Προειδοποίηση
 • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Superflex-6 - 6 Συστατικά για τη φροντιδα των αρθωσεων

Εν συντομία:


 • Έξι προϊόντα σε ένα
 • Για την υγεία της άρθρωσης και του χόνδρου
 • Ελευθερώνονται  τα άκρα από την ακαμψία
 • Πάρτε μόνο δύο δισκία την ημέρα

Σας παρουσιάζουμε τώρα την τελευταία 100% τοις εκατό ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ SUPERFLEX-6! Η Newton Everett ® πραγματοποίησε τη δέσμευσή της ώστε να σας προσφέρει την καλύτερη φροντίδα για την υγεία των αρθρώσεων η οποία υφίσταται τα τελευταία 8 χρόνια! Τώρα με ενθουσιασμό  σας προσφέρουμε μια προηγμένη φόρμουλα τύπου Superflex-6! Στη νέα αυτή φόρμουλα περιέχονται γνήσια συστατικά καθώς και υαλουρονικό οξύ για λίπανση, Boswellia για να αντιμετωπίζεται η φλεγμονή και βιταμίνη D για τη φροντίδα της υγείας των οστών και των αρθρώσεων.

Με Δύο δισκία την ημέρα Λαμβάνετε:

 • ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ: 1500mg
 • ΧΟΝΔΡΟΙΤΙΝΗ: 1200mg
 • MSM: 250mg
 • Υαλουρονικό οξύ: 40mg
 • Boswellia: 100mg
 • Βιταμίνη D3: 400 IU

Τριπλή δράση SUPERFLEX-6 ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΣΚΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

Έξι προϊόντα υποστηρίζουν τις αρθρώσεις σε μια υψηλής  δραστικότητας φόρμουλα

Προάγεται η υγεία του ιστού  της άρθρωσης και του χόνδρου

Ανακουφίζεται κατά το μέγιστο η άρθρωση, ελευθερώνονται τα άκρα από την ακαμψία και διευκολύνεται η μετακίνηση

Πάρτε μόνο δύο δισκία την ημέρα, και όχι τρία

Κατά την έρευνα βρέθηκε ότι  τα επίπεδα της δυναμικότητας των έξι θρεπτικών συστατικών τα οποία υποστηρίζουν τις αρθρώσεις  και  τα οποία περιλαμβάνονται στο SUPERFLEX-6 είναι τα εξής: Η γλυκοζαμίνη, η χονδροϊτίνη, & MSM, Υαλουρονικό οξύ, Boswellia και η βιταμίνη D3 ο συνδυασμός των οποίων συμβάλλει στη συνολική υγεία της αρθρώσεως, συμπεριλαμβανομένων των χόνδρων, στην ενίσχυση των ιστών και στη βελτίωση της κινητικότητας.  Η δοκιμή θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη γιατί εκατομμύρια άνθρωποι στηρίζουν την  υποστήριξη των αρθρώσεων στη θρεπτική φόρμουλα SUPERFLEX-6 !

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ 

Η υγεία του χόνδρου εξαρτάται από  τρία πράγματα: νερό για λίπανση και θρέψη, πρωτεογλυκάνες για την προσέλκυση και τη διατήρηση του νερού, και κολλαγόνο για τη διατήρηση του επιπέδου των Πρωτεογλυκανών.

Το κολλαγόνο θρέφεται και λιπαίνεται από τις  Πρωτεογλυκάνες οι οποίες είναι σαν ένα σχοινί.  Αν η ζημία λάβει χώρα στον χόνδρο τότε οι ίνες του σχοινιού καταστρέφονται και έτσι το κολλαγόνο δεν θρέφεται, έτσι και οι πρωτεογλυκάνες επιπλέουν μακριά χάνοντας την πρόσφυσή τους. Έτσι, χόνδρος δεν μπορεί να αντέξει τραντάγματα, σπασίματα και μπορεί να φθαρεί τελείως.

