Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Lycopin σε κάψουλες - Για την υγεία του προστάτη

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 100

Εν συντομία:


Τα αντιοξειδωτικά λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης τους βοηθούν στην υγεία του προστάτη


Εκτός από βιταμίνες και μέταλλα (βιταμίνες C και E, βήτα-καροτίνη και σελήνιο ) τα φυτά της τομάτας, του τσάι και του μαύρου σταφυλιού από τα οποία προέρχεται το σκεύασμα περιέχουν και φυτοχημικά που ανήκουν στη μεγάλη ομάδα των καροτενοειδών, όπως το β-καροτένιο, η λουτεΐνη και το λυκοπένιο (από τις ντομάτες). Με την ίδια αντιοξειδωτική δράση λειτουργούν και οι πολυφαινόλες που περιέχονται στο κόκκινο κρασί. Οι πολυφαινόλες ονομάζονται "ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες (OPC)" ενώ, οι πολυφαινόλες του πράσινου τσάι, οι οποίες ονομάζονται κατεχίνες, λειτουργούν εξίσου αντιοξειδωτικά.

Κάθε κάψουλα περιέχει 6 mg λυκοπένιο και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, λουτεΐνη, βιταμίνες C και Ε, β-καροτίνη και σελήνιο. Το λυκοπένιο και γενικώς τα αντιοξειδωτικά λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης τους βοηθούν στην υγεία του προστάτη.

 

 

 

 

 

  

 

Σύνθεση

Σύνθεση

Μία κάψουλα περιέχει

100 mg εκχύλισμα ντομάτας (περιέχει 6 mg λυκοπένιο), 100 mg εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (περιέχει 50 mg polyphenole), 60 mg εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (περιέχει 57mg proanthocyanidines ), 60 mg βιταμίνης C, 18 mg φυσικής βιταμίνης Ε, 3 mg καροτενοειδή (περιέχει 2,8 mg β-καροτένιο), 1 mg λουτεΐνη, 25 μg σελήνιο.

Δοσολογία

Δοσολογία:

1-2 κάψουλες μία φορά την ημέρα με λίγο νερό κατά την διάρκεια του γεύματος

Διαβάστηκε 2744 φορές
Κατηγορία Oυροποιητικό
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 100

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.