιέχει συστατικά οστρακοειδών (γαρίδες, καβούρια).

Οδηγίες

Πάρτε δύο (2) δισκία την ημέρα με ένα γεύμα. Πάρτε για 4-6 εβδομάδες για να δείτε αποτελέσματα.  

Προσοχή: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα ασφαλείας είναι κατεστραμμένη. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια πρόσληψη.

Διαβάστηκε 2287 φορές
Κατηγορία Μυοσκελετικό

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.