Η γλυκοζαμίνη αποτελεί ένα σημαντικό δομικό στοιχείο του νερού – που αγαπάει τις πρωτεογλυκάνες. Πέραν του ότι είναι ένα δομικό στοιχείο από το οποίο συνθέτονται οι πρωτεογλυκάνες,  απλά η παρουσία του λειτουργεί ως κίνητρο για την παραγωγή των πρωτεογλυκανών από τα κύτταρα - στην πραγματικότητα η γλυκοζαμίνη είναι ένας βασικός παράγοντας, η οποία καθορίζει την ποσότητα της παραγωγής των πρωτεογλυκανών από  τα κύτταρα.

Όπως έχει αποδειχθεί η παραγωγή των πρωτεογλυκανών και του κολλαγόνου επιταχύνεται από τη Γλυκοζαμίνη και ομαλοποιείται ο μεταβολισμός του χόνδρου, ο οποίος με τη βοήθειά του διατηρείται ο χόνδρος από το σπάσιμο.

Έτσι, επειδή η γλυκοζαμίνη επιδρά στο μεταβολισμό του χόνδρου μπορεί στην πραγματικότητα το σώμα να βοηθηθεί έτσι ώστε να αποκαταστήσει τη βλάβη ή τη φθορά που έχει υποστεί ο χόνδρος. Με άλλα λόγια, οι φυσικοί μηχανισμοί  αποκατάστασης του σώματός μας ενισχύονται λόγω της γλυκοζαμίνης.

Εκτός από το ότι τονώνεται η λειτουργία του χόνδρου λόγω της γλυκοζαμίνης, μειώνεται επίσης ο πόνος των αρθρώσεων και η φλεγμονή.

Θειική Χονδροϊτίνη

Με τη βοήθεια της Γλυκοζαμίνης σχηματίζονται οι πρωτεογλυκάνες στο τμήμα του  χόνδρου, η Θειική Χονδροϊτίνη δρα σαν «μαγνήτης υγρού».  Το υγρό προσελκύεται μέσα στα μόρια της πρωτεογλυκάνης λόγω της Χονδροϊτίνης η οποία αποτελεί μια μακρά αλυσίδα επαναλαμβανόμενων στοιχείων. Αυτό είναι σημαντικό για δύο λόγους: 1) Το υγρό λειτουργεί ως ένα απορροφητικό σφουγγάρι και έτσι συγκεντρώνονται οι  θρεπτικές ουσίες στο χόνδρο. Το αίμα δεν παρέχεται στον αρθριτικό χόνδρο και έτσι όλα τα θρεπτικά και λιπαντικά συστατικά λαμβάνονται μέσω του υγρού το οποίο υποχωρεί και ρέει καθώς εφαρμόζει πίεση και το οποίο απελευθερώνεται στην άρθρωση. 2) Χωρίς αυτό το υγρό, ο η θρέψη του χόνδρου δε γίνεται σωστά, με αποτέλεσμα ο χόνδρος να ξηραίνεται, να λεπταίνει και να γίνεται πιο εύθραυστος.

Πως δρα η θειική χονδροϊτίνη;

Η Θειική χονδροϊτίνη είναι ένα μόριο μακράς αλυσίδας αρνητικού φορτίου. Καθώς αυτές οι αλυσίδες συγκεντρώνονται γύρω από τις πρωτεογλυκάνες, απωθούνται μεταξύ τους και έτσι δημιουργούνται κενά μεταξύ κάθε Πρωτεογλυκάνης. Αυτές είναι γνωστές ως μήτρες εντός του χόνδρου και εκεί είναι ο χώρος  όπου ρέει το υγρό. Μπορεί να υπάρχουν 10.000 από αυτές τις αλυσίδες σε ένα μόνο μόριο πρωτεογλυκανών - έτσι έχουμε έναν εξαιρετικό τρόπο με τον οποίον συγκρατείται το νερό, καθώς λόγω των αλυσίδων αυτά  τα μόρια κρατούνται το  ένα μακριά από το άλλο και έτσι δεν μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους. Εκτός του ότι συμβάλλει σημαντικά στα υγρά,  ο χόνδρος προστατεύεται λόγω της  χονδροϊτίνης  και τον εμποδίζει από το να διασπά και να αναστέλλει ορισμένα ένζυμα τα οποία παρεμβαίνουν στο μεταβολισμό άλλων ενζύμων, τα οποία καταστρέφουν το υγρό του χόνδρου.

