Προειδοποίηση
  • Info: COM_VIRTUEMART_ASSIGN_VM_TO_MENU


Vision premium - Φόρμουλα για τα μάτια σας

Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 90

Εν συντομία:


  • Από επιλεγμένες φυσικές θρεπτικές ουσίες
  • Προσφέρει ουσίες για καλύτερη υγεία του ματιού
  • Κατάλληλο για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις από την όραση

Vision Premium

Οι κάψουλες Vision, συνδυάζουν τις υψηλής ποιότητας επιλεγμένες φυσικές θρεπτικές ουσίες, προσαρμοσμένες στο μεταβολισμό του ματιού με την αποτελεσματικότητα ενάντια στην καταπόνηση των ματιών από διάφορες αιτίες. 

H φυτική καροτενοειδής λουτεΐνη είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της όρασης. Εμφανίζεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στην ωχρά κηλίδα, και στον αμφιβληστροειδή. Συγκρατεί το 30%-40% της υπεριώδους ακτινοβολίας πριν φτάσει στον αμφιβληστροειδή, προστατεύοντας το μάτι.

  • Η ζεαξανθίνη έχει παρόμοια λειτουργία με τη διαφορά ότι ενώ η λουτεΐνη κατανέμεται στον αμφιβληστροειδή, η ζεαξανθίνη συγκεντρώνεται κυρίως στην ωχρά κηλίδα. 
  • Οι ανθοκυανίνες που περιέχονται στο βιολετί-μπλε δέρμα των blueberries διαθέτουν φυσική αντιοξειδωτική δράση.
  • Η βιταμίνη Α  είναι κι αυτή απαραίτητη για την όραση, ενώ οι βιταμίνες C και Ε και ο ψευδάργυρος δρουν ως αντιοξειδωτικά, διατηρώντας την υγεία των δομών του ματιού. 
  • Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα του ιχθυελαίου απαιτούνται για τη συντήρηση των δομών των οπτικών οργάνων. 
  • Άτομα με ιστορικό υπέρτασης, παχύσαρκοι, με μπλε μάτια, που διατρέφονται με μικρές ποσότητες φρούτων και λαχανικών, καπνιστές, ή εκτίθενται πολύ στον ήλιο, έχουν ανάγκη τα συστατικά που περιέχουν οι κάψουλες Vision.

Σύνθεση

Κάθε κάψουλα Vision περιέχει 10mg λουτεΐνης, 500μg ζεαξανθίνης, 50mg blueberrie (περιέχουν 12.5mg ανθοκυανιδίνες), 600μg βιταμίνης Α, 20mg φυσικής βιταμίνης Ε, 60mg βιταμίνης C, 10mg ψευδαργύρου, 230mg Ω3 λιπαρά οξέα (37mg EPA, 23mg DHA)

Δοσολογία

1 κάψουλα την ημέρα με άφθονο νερό

Διαβάστηκε 1638 φορές
Κατηγορία Όραση
Κατασκευαστής
Ascopharm
Κάψουλες 90

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.