Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Galle-dragee mit artischocke - Για προβλήματα χολής

Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 120

Εν συντομία:


  • Για πρόβλημα στη χολή
  • Με αγκινάρα
  • Βελτιώνει τη πέψη
  • Ανακουφίζει από συμπτώματα δυσπεψίας

Δισκία με λεπτή επικάλυψη χολής και ξηρό εκχύλισμα αγκινάρας

Αυτό το φυτικό σκεύασμα βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και ανακουφίζει φυσικά από τις ενοχλήσεις του πεπτικού συστήματος. Η χολή σχηματίζεται στο ήπαρ και εκκρίνεται για να ενισχύσει την πεπτική διαδικασία. Είναι απαραίτητη για τη διάσπαση των λιπών. Αν η διαδικασία της πέψης δεν είναι ομαλή, δημιουργείται φούσκωμα και κοιλιακό άλγος μετά τα γεύματα εξαιτίας της χαμηλής παραγωγής σε χολή.

Τότε, παρατηρείται μεγάλη δυσκολία πέψης τροφών με μεγάλες ποσότητες λιπών τα οποία διασπώνται αργά ή ατελώς. Τα φύλλα αγκινάρας, τονώνουν τη ροή της χολής, περιορίζοντας τα συμπτώματα της δυσπεψίας απομακρύνοντας έτσι το δυσάρεστο αίσθημα του φουσκώματος.

Τα δισκία (Galle-dragee mit artischocke) με λεπτό στρώμα χολής  περιέχουν ξηρό εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας σε συμπυκνωμένη μορφή.

Σύνθεση

1 επικαλυμμένο δισκίο περιέχει 300 mg ξηρού εκχυλίσματος των φύλλων αγκινάρας (5.8-7.5:1), παράγοντας εξαγωγής: το νερό.

Δοσολογία

1-2 ταμπλέτες ημερησίως με λίγο νερό

Διαβάστηκε 745 φορές
Κατηγορία Πεπτικό σύστημα
Κατασκευαστής
Ascopharm
Ταμπλέτες 120

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.