Τρόποι αποστολής

Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας μέσω Εταιρίας ταχυμεταφορών.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Προσπαθούμε συνεχώς για την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, μειώνοντας το χρόνο παράδοσης των προϊόντων που παραγγέλνετε. Ετοιμάζουμε τις παραγγελίες αμέσως μετά την καταχώρησή τους. Για παραγγελίες από Δευτέρα-Παρασκευή ως τις 15:00 το μεσημέρι, η παράδοση γίνεται την αμέσως επόμενη ημέρα. Για τις παραγγελίες μετά τις 15:00 μεσολαβεί ακόμα μία ημέρα. Το τελευταίο ισχύει και για τις δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αν οι παραγγελίες σας υπερβαίνουν το κόστος των 49 ευρώ, η αποστολή τους στο χώρο σας είναι δωρεάν, ενώ στην αντίθετη περίπτωση τα έξοδα αποστολής των προϊόντων έως δύο κιλών συνολικά ανέρχονται στα 5 ευρώ για όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Ζητάμε συγγνώμη σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης και θα επιθυμούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, άμεσα για να λυθεί το πρόβλημα.

Διαβάστηκε 7119 φορές

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.