Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Κάψουλες σπόρου κολοκύθας και saw palmetto - Για την υγεία της ουροδόχου κύστης

Κατασκευαστής
Sovita
Κάψουλες 200

Εν συντομία:


  • Για την καλή λειτουργία της ουροδόχου κύστης
  • Βελτιώνεται η ποιότητα του ύπνου

Η δυσλειτουργία του ουροποιητικού συστήματος προκαλεί πόνο ή τσούξιμο κατά την ούρηση, μία άσχημη αίσθηση ότι ούρα παραμένουν και  συχνουρία ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου, συμπτώματα με αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής του ατόμου. Οι κάψουλες Sabal-Kurbis της Sovita περιέχουν σκόνη σπόρων κολοκύθας, έλαια από σπόρους κολοκύθας, και ένα ξηρό εκχύλισμα καρπών saw palmetto λειτουργώντας  αρμονικά και αποτελεσματικά για την υγεία της ουροδόχου κύστης. 

Σύνθεση

Σύνθεση

1 καψούλα περιέχει ως δραστικά συστατικά: 50 mg κολοκύθα σπόρων σε σκόνη, 60 mg έλαιο σπόρων κολοκύθας , 7,2 mg ξηρού εκχυλίσματος των φρούτων sow palmetto (8.5-10.5:1).

Δοσολογία

Δοσολογία

Εκτός αν άλλως ορίζεται από τον ιατρό σας, πάρτε 2 κάψουλες μετά το πρωινό και 2 κάψουλες μετά το βραδινό γεύμα, καταπίνονται ολόκληρα με λίγο υγρό.

Διαβάστηκε 3600 φορές
Κατηγορία Oυροποιητικό
Κατασκευαστής
Sovita
Κάψουλες 200

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.