Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Horny goat weed extract 750mg - Τονώνει τη σεξουαλική επιθυμία

Κατασκευαστής
Now Foods
Ταμπλέτες 90

Εν συντομία:


  • Τονώνει τη παραγωγή τεστοστερόνης
  • Αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό
  • Βελτιώνει τη ζωτικότητα

Το Horny Goat Weed αποτελεί καλλωπιστικό με μεγάλη ιστορία στην Κινέζικη βοτανολογία. Είναι τονωτικό της ανδρικής σεξουαλικής υγείας και της ορμονικής ισορροπίας στους άνδρες και στις γυναίκες. Η φόρμουλα συνδυάζεται με Maca το οποίο αποτελεί ένα άλλο βότανο που βοηθά στη ζωτικότητα.

Το Horny Goat Weed αναστέλλει το ένζυμο ακετυλοχολινεστεράση οδηγώντας  σε υψηλότερα επίπεδα βασικών νευροδιαβιβαστών που εμπλέκονται στη σεξουαλική διέγερση. Η φόρμουλα αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης, φτάνοντας στα ύψη τη σεξουαλική επιθυμία.

Διάφορες μελέτες έχουν επικεντρωθεί στην τονωτική του δράση στη λειτουργία της καρδιάς, των νεφρών και του συκωτιού. Το Epimedium τονώνει επίσης νεύρα σε όλο το σώμα, ειδικά στα γεννητικά όργανα. Θεωρείται ότι διαθέτει αντιπηκτικές, αγγειοδιασταλτικές και υποτασικές ιδιότητες, ενώ βελτιώνει και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Το Horny Goat Weed Extract περιέχει 750mg εκχυλίσματος Epimedium και 150mg ρίζας Maca.

Διαβάστηκε 3571 φορές
Κατηγορία Oυροποιητικό
Κατασκευαστής
Now Foods
Ταμπλέτες 90

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.