Όροι αποστολής

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μετά την αίτηση της ηλεκτρονικής παραγγελία σας, για την επιβεβαίωσή της και στη συνέχεια εκτέλεσή της, θα σας σταλεί προσωπικό μήνυμα ή θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ελέγχετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσω κωδικού που θα λάβετε (tracking ID). Η παράδοση πραγματοποιείται ταχυδρομικά μέσω των ΕΛΤΑ - ACS – Ταχυδρομική. Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνούμε πάντα μαζί σας.

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ Η ΚΛΟΠΗ 

Εάν το προϊόν δεν σας παραδοθεί σε άρτια κατάσταση αλλά και στην περίπτωση κλοπής του προϊόντος λόγω  υπηρεσιών μεταφοράς, αποστέλλουμε ξανά το προϊόν σας χωρίς καμία επιβάρυνση αρκεί να μας ενημερώσετε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων εντός μίας  (1) εβδομάδας από την ημερομηνία παραλαβής με την προϋπόθεση να μην έχουν ανοιχθεί οι συσκευασίες τους και να επιστραφούν, όπως ακριβώς τα παραλάβατε. Σας επιστρέφεται άμεσα το κόστος του προϊόντος κατόπιν συνεννόησης σας μαζί μας για τον τρόπο, που επιθυμείτε, επιστροφής των χρημάτων. Δεν αναλαμβάνουμε το κόστος αποστολής και επιστροφής του προϊόντος.  

Διαβάστηκε 6769 φορές

Back To Top

Back To Top

Προσοχή! Τα περιόχομενα της ιστοσελίδας δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την γνώμη του γιατρού σας. Σημαντικό: Ο κατάλογος προϊόντων είναι καθαρά συμβουλευτικός και δεν προορίζεται για να προσφέρει ιατρικές συμβουλές ούτε διάγνωση ή θεραπεία σε παθήσεις. Αν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε, αν θηλάζετε ή αν παίρνετε φάρμακα σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας ( ειδικά πριν την ληψη βοτάνων). Επίσης, αν πάσχετε από οποιαδήποτε πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον κλινικό διατροφολόγο σας.