MSM (Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο) - Προωθεί μια υγιή αντίδραση στη φλεγμονή

Το MSM είναι ένα φυσικό θρεπτικό συστατικό και μια θειούχα ένωση. Τα οστά, τα δόντια και το κολλαγόνο (η πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού) αποτελούνται από το συστατικό του θείου, το οποίο με τη βοήθειά του διατηρείται μια υγιής κατάσταση απέναντι σε μια φλεγμονή στους ιστούς των αρθρώσεων. Το θείο είναι απαραίτητο για την παραγωγή πολλών πρωτεϊνών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων από τις  οποίες  αποτελούνται τα μαλλιά, οι μύες και το δέρμα.

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ περιέχεται  στο σώμα μας σε μεγάλη ποσότητα κατά τη γέννησή μας, αλλά τα επίπεδα του σταδιακά υποχωρούν με την πάροδο του χρόνου. Το Υαλουρονικό Οξύ υπάρχει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος μας, είναι γνωστό ως το χόριο και φαίνεται ότι συμβάλλει στο να διατηρείται το δέρμα λείο, λόγω των ιδιοτήτων του νερού. Το Υαλουρονικό οξύ βοηθά επίσης στην αποτελεσματική αποκατάσταση των τραυμάτων του δέρματος .

Οι καταστάσεις μετριάζονται λόγω της λειτουργίας του υαλουρονικού οξέος και το δέρμα διατηρείται λιπαρό. Η Υαλουρονάνη υπάρχει σε όλο το σώμα σε μεγάλες ποσότητες σε πολλά τμήματα. Άτομα με κληρονομικές διαταραχές όπως αυτές του συνδετικού ιστού αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις αρθρώσεις, την καρδιά και τα μάτια. Οι διαταραχές στα επίπεδα του Υαλουρονικού οξέος συνδέονται με τις διαταραχές του συνδετικού ιστού. Ενδιαφέρον επίσης αποτελεί το γεγονός ότι συνδέονται και με τις βιοχημικές διαταραχές οι οποίες λαμβάνουν χώρα στα περισσότερα από τα επιμέρους χαρακτηριστικά του συνδετικού ιστού, διαταραχές όπως η πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας, TMJ, η οστεοαρθρίτιδα και ο κερατόκωνος.

Εκχύλισμα Boswellia

Η Boswellia serrata (Sallai Guggal) είναι ένα αρχαίο εκχύλισμα το οποίο παράγεται από δέντρο που καλλιεργείται σε όλη τη Δυτική και την Κεντρική Κίνα. Όταν γίνεται επέμβαση στον κορμό του δέντρου τότε δημιουργείται έκχυση της κολλώδους ελαιορητίνης. Έτσι ένα καθαρό εκχύλισμα αυτής της ρητίνης χρησιμοποιείται σήμερα στα φυτικά σκευάσματα.

Η δραστική ένωση στην Boswellia είναι το μποσβελλικό οξύ, το οποίο και αυτό έχει αποδειχθεί ότι παρουσιάζει αντί- φλεγμονώδη επίδραση. Το Boswellia είναι τυποποιημένο καθώς περιέχει το 65% των μποσβελλικών οξέων.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η δράση αυτών των οξέων είναι αντιφλεγμονώδη – ομοίως όπως τα συμβατικά μη - στεροειδή αντί- φλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ) τα οποία χρησιμοποιούνται για φλεγμονώδεις καταστάσεις. Η δράση των προ-φλεγμονωδών μεσολαβητών στο σώμα, όπως τα λευκοτριένια, αναστέλλεται με τη συμβολή του Boswellia. Αντίθετα με τα φλεγμονώδη φάρμακα δεν προκαλείται ερεθισμός ή έλκος του στομάχου με τη μακροχρόνια χρήση του Boswellia

