Τρόποι παραγγελίας

Δημιουργήσαμε για σας τρεις τρόπους παραγγελίας για να επιλέξετε όποιον σας διευκολύνει περισσότερο. Αρχικά, κάνετε κλικ στην επιλογή ''ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ'' που σας δίνεται στην ιστοσελίδα του προϊόντος και στη συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, ενώ το προσωπικό μας αναλαμβάνει τη διευθέτησή της αφού επικοινωνήσει μαζί σας.

Κατά το δεύτερο τρόπο, επιλέγετε την  ''Αγορά'', ενημερώνοντας το καλάθι των αγορών σας. Αφού εισάγετε τα στοιχεία σας, η επιλογή  ''ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ'' θα ολοκληρώσει την διαδικασία της παραγγελίας. Έπειτα, αναλαμβάνουμε την επικοινωνία μαζί σας και την αποστολή των προϊόντων.

Ο τρίτος τρόπος είναι τηλεφωνικός. Μας καλείτε στο 2118007844 για οποιαδήποτε πληροφορία αλλά και για να μας ενημερώσετε για την παραγγελία σας. Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Διαβάστηκε 7353 φορές

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.