Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Superflex-L - Φυτική φόρμουλα αρθρώσεων υγρής μορφής

Εν συντομία:


  • Φόρμουλα υψηλής δραστικότητας
  • Περιέχονται φυτικά συστατικά
  • Ανακουφίζονται σε μεγάλο βαθμό οι αρθρώσεις

Σας παρουσιάζουμε τώρα την τελευταία 100% τοις εκατό ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ SUPERFLEX-L ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ!

Η Newton Everett ® πραγματοποίησε τη δέσμευσή της προς εσάς, ώστε με τη βοήθειά της να λάβετε την καλύτερη φροντίδα για τις αρθρώσεις, η οποία υφίσταται εδώ και 8 χρόνια! Τώρα σας προσφέρουμε με ενθουσιασμό μια προηγμένη φόρμουλα τύπου Superflex-L! Η SUPERFLEX-L, είναι μια φόρμουλα στην οποία περιέχονται γνήσια συστατικά βοτάνων σε υγρή μορφή καθώς και ένα μείγμα βοτάνων για μεγαλύτερη φροντίδα στην υγεία των οστών και των αρθρώσεων!

2 κουταλιές της σούπας  την ημέρα σας δίνουν:

  • ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ: 1500mg
  • MSM: 1500mg
  • Συν ένα μοναδικό μείγμα βοτάνων

ΤΡΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ SUPERFLEX-L ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

  • Τρία συστατικά  περιέχονται σε μια υψηλής δραστικότητας φόρμουλα τα οποία υποστηρίζουν τις αρθρώσεις 
  • Προάγεται η υγεία του ιστού της άρθρωσης και του χόνδρου
  • Ανακουφίζονται σε μεγάλο βαθμό οι αρθρώσεις, ελευθερώνονται τα άκρα από την ακαμψία και διευκολύνεται η  μετακίνηση

Στα τρία προϊόντα  τα οποία υποστηρίζουν τις αρθρώσεις σε αυτή τη φόρμουλα SUPERFLEX-L με βότανα σε υγρή μορφή περιλαμβάνονται: Γλυκοζαμίνη και ένα μοναδικό μείγμα Βοτάνων, των οποίων ο συνδυασμός συμβάλλει στη συνολική υγεία της αρθρώσεως, συμπεριλαμβανομένων των χόνδρων, στην ενίσχυση των ιστών και στη βελτίωση της κινητικότητας.  Δοκιμάστε  το και ανακαλύψτε γιατί εκατομμύρια άνθρωποι στηρίζονται στη φόρμουλα SUPERFLEX-L για την υποστήριξη των αρθρώσεων.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ 

Η υγεία του χόνδρου εξαρτάται από  τρία πράγματα: νερό για λίπανση και θρέψη, πρωτεογλυκάνες για την προσέλκυση και τη διατήρηση του νερού, και κολλαγόνο για τη διατήρηση του επιπέδου των Πρωτεογλυκανών.

Το κολλαγόνο θρέφεται και λιπαίνεται από τις  Πρωτεογλυκάνες οι οποίες είναι σαν ένα σχοινί.  Αν η ζημία λάβει χώρα στον χόνδρο τότε οι ίνες του σχοινιού καταστρέφονται και έτσι το κολλαγόνο δεν θρέφεται, έτσι και οι πρωτεογλυκάνες επιπλέουν μακριά χάνοντας την πρόσφυσή τους. Έτσι, χόνδρος δεν μπορεί να αντέξει τραντάγματα, σπασίματα και μπορεί να φθαρεί τελείως.

Η γλυκοζαμίνη αποτελεί ένα σημαντικό δομικό στοιχείο του νερού – που αγαπάει τις πρωτεογλυκάνες. Πέραν του ότι είναι ένα δομικό στοιχείο από το οποίο συνθέτονται οι πρωτεογλυκάνες,  απλά η παρουσία του λειτουργεί ως κίνητρο για την παραγωγή των πρωτεογλυκανών από τα κύτταρα - στην πραγματικότητα η γλυκοζαμίνη είναι ένας βασικός παράγοντας, η οποία καθορίζει την ποσότητα της παραγωγής των πρωτεογλυκανών από  τα κύτταρα.

Όπως έχει αποδειχθεί η παραγωγή των πρωτεογλυκανών και του κολλαγόνου επιταχύνεται από τη Γλυκοζαμίνη και ομαλοποιείται ο μεταβολισμός του χόνδρου, ο οποίος με τη βοήθειά του διατηρείται ο χόνδρος από το σπάσιμο.