Υπάρχει η διαπίστωση ότι η αντιφλεγμονώδη επίδραση του Μποσβελλικού οξέος αποτρέπει τη διάσπαση του συνδετικού ιστού, καθώς αυξάνει την παροχή του αίματος στους ιστούς των αρθρώσεων.  Σε μια μελέτη, συγκρίνοντας το Boswellia με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, παρουσίασε καλύτερες επιδόσεις στη μείωση της φλεγμονής στα οστά και στη ρευματοειδή αρθρίτιδα. Επίσης οι αποδόσεις του είναι καλύτερες από ότι η ασπιρίνη, η ακεταμινοφαίνη και άλλα NSAIDs ( μη-στεροειδή αντί -φλεγμονώδη ) στη μείωση του πόνου της αρθρίτιδας γενικά.

Βιταμίνη D3

Τα λιπαρά ψάρια, όπως ρέγκα, σκουμπρί, σαρδέλες και τόνος περιέχουν σε μικρές ποσότητες τη βιταμίνη D3, γνωστή ως βιταμίνη των ηλιακών ακτινών.  Οι χυμοί και τα δημητριακά περιέχουν μετά από πρόσθεση τη βιταμίνη D έτσι ώστε να λαμβάνεται από τον οργανισμό αλλά  μεγαλύτερη ποσότητα βιταμίνης D (το 80% έως 90% το οποίο απορροφάται από το σώμα) τη λαμβάνουμε μέσω της έκθεσης μας στο ηλιακό φως.   

Η χρήση της βιταμίνη D3 συμβάλλει στη θεραπεία των αδύναμων οστών (οστεοπόρωση), στον πόνο των οστών (οστεομαλακία), στην απώλεια οστού σε άτομα με μία πάθηση, η οποία ονομάζεται υπερ-παραθυρεοειδισμός και μια κληρονομική ασθένεια (ατελή οστεογένεση), όπου τα οστά είναι ιδιαίτερα εύθραυστα και σπάνε εύκολα. Η χρήση της επίσης προλαμβάνει τις πτώσεις και τα κατάγματα, όπου υπάρχει κίνδυνος να παρουσιαστεί οστεοπόρωση και προλαμβάνεται επίσης η απώλεια χαμηλών επιπέδων ασβεστίου και η οστική απώλεια (νεφρική οστεοδυστροφία) σε άτομα με νεφρική ανεπάρκεια.

Πόσο καιρό πρέπει να παίρνω ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ / ΧΟΝΔΡΟΙΤΙΝΗ / MSM/ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ/ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ BOSWELLIA/ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3;

Οι μελέτες δείχνουν ότι η μακροχρόνια χρήση των: ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗΣ/ ΧΟΝΔΡΟΙΤΙΝΗΣ/ MSM/ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ/ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ BOSWELLIA ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3, είναι πιο ευεργετική. Οι περισσότεροι ασθενείς βλέπουν οφέλη μέσα σε τρεις έως έξι μήνες συστηματικής χρήσης.

Χαρακτηριστικά συμπληρώματος

Μέγεθος μερίδας: 2 δισκία

Τεμάχια ανά συσκευασία: 75 

Ποσότητα ανά μερίδα

• Η βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη ως) 400IU

• ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ HCl 1500mg

• ΘΕΙΚΗ ΧΟΝΔΡΟΙΤΙΝΗ 1200mg

• Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM) 250 mg

• ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ 40mg

• Boswellia, 65% μποσβελλικό 100mg οξύ 

Άλλα συστατικά: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό οξύ, φαρμακευτικό βερνίκι. 

Προειδοποίηση για αλλεργίες: Περιέχει συστατικά οστρακοειδών (γαρίδες, καβούρια).

Οδηγίες

Πάρτε δύο (2) δισκία την ημέρα με ένα γεύμα. Πάρτε για 4-6 εβδομάδες  για να δείτε αποτελέσματα. 

Προσοχή: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην χρησιμοποιείτε εάν η σφραγίδα ασφαλείας είναι κατεστραμμένη. Μην υπερβαίνετε προτεινόμενη ημερήσια πρόσληψη.

Διαβάστηκε 1603 φορές
Κατηγορία Μυοσκελετικό

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.