Έτσι, επειδή η γλυκοζαμίνη επιδρά στο μεταβολισμό του χόνδρου μπορεί στην πραγματικότητα το σώμα να βοηθηθεί έτσι ώστε να αποκαταστήσει τη βλάβη ή τη φθορά που έχει υποστεί ο χόνδρος. Με άλλα λόγια, οι φυσικοί μηχανισμοί  αποκατάστασης του σώματός μας ενισχύονται λόγω της γλυκοζαμίνης.

Εκτός από το ότι τονώνεται η λειτουργία του χόνδρου λόγω της γλυκοζαμίνης, μειώνεται επίσης ο πόνος των αρθρώσεων και η φλεγμονή.

MSM (Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο)

Το MSM είναι ένα φυσικό θρεπτικό συστατικό και μια θειούχα ένωση. Τα οστά, τα δόντια και το κολλαγόνο (η πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού) αποτελούνται από το συστατικό του θείου, το οποίο με τη βοήθειά του διατηρείται μια υγιής κατάσταση απέναντι σε μια φλεγμονή στους ιστούς των αρθρώσεων. Το θείο είναι απαραίτητο για την παραγωγή πολλών πρωτεϊνών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων από τις  οποίες  αποτελούνται τα μαλλιά, οι μύες και το δέρμα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

Το μοναδικό μείγμα βοτάνων συνθέτεται από το Τζίντζερ, το βότανο Ιππουρίδα, το σταφύλι, το Αμπελόκλημα και τη Σαρσαπαρίλα, το οποίο περιέχεται στην φόρμουλα SUPERFLEX-L με βότανα σε υγρή μορφή.

Με τη βοήθεια αυτών των φυσικών βοτάνων μειώνεται η φλεγμονή, η οποία βοηθά αποτελεσματικά την καλύτερη κινητικότητα των αρθρώσεων.

Για Πόσο καιρό πρέπει να παίρνω ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ / MSM / ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ;

Ο οργανισμός ωφελείται καλύτερα αν χρησιμοποιείτε ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ/ MSM / ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ μακροχρόνια, όπως αυτό έχει αποδειχθεί μέσα από μελέτες.  Τα οφέλη στους περισσότερους ασθενείς παρουσιάζονται μετά από συστηματική χρήση τριών έως έξι μηνών. 

Στοιχεία

Μέγεθος μερίδας: 1 ουγκιά (30 ml)

Μερίδες ανά συσκευασία: 32 

Ποσότητα ανά μερίδα

Βιταμίνη Β3 (νιασιναμίδη) 20mg

Βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη HCl) 20mg

Φολικό οξύ 400mcg

Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη) 30mcg

Σελήνιο (σεληνικό νάτριο) 70mcg

Μαγγάνιο (Μαγγάνιο αμινοξέα-σιδήρου) 5mg

Regenasure ™ γλυκοζαμίνη (από καλαμπόκι) 1500mg

MSM (Methylsulfonylmethane) 1500mg

Βόριο (Boron αμινοξέα-σιδήρου) 1mg 

ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ: 643 mg

• Τζίντζερ (Zingiber officinale) βότανο Ιππουρίδα (Equisetum arvense) φυτική πηγή πυριτίου από βιολογικά σταφύλια (Vitis vinifera) Αμπελόκλημα (Uncaria tomentosa) Σαρσαπαρίλα (Smilax officinalis) 

Άλλα συστατικά: καθαρό νερό, γλυκερίνη λαχανικών, Αλόη, φυσικό άρωμα, κόμμι ξανθάνης, Στέβια, βενζοϊκό κάλιο, σορβικό κάλιο. 

Δεν περιέχει: τεχνητά χρώματα ή γλυκαντικές ουσίες. Δεν περιέχει γάλα, αυγό, ψάρια, οστρακοειδή μαλακόστρακα, καρύδια, σιτάρι, φιστίκια ή σόγια.

Οστρακοειδή χωρίς γλυκοζαμίνη.

Οδηγίες

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας (1 ουγκιά) καθημερινά. Μπορεί να αναμιχθεί με το χυμό. Ένα καπάκι = 2 κουταλιές  της σούπας (1 ουγκιά) Ξεπλύνετε μετά από κάθε χρήση. 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε, συμβουλευτείτε έναν ΓΙΑΤΡΟ πριν από τη χρήση αυτού του προϊόντος. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν εάν η σφράγιση ασφαλείας στο μπουκάλι είναι κατεστραμμένη.

Διαβάστηκε 1979 φορές
Κατηγορία Μυοσκελετικό